Balıkesir'de doğdum ortaokul ve lise eğitimini burada tamamladım.Diş hekimliği lisans eğitimimi Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde yılında tamamladım. İlk defa yapılan Diş Hekimliğinde Uzmanlık Sınavı'nda Süleyman Demirel Üniversitesi Diş Hekimiği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı'nda başlamış olduğu uzmanlık eğitimimi Dicle Üniversitesinde "Farklı CAD/CAM materyalleri kullanılarak hazırlanan onley ve overlay restorasyonlarda farklı preparasyon tasarımlarının kırılma dayanımına etkisi" konulu tez çalışmasını yaparak Uzman Diş Hekimi ünvanıyla mezun oldum.

Yetişkin

Protetik Diş Tedavisi Randevusu

Gizem Ön Salman
Uzman Diş Hekimi Gizem Ön Salman Muaynehanesi

Şehreküstü Mahallesi Şehreküstü Caddesi Duran Apt A Blok Kat:1 D:2, Osmangazi, Bursa

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

a ...k

Bugun gittim dolgu icin uc tane dolgu yapilacakti, gizem hanimin yardimciligi, elinin hafifligi, sakinligi, kibarligi oldukca guzeldi ve girdigim zamandan ciktigim zamana kadar rahat ve sakindim. Gizem hanimi gordugumde anladim hisbir sey olmaz. Cidden harika, ne yaptigini bilen ve sakin sakin yapan ve her yaptigi islemi dikkatli bir sekilde yapan harika bir doktor kesinlikle tavsiye ediyorum

• Uzman Diş Hekimi Gizem Ön Salman Muaynehanesi Diğer  •

m....

Kanal tedavi için gittim ilgi alaka çok güzeldi. Acısız ağrısız bir tedavi oldu. Gizem hanıma teşekkürlerimi sunuyorum..

• Uzman Diş Hekimi Gizem Ön Salman Muaynehanesi Protetik Diş Tedavisi Randevusu  •

• Y

ya...r

Bursaya yeni taşındım.Diş dolgularım vardı.Tavsiye üzerine gizem hanıma gittim.Çok çok memnun kaldım.Bursada ailece diş dokturumuzun olduğuna çok sevindim.

• Uzman Diş Hekimi Gizem Ön Salman Muaynehanesi Diğer  •

• N

İmplant için müracaat ettim. Bir yakınımızın tavsiyesi ile ulaştım Gizem Hanım'a. Gayet güzel geçen 5 aylık bir tedavi sürecimiz oldu. Gizem Hanım çok candan davranan ve işinde oldukça titiz bir hekim. Tedavim yeni sonlandı. Teşekkür ediyorum.

•  •

Dişimde bir boşluk vardı ve bu nedenle tedavi oldum. Porselen diş tedavisi aldım kendisinden. Ablamın tavsiyesi ile ulaştım kendisine. Gizem Hanım eli hafif bir hekim ve yapacağı her şeyi anlatması beni çok rahatlattı. Kontrollerim kendisi ile devam ediyor.

•  •

Çürük tedavisi, dolgu, kaplama ve implant uygulamaları için ulaştım Gizem Hanım'a. Bir arkadaşımın tavsiyesi ile tercih ettim. Yapacağı her işlemi anlattı ve tüm süreç gayet güzel geçti. Gizem Hanım'ın hatasıyla iletişimi ve uygulamaları gayet güzeldi. Tedavim kendisi ile devam ediyor.

m....a

Eskiyen diş dolgularımı yeniledik; anlayışlı ve maharetli bir doktor. Normalde dis tedavisi ürkütür, burda acısız agrısız bitiveriyor. Klinik temiz ve nezih.

• Protetik Diş Tedavisi Randevusu  •

• he...i

bir aydır protez tedavisi aldığım hekimdir. İşinin ehli, anlayışlı ve güleryüzlü. Çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim.

Uzm. Dt. Gizem Ön Salman

Sizleri memnun etmek bizleri çok mutlu ediyor. Bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim.