0850 333 0388 Ücret öğren

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi' nden 2016 yılında tıp doktoru ünvanını kazandım. Psikiyatri ihtisasımı, 2017-2021 yılları arasında Celal Bayar Üniversitesi, Psikiyatri Anabilim Dalı’nda tamamladım. 'Şizofreni hastaları ve sağlıklı kardeşlerinde retina sinir lifi tabakası ve makula kalınlığının karşılaştırılması ve bilişsel işlevler üzerine etkisi' adlı uzmanlık tezimi yaptım. Çeşitli kamu hastanelerinde psikiyatri hekimi olarak görev yaptım.

2021 yılında Kişilik ve Kişilik Bozuklukları ve Dinamik Psikoterapi Temel Eğitimi-Prof. Dr. Doğan Şahin, 2021 yılında Destekleyici Dinamik Psikoterapi Teorik Eğitimi Türkiye Psikiyatri Derneği, 2024 Cem Kaptanoğlu ile Grup Supervizyon eğitimimi tamamladım.

EMDR alanında; Travma ve İlişkili Ruhsal Bozukluklarda EMDR Uygulamaları Eğitimi Doç. Dr. Burhanettin Kaya ve Davranış Bilimleri Enstitüsü- EMDR Europe' tan eğitimlerimi tamamladım. Teknik bilgimi desteklemek amacıyla Doç. Dr. Çağdaş Öykü Meriç- ACT eğitimi tamamladım. 18 yaş üstü erişkin özellikle kadın ruh sağlığı alanında psikiyatrik değerlendirme ve tedavi hizmeti sunuyorum.

Mesleki hayatımda psikoterapiye daha fazla zaman ayırmak için kendi muayenehanemde hizmet vermeye başladım.

Yetişkin

Psikiyatri Randevusu

Funda Akın
Uzm. Dr. Funda Akın

Ata Yıldız Plaza, Altay, Orhan Bey Cd. No:1 D:4/A, 06820 Etimesgut/Ankara, Etimesgut 06820

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Nakit
  • Kredi kartı

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

İyi bir görüşme oldu sorunlarımı rahat ifade edebildim.

• Uzm. Dr. Funda Akın Psikiyatri Randevusu  •

• C

c...

Dikkat ve öfke şikâyetlerim nedeniyle Google’da yaptığım araştırma sonucu Uzm. Dr. Funda Akın’a ulaştım. Süreç boyunca ilgili, açıklayıcı ve güven veren yaklaşımı sayesinde tedavimden memnun kaldım; benzer sorunlar yaşayanlara gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

• Y

y...

İnternet araması ile ulaştım. Kaygı hisleri yaşadığım için başvurdum. İlgili bir hekim ve anlayışlıydı, kendimi rahat hissettirdi. Tavsiye ediyorum.

• F

f...

ADHD belirtileri gösterdiğimi düşünüyordum. Bu nedenle bir başka hekim tavsiyesi ile Dr. Funda Akın'a ulaştım. Rahat bir şekilde kendimi ifade etmemi sağladı doktor hanım. İyi bir dinleyici ve doktor olduğunu düşünüyorum. Yapmış olduğu test neticesinde de dürtüsellik sebebiyle ADHD tanımımın olduğunu belirtti. Birebir görüşmelerimiz devam ediyor. Bilgisine ve eğitimine güveniyorum. Çevreme de tavsiye ediyorum.