Uzm. Dr.
Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Kocaeli 1 adres
Kadıköy Anadolu Lisesi’nin ardından Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitim aldım ve 2016 yılında hekim olarak mezun oldum. Uzmanlık eğitimimi Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’nda tamamladım.
Uzmanlık sürecimde çocukluk ve ergenlik döneminin duygusal, davranışsal ve gelişimsel güçlüklerini; aile, okul ve çocuğun yaşam çevresiyle birlikte ele alan kapsamlı bir eğitim aldım. Zorunlu hizmetimi Tatvan Devlet Hastanesi’nde tamamladım. Mesleki gelişimimi güncel eğitimler ve bilimsel çalışmalarla sürdürmeye devam ediyorum.
- Dehb
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Depresyon
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Dikkat Dağınıklığı
Çocuk Psikiyatrisi Randevusu
Yahya Kaptan Mahallesi, Elzem Sokak, Mars AVM No: 54, A1 Blok, 2. Giriş, Kat: 2, Daire: 65, Kocaeli
ADOS-2
Şema Terapi
Ödeme yöntemleri
- Nakit
- Kredi kartı
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
d...
Doktor hanımı daha önceden tanıdığımız için ulaştık. Geç konuşma açısından başvurduk. Bebeğimizi değerlendirdi, bize kitap tavsiyesinde bulundu, gelişim testi önerdi ve zorlandığımız noktalarda neler yapabileceğimizi anlattı. Tavsiye ederim.
h...
Oğlumuzun konuşmasının geri olması ve bazı takıntıları nedeniyle endişelenip Dr. Ezgi Hanım’a başvurduk. Aklımızdaki birçok sorunun cevabını bulduk. Bizi gereksiz yere endişelendirmeden hangi konularda destek almamız gerektiğini anlattı. Yaklaşımı ve ilgisinden çok memnun kaldık.
h...
Doktorumuzla çocuğumun gelişimi hakkında danışmanlık almak için görüştüm, çok güler yüzlü, ilgili ve donanımlı bir doktor. Herkese tavsiye ederim.
h...
Çocuğumuzun son zamanlarda içine kapanması ve bizimle iletişiminin azalması üzerine Ezgi Hanım’a başvurduk. Bize yardımcı oldu ve doğru yönlendirmeleriyle güzel bir ilerleme sağladık. Yaklaşımından ve ilgisinden memnun kaldık. Herkese tavsiye ederim.
d...
Kızımızın sınav döneminde yaşadığı stres ve kaygı nedeniyle Ezgi Hanım’a başvurduk. Başta bunun sadece sınav heyecanı olduğunu düşünmüştük ama zamanla ders çalışmak istememesi ve sürekli başarısız olacağını düşünmesi bizi endişelendirdi. Özellikle sınav konusunda üzerindeki baskının azalması ve kendine olan güveninin yeniden gelmesi bizi çok mutlu etti. Biz çok memnun kaldık
d...
Oğlum yaşadıklarını bize anlatmıyordu, sinirliydi, ne sorsak bir şey yok deyip geçiyordu. Artık dayanamayıp Dr. Ezgi Hanım’a başvurduk. Bir süre sonra oğlumuzun kendini daha rahat ifade etmeye başladığını fark ettik. Bizim de bazı hatalı yaklaşımlarımız konusunda önerilerde bulundu. Kendisinden memnun kaldık, devam edeceğiz görüşmeye.
d...
Oğlumuzun yaşadığı bazı sorunlar nedeniyle Ezgi Hanım’a başvurduk. İlk görüşmeden itibaren hem oğlumuzla hem de bizimle kurduğu iletişim çok güven vericiydi. Oğlumuzun kendisini rahatça ifade edebilmesi ve yargılanmadan dinlendiğini hissetmesi bizim için çok önemliydi. Süreç içerisinde yaşadığı sıkıntılarda ve günlük hayatındaki kaygılarında belirgin bir düzelme gözlemledik. İlgisi, yaklaşımı ve açıklayıcı tutumu sayesinde kendimizi de sürecin bir parçası gibi hissettik. Biz çok memnun kaldık, çocuk ve ergen psikiyatristi arayan ailelere gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz.
d...
Ergenlik döneminde yaşadığımız bazı değişikliklerin ne kadarının normal olduğunu, ne zaman destek almak gerektiğini ayırt etmekte zorlanıyorduk. Ezgi Hanım’ın değerlendirmesi sonrasında hem çocuğumuzu daha iyi anlamaya hem de kendi tutumlarımızı gözden geçirmeye başladık. Özellikle çocuğumuzla konuşurken kullandığımız dil ve yaklaşım konusunda verdiği öneriler günlük hayatımızda gerçekten işe yaradı. Sadece çocuğa değil, ebeveyne de yol gösteren bir hekim olduğunu düşünüyorum. Bizim için oldukça faydalı bir süreç oldu.
d...
Kızımın takipleri için Ezgi Hanım’la görüştük. Kızıma uyguladığı terapi sürecinden çok memnun kaldık. Kızımın kaygılarında belirgin bir azalma oldu ve süreç boyunca kendisini güvende hissetti. Yaklaşımı ve ilgisi için kendisini gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
d...
Uzm. Dr. Ezgi Çetin Gök Hanım’a, bir yakınımın tavsiyesi üzerine kızımı götürdük. Kendisi son derece ilgili bir hekim. Sadece yüzeysel semptomları değil, sürecin daha derindeki sebeplerini anlamaya çalışan harika bir yaklaşımı var. Çocuklarla iletişimi ve bağı gerçekten çok güçlü; kızım kendisini çok sevdi ve seanslara istekle devam etmek istiyor. Henüz görüşmelerimizin çok başında olmamıza rağmen, kızımın duygu durumunda ve davranışlarında şimdiden belirgin bir iyileşme gözlemliyoruz. Ezgi Hanım son derece özenli ve işini özveriyle yapan bir uzman. Ailecek kendisini çok sevdik. İhtiyacı olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Ezgi Çetin Gök isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ezgi Çetin Gök, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Ezgi Çetin Gök tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Bağımlılık Danışmanlığı, Dikkat Testleri, Çocuk Kaygı Ölçekleri, Çocuk ve Ergen Terapisi, Çocuk Psikiyatrisi Randevusu, Psikiyatrik İlaç Tedavisi, Öğrenme Bozukluğu Belirti Tarama Testi, Online Terapi.
Ezgi Çetin Gök adresi nerede?Ezgi Çetin Gök şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yahya Kaptan Mahallesi, Elzem Sokak, Mars AVM No: 54, A1 Blok, 2. Giriş, Kat: 2, Daire: 65 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ezgi Çetin Gök isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ezgi Çetin Gök online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ezgi Çetin Gök isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ezgi Çetin Gök, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ezgi Çetin Gök hangi dilleri konuşuyor?Ezgi Çetin Gök ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ezgi Çetin Gök isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ezgi Çetin Gök tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.