Merhaba, ben Fizyoterapist Efecan Cesur. Dokuz Eylül Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümünden mezun oldum. İzmir'deki kliniğimde, hareket kabiliyetini artırmak, ağrıları yönetmek ve yaşam kalitesini yükseltmek için kişiye özel rehabilitasyon programları uyguluyorum. Mesleki çalışmalarımın yanı sıra, akademik alandaki araştırmalara katkı sağlamakta ve bilimsel yayınlarımla literatüre destek olmaktayım. Bütünsel bir bakış açısıyla, güncel tedavi yaklaşımlarını ve yenilikçi yöntemleri takip ederek hizmet veriyorum.
- Bel - Boyun Fıtığı
- Diz Ağrısı
- Ön Çapraz Bağ Kopması
- Kas ve Eklem Sakatlıkları
- Omuz Ağrısı
1593/1. Sokak, Bayraklı
Fizyoterapist Efecan Cesur-Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi
1593/1. Sokak, Bayraklı
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Fzt. Efecan Cesur adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Efecan Cesur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Efecan Cesur, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Efecan Cesur tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Efecan Cesur adresi nerede?Efecan Cesur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 1593/1. Sokak Bayraklı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Efecan Cesur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Efecan Cesur online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Efecan Cesur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Efecan Cesur bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Efecan Cesur ile iletişime geçmenizi öneririz.