Riskli Gebelik Takibi, ultrason, ikili ve dörtlü tarama, amniosentez, plasenta previa, koryon villus örneklemesi, sezaryen, normal dogum, gebelik zehirlenmesi, kan uyusmazligi, cogul gebelik, gebelik sekeri, obezite ve gebelik, ileri yas gebeligi, gebelikte ilac kullanilmasi, gebelik ve kronik hastaliklar, erken dogum, erken dogum önlenmesi, düsükler, tekrarlayan gebelik kayiplari, fetal anomaliler, fetosit, detayli ultrason, fetal anomali taramasi, anne kaninda serbest DNA bakilmasi

Yetişkin

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Röportaj

Coşkun Ümit

Mimar Sinan Bulvarı, 141/A, Yunusemre, Manisa 45020

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Randevuya katılım

y....e

09.09.2026 tarihinde coşkun ümit hocamızda kontrolümüz vardı ilk kez gelmemize rağmen o kadar naif o kadar açıklacagi bir doktor görmedim ilgisi alakası anneye karşı bebeğe karşı ilgisi inanılmaz biri
    Emekleri için.....

se...h

Çok ayrıntılı ve açıklayıcı anlatima sahipti. Gerek eşime gerek bana bütün bilgileri tüm ayrıntıları ile güler yuzle anlattı. Anlatım dili akıcı ve anlasilirdi. İnsanı rahatlatıcı bilgilendirici çok fazla bilgiler aktardı.

• F

fa...

4 eylülde Detaylı ultrason için kendisini ziyaret ettik ve gerçekten çok memnun kaldık. Bebeğimizi baştan sona son derece titizlikle ve detaylı bir şekilde 1 saat boyunca inceledi. Her aşamada yaptığı açıklamalar sayesinde aklımızdaki tüm soruların cevabını aldık ve içimiz çok rahatladı. Alanında çok bilgili, dikkatli, özenli ve işini gerçekten severek yapan bir doktor olduğunu hissettirdi. Bunun yanında güler yüzlü, ilgili ve oldukça naif samimi yaklaşımı da bizi ayrıca çok mutlu etti. Muayene boyunca kendimizi çok güvende hissettik. Hem hekimliği hem de hasta yaklaşımı açısından gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir doktor.

• D

di...l

02.09.2026 tarihinde olan randevumuzdan çok memnun kaldık yaklaşık 45 dk muayenede kaldım hocamız alanında çok iyi tecrübesi olan mükemmel bir hekim. Bebeği incelerken anne adayının stresini azaltmasıda cabası . Sorduğumuz sorulara titizlikle cevap verdi hatta bir çok konuda da kendisi bilgi verdi . Böyle hekimlerimizin sayısının artması dileğiyle . Gönül rahatlığıyla hocamıza ulaşabilirsiniz .

• Ş

şe....

Degerli Doktoruma detaylı ultrasonum için gittim ve yaklaşık 2,5 saat boyunca büyük bir sabır ve özenle ilgilendi. Ultrasonu 3 kez bölmek zorunda kalmamıza rağmen her seferinde aynı titizlik ve ilgiyle devam etti. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar açıklaması, sorularımı sabırla yanıtlaması ve samimi yaklaşımı beni çok rahatlattı. Mesleki bilgisi ve profesyonelliğinin yanında güler yüzlü ve içten olması da bende çok güzel bir izlenim bıraktı. Gebelik sürecimde bana verdiği güven ve ilgisi için kendisine minnettarım. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

e....e

30 Temmuz 2026 tarihinde Manisa'daki Merkez Efendi Devlet Hastanesine randevusuz gitmeme rağmen doktor bey bizi muayeneye aldı bizimle o kadar ilgilendi o kadar güler yüzlü yaklaştı ki anlatamam. Dünyada hâlâ bu kadar iyi insanlar varmış dedirtti bize. Gebeliğimiz riskli diye korkudan ölüyorduk ama doktor bey bizi çok rahatlattı üstüne de merak ettiğimiz her soruyu sordurdu içerde yaklaşık 15-20 dakika muayene etti bizi. Bu kadar özel ilgiyi özel hastanelerde özel doktorlarda bile görmüş değiliz. İyi ki varsınız doktor bey

• Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi Diyabetik Gebe Takibi  •

y...

Hamilelik sürecimde bebeğin gelişim geriliği şüphesi ile Coşkun Hoca’ya başvurdum. Coşkun Hoca sizi bir hasta gibi değil, ailesinden biriymişçesine şefkatle kucaklayan, her sorunuza sabırla ve sevgiyle cevap veren bir hekim... Hastalık sadece bedeni değil, ruhu da yoran bir süreç. Bu zorlu yolda bir doktorun sadece bilgisiyle değil, kalbiyle de yanınızda olduğunu hissetmek paha biçilemez.

Sayın Coşkun Ümit; sadece ellerinizle sağlığımıza dokunmakla kalmıyor, o güven veren duruşunuzla ruhumuza da şifa oluyorsunuz. İyi ki varsınız.

y...

Bebeklerimizin tek yumurta ikizi olduğunu ögrendigimizde kadin dogum doktorumun yönlendirmesiyle Coşkun hocayla tanıştık. Hamileligimin basindan 36. hafta olana kadar titizlikle benimle ilgilendi hocamız. Harika bir insan harika bir hekimdir Coşkun hoca, Tavsiye ederim.

• L

l...

Daha önce 26 haftalık kaybım olduğu için kendime uygun bir doktor arayışına girmiştim. Kendisinin de hastanede Perinatoloji uzmanı olduğunu ve çok iyi olduğunu duydum; çevremden gidip görüştüm. Kendisi de geri çevirmedi. 9. haftamdan itibaren kendisiyle takipliyim; çok memnunum. Kırmadan, üzmeden, yormadan yönlendirmeleriyle 33 haftaya geldik. Herhangi riskli durumumda hemen önlemimizi alıp gerekli bilgiyi veriyor; çok memnunum. Tavsiye içinde hamile kalmak isteyen arkadaşım var; hamile kalır kalmaz Coşkun hocaya git diyorum. Perinatoloji doktoru arayan kişilerle karşılaşırsam hemen öneriyorum. Kendisiyle çok memnunum.

• F

fa...n

Sevgili Coşkun Hocam bebeğimin detaylı ultrasonunu çok profesyonel ve herkesin anlayabileceği bir dille anlattı . Kafamdaki tüm sorulara cevap verdi kendisi bu konunun ehli bir uzman .