1998 yılında Dokuz Eylül Tıp Fakültesinden mezun oldu ve 1999’da Kayseri ‘nin Develi ilçesinde 3 ay pratisyen hekimlik olarak işe başladı.1999 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahi Anabilim Dalında ihtisasa başladı. 2005 yılında beyin cerrahi uzmanı oldu. Erciyes üniversitesinde 7 ay uzman olarak çalıştıktan sonra 2006-2008 yıllları arasında Nevşehir Devlet Hastanesinde uzmanlık sonrası mecburi hizmetini tamamladı. 2008-2009 yılları arasında Kayseri’de özel Tekden hastanesinde uzman hekim olarak görev yaptı. 2009-2014 yılları arasında Yard. Doç Dr. ünvanı ile Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesinde bulundu. 2009-2014 yılları arasında Yard. Doç Dr. ünvanı ile Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesinde bulundu. 2009-2010 tarihleri arasında Ankara GATA'da bulundu ve Endoskopik cerrahi konusunda eğitim aldı. 25 Eylül 2014 tarihinde Doçent oldu. 2015-2016 yıllarında Memorial Kayseri Hastanesinde görev yaptı. Kayseri MedicalPalace Hastanesinde 2018 - 2021 çalıştı. Halen ACIBADEM HASTANESİ KAYSERİ de çalışmaktadır.

Yetişkin
Çocuk

Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu

Mustafa Kemal Paşa Bulvarı, Melikgazi 38030

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

se...n

1 seneyi aşkın sağ ve sol kalçamdaki ve belimdeki baskı ve ağrılardan dolayı gerek sosyal hayatım ve meslek hayatımda zorluklar yaşıyordum. Gerek teşhis konusunda ve sonrasında geçirmiş olduğum bel fıtığı ameliyatı operasyonunda Cüneyt hocam ve ekibine, tarafıma göstermiş olduğu hem operasyon öncesi ve sonrası ilgi ve alakasından, hem de her türlü sorularıma vermiş olduğu cevaplardan dolayı ayrıca beni sağlığıma kavuşturduğundan dolayı en içten saygılarımı sunarım.

ay...

Bel fıtığı nedeniyle çok uzun ve yorucu bir süreçten geçtim. İlk ameliyattan hemen sonra fıtık tekrarladı, vida önerildi ama kabul etmedim, “belki geçer” umuduyla aylarca bekledim. Ancak bir sabah yürüyemez hale geldim. O zaman Cüneyt Hoca’yı internetten araştırarak buldum, ilk muayenede durumun ciddiyetini net anlattı, iki gün içinde ameliyat planladık.

Ameliyat sonrası büyük bir rahatlama oldu ama sinir uzun süre baskıda kaldığı için ağrılar hemen geçmedi. Bu süreçte her endişelendiğimde sorularıma sabırla yanıt verdi, hiçbir zaman “abartıyorsunuz” dedirtmedi. Şimdi 3. ayın sonundayım ve daha iyiyim.

Kendisine çok minnettarım. Benim gibi aylarca “belki geçer” diye beklemeyin, bu süreç hem fiziksel hem psikolojik olarak çok yorucu. Cüneyt Hoca’yı bulduğumda keşke daha önce gelseyim dedim. Geç kalmadan gidin.

• F

fi...a

23.07.2026 tarihinde sayın doktorum Cüneyt Göçmez tarafından Kayseri Acı badem Hastanesi'nde bel fıtığı ameliyatı oldum.Kendisine şehir dışından araştırarak geldim. Ameliyatımı başarıyla gerçekleştirdi. Ertesi gün ise taburcu oldum. Çok ilgili, çok donanımlı, çok sabırlı bir hekim. Şuan da ameliyatımın 14. günündeyim. Hala çok ilgili ve kontrollerimiz devam ediyor. Bu kadar hassas bir ameliyat ancak Cüneyt Göçmez gibi profesyonel bir cerrah tarafından yapılabilirdi. Ameliyat öncesi etrafımda başarısız ameliyatlar geçirmiş tanıdıklarım tarafından çok korkutulmuştum. Kendisi muayene randevusunda, ameliyat öncesi, ameliyat sonrası bu korkularımın ne kadar yersiz olduğunu öyle güzel bir dille anlattı ki sadece ameliyat yapıp göndermedi. Aynı zamanda psikolojik olarak rahatlamamı da sağladı. Yıllar sonra ilk kez sağ bacağımı hissettim ve bu mutluluk tarif edilemez.İyi ki Doç.Doktor Cüneyt Göçmez hocama gitmişim.

• F

f....k

Bundan yaklaşık 3 yıl önce bel ağrısı şikayetiyle Cüneyt Hocama gittiğimde yapmış olduğu tetik nokta iğne enjeksiyonu tedavisiyle birlikte bütün ağrılarım geçti. Hocamın gerek kişiliği karakteri canayakınlığı güleryüzlülüğü hastaya olan ilgisi alakası mesleki anlamda da derin engin bilgisi tecrübesi deneyimi olsun abartmıyorum Türkiyede bana göre kendi alanında sayılı doktorlardan

ah...

Cüneyt hocam beni 1 ay önce acıl ameliyat etti ve çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim işini dört dörtlük yapıyor

• Ü

ül...ş

Geçirdiği zorlu trafik kazası sürecinde eşimin bel kırığı nedeniyle yaşadığımız endişeyi, başarılı ameliyatınız ve ilginiz sayesinde umutla geride bıraktık. Kazadan sonra ayağa kalkamayacağını düşünürken, ameliyat olduğu gün ayağa kalkıp ilk adımlarını atabilmesi bizim için tarifsiz bir mutluluk oldu. Bilginiz, emeğiniz ve hastanıza verdiğiniz güven için size minnettarız.

• Acıbadem Kayseri Hastanesi Omurga Kırıkları Tedavisi  •

s ...e

Başarılı ve güvenilir bir cerrah. Hem güler yüzlü hemde çok bilgili. Sabırla hastasını dinliyor ve sabırla cevap veriyor ve bilgilendiriyor. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

e....h

Ailemizde birçok kişiyi tedavi etti. Bunların bir kısmını ameliyat ile bir kısmını da ameliyatsız işlem ve tekniklerle yaptı ve hepsinde çok başarılı sonuçlar aldık. Allah ondan razı olsun. Beyin ve omurga hastalıklarında bir marka haline gelmiş hocamızla yollarımız kesiştiği için çok mutluyuz Cüneyt Hocam ailemizden biri oldu.

• K

k....t

Ben Cüneyt bey e bel fıtığından dolayı ameliyat oldum. Hem ameliyat öncesini hem ameliyat sonrasıni ilgi ve alakası ile ve en önemlisi ameliyattaki başarısı ile sürecimin iyi geçmesine vesile oldu . Ameliyat tan sonra kendimi çok daha iyi toparladım Herkese tavsiye ederim .

• N

nu...

Geçen sene bel ağrısı sebebiyle tecrübesine güvendiğim Cüneyt hocama gittim. Yapılan tetkikler sonucu bel fıtığı teşhisi kondu. Doktorumuz şu an ameliyat olman lazım ama 3 hafta dinlenme ve ilaç tedavisi ile atlatırız dedi ve gerçekten öyle oldu
    Cüneyt hocama gerekmediği sürece ameliyat etmediği için sonsuz güvendik…

Aradan 1 yıl geçti ve 1 ay önce çekilen MR de fıtık küçüldü ve geçeçek diye sevinirken hapşırma nedeniyle patladı ve acil ameliyata alındım…
    Şuan çok iyiyim bütün ağrılarım ameliyatla beraber geçti elhamdülillah
    Bütün süreç boyunca yanımızda olan Cüneyt hocama yardımlarından dolayı minnettarım…
    Ameliyat gerekmedikçe yapmayan , sonuna kadar giden doktorumuzdan Allah razı olsun…