Uzm. Ody.
Ezgi Yılmaztürk Uğraş
Odyoloji (Dil, Konuşma ve Ses Bozuklukları)
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Kocaeli 1 adres
Bu merkezde hem işitme cihazlarının satışı ve uygulanmasını yapmakta, hem de uzmanlık alanındaki bilgi ve deneyimini kullanarak danışanlarına odyolojik destek sunmaktadır.
- Kulak Çınlaması (Tinnitus)
Odyoloji Randevusu
İşitme Cihazı Uygulaması
İşitme Testi
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
- Nakit
- Kredi kartı
- Banka Havalesi
Kabul edilen sigortalar
Diğer (İade)
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Detaylı açıklamalar
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Dakiklik
R
r....c
güzel ve verimli bir görüşmeydi ihtiyacım olan bilgileri sağladı
• Uzm.Ody. Ezgi Yılmaztürk Uğraş | Ezgi İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi • İşitme Cihazı Uygulaması •
s....f
Ezgi Hanım’a gönül rahatlığıyla 5 yıldız verdim. Kendisiyle görüşmemde beni en çok etkileyen şey, bir odyolog olarak konuya hâkimiyeti ve süreci çok anlaşılır şekilde açıklaması oldu. İşitme cihazı konusunda kafamdaki soru işaretlerini giderdi, acele ettirmeden detaylı bilgilendirme yaptı. Yaklaşımı güven verici, iletişimi çok samimi ve profesyoneldi. İşitme cihazı konusunda destek almak isteyenlere tavsiye ederim.
K
ku...y
Çok profesyonel ve samimi bir yaklaşımı var. Her sorumu detaylıca yanıtladı, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Uzm.Ody. Ezgi Yılmaztürk Uğraş | Ezgi İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi • Odyoloji Randevusu •
U
uğ...
Ezgi hanım hastalarıyla çok ilgili hastalık takibi ilgisi bilgisiyle işinin ehli olduğunu hemen anlıyorsunuz. Memnuniyetle tavsiye ederim.
s....s
İlgi ve iletişimleri çok iyiydi sorduğum sorulara tatmin edici cevaplar aldım. Başarılı bir ekip.
m....
Ezgi hanım gerçekten konusunda deneyimli, işini seven ve hakkıyla yapan, hastalar ile ciddi ilgilenen bir uzmandır. İşitme sağlığı ile ilgili süreçlerinizde fikir veya destek almak için danışılmasını kesinlikle tavsiye ederim.
h....k
Annem duymuyordu, bu sebepten dolayı başvurduk. Kulaklığı bozulmuştu, yenilemek istedik. Ezgi Hanım bize çok yardımcı oldu. Tavsiyelerde bulundu. Tek seans gittik, bir problemimiz yok. Gerçekten sıcakkanlı bir uzman. Sorun olursa istediğiniz saatte arayabilirsiniz, ben kulaklığı ayarlayabilirim dedi. Bayramdan sonra kontrol için tekrar annemi götüreceğim. Sürecimiz iyi gidiyor. Keşke herkes böyle olsa, kendisini takdir ediyorum.
K
k....)
Annem'e kulak temizliği ve işitme testi yapıldı. Sürecimiz gayet güzel geçti. Daha önce de kendisine gitmiştik. Gayet memnunuz. İlgili ve bilgili bir uzman. Bizi her konuda bilgilendirdi. Şu an cihazlık bir durum yok, olursa destek olurum dedi. Çalışanları da iyi. Randevu saatinde seansa girdik. Gayet güler yüzlü bir uzman.
n....a
İşitme kaybından dolayı başvurdum. Eşim kendisinden hizmet almıştı. Seanslarım gayet güzeldi, verim aldım. Kendisinden memnunuz. Ezgi Hanım işine çok hâkim, kendimi güvende hissediyorum. Sormadığım konularda bile açıklayıcı davranıyor, bilgi veren bir uzman.
a....a
Gayet açıklayıcı yardımcı olacak şekilde bir görüşme gerçekleştirdik
Ezgi Yılmaztürk Uğraş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ezgi Yılmaztürk Uğraş, Odyoloji (Dil, Konuşma ve Ses Bozuklukları). Size Ezgi Yılmaztürk Uğraş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Odyoloji Randevusu, İşitme Testi, Normal Randevu, İşitme Cihazı Uygulaması.
Ezgi Yılmaztürk Uğraş adresi nerede?Ezgi Yılmaztürk Uğraş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenişehir Mah. Demokrasi Bulvarı Küçükcan İş Merkezi No.48 Kat1 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ezgi Yılmaztürk Uğraş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ezgi Yılmaztürk Uğraş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ezgi Yılmaztürk Uğraş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ezgi Yılmaztürk Uğraş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ezgi Yılmaztürk Uğraş hangi dilleri konuşuyor?Ezgi Yılmaztürk Uğraş ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ezgi Yılmaztürk Uğraş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ezgi Yılmaztürk Uğraş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ezgi Yılmaztürk Uğraş hakkında ne düşünüyor?Toplam 44 hasta / danışan, Ezgi Yılmaztürk Uğraş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ezgi Yılmaztürk Uğraş hangi sigortaları kabul ediyor?Ezgi Yılmaztürk Uğraş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.