Prof. Dr. Ebru Koca, tıp eğitimini 1998 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamlamıştır. İç Hastalıkları uzmanlık eğitimini 2003 yılında, İç Hastalıkları Hematoloji yan dal uzmanlık eğitimini ise 2007 yılında Hacettepe Üniversitesi'nde tamamlamıştır. 2009 yılında University of Texas MD Anderson Cancer Center'da Kök Hücre Nakli ve Hücresel Tedavi alanında eğitim almıştır.
Mesleki çalışmalarını Hematoloji alanında sürdürmektedir. Halen Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Hematoloji Bilim Dalı'nda profesör olarak görev yapmaktadır.
Hematoloji Randevusu
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
Fevziçakmak Cad.53. Sok.No:48 Bahçelievler, Çankaya 06490
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
Kabul edilen sigortalar
SGK
Görüşler
Değerli Hematolog Dr. Ebru Koca hocam tarafından muayene edildim. Tedirgin ve panik halde gitmiştik. Hastalık konusunda bilgisine dayalı doğru ve hızlı yaklaşımı, güven duygumuzu arttırması ve samimi davranışı nedeniyle kendisine teşekkürü bir borç bildim. Bir hastanın en büyük iyileşme kaynağının doktoruna güven olduğu inancını sahiplenmiş bir birey olarak değerli hocamın yolunun açık olmasını temenni ederim.
Sağlık ve başarı dileklerimle kendisine şükranlarımı sunuyorum.
N. Düzgün• Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi • Diğer •
he...i
Tedaviye ebru hanımla başladık.fakat yarım bırakıp başka doktora gittim.iyiki gittim hayatım degişti.hastalık ve hasta yaklaşımı hic iyi degil
Ebru Koca isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ebru Koca, Hematoloji. Size Ebru Koca tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Hematoloji Randevusu, Randevu, Normal Randevu, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Splenektomi, Karaciğer Kan Testleri, Kemik İliği Transplantasyonu(Periferik Hematopoiet.
Ebru Koca adresi nerede?Ebru Koca şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevziçakmak Cad.53. Sok.No:48 Bahçelievler Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ebru Koca isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ebru Koca online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ebru Koca isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ebru Koca, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ebru Koca hangi dilleri konuşuyor?Ebru Koca ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ebru Koca isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ebru Koca bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ebru Koca ile iletişime geçmenizi öneririz.
Ebru Koca hangi sigortaları kabul ediyor?Ebru Koca tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.