0850 333 0388 Ücret öğren

1993 yılında Aydın’da doğdum. Tıp eğitimimi 2018’de Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamladım. Mezuniyet sonrası iki yıl boyunca Kırklareli Merkez Eğitim Araştırma Hastanesi Acil Servisi’nde pratisyen hekim olarak görev yaptım. Ardından Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum ihtisasımı tamamladım. Zorunlu hizmetimi Erciş Şehit Rıdvan Çevik Devlet Hastanesi’nde tamamladım.

Mesleki yaklaşımımda en önemli nokta, hastalarımı sürecin merkezine koymak ve onlara güven veren bir iletişim kurmaktır.  Hastalarımın kendilerini değerli, anlaşılmış ve rahat hissetmelerini sağlamayı ön plana koyuyorum .Her hastanın farklı bir hikâyesi olduğuna inanıyor, bu nedenle tanı ve tedavi süreçlerinde kişiye özel, özenli ve şeffaf bir yaklaşım benimsiyorum.

Yetişkin

Mahalle, Orta, Eminceler,, 14 Sokak No:6,, Serik, Antalya 07500

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Kredi kartı

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Dakiklik
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • T

tu...t

Doğumuma iki hafta kala tanışmıştık gökçe hocamla 9 ay başka doktor takibinde olmama rağmen doğumu onun yapmasını istedim samimi içten ve en çok da güler yüzlü olmasıyla gönlümüzü fethetti ayrıca alanında bu kadar bilgili olması ve doğumhanede el hızlılığı ile sakinleştirici tavırları bizi meshetti her hastaneye bir gökçe hoca lazım

me....

İlk hamilelik sürecim ve ilk kadın doğum doktorum. Kendisinin enerjisi ve sempatik duruşu her kontrolümde rahatlamamı sağlıyor. Umarım doğum sürecimi sağlıklı bir şekilde tamamlarım.

s....b

Doktor hanıma gebelik öncesi kontrol sebebiyle başvurdum muayene öncesi detaylı bilgilendirmesi muayene sırasındaki rahatlatıcı sözleri sayesinde ilk kadın doğum muayenemi güzel bir şekilde atlattım. Muayenesi hafifti ve rahatsız edici değildi.

• N

nu...

Tedavi sürecim hızlı ve etkiliydi. Tüm süreci takip etmek adına telefon numarası paylaşılması ve mesajlara kısa sürede cevap verilmesi hem güvenimi hemde tedaviye olan inancımı arttırdı.

• B

b....k

Kendisine 2 ay kadar once muayene oldum.Aklimda soru işareti bırakmadan herşeyi tane tane anlatması ve muhteşem ilgisi çok hoşuma gitti.İyiki gökçe hanımla tanışmisim

a....m

Doğum sürecimin 6. ayında tanıştık. İkinci sezaryenımdı ve her ne kadar çok heyecanlı ve endişeli olsam da doktorumun ilgisi, bilgisi ve güven veren yaklaşımı sayesinde sürecimi çok güzel geçirdim. Sezaryen sırasında ve sonrasında hiç ağrı hissetmedim.
    Hem ilgili hem bilgili, işini gerçekten severek yapan bir doktor. Her soruma sabırla cevap verdi, beni her zaman rahatlattı ve kendimi emin ellerde hissettirdi. Bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almamızda emeği çok büyük.
    İyi ki yollarımız kesişmiş, iyi ki sizi tanımışım.

• H

ha...

Hamilelik süreci stresli ve bazen çok endişeli geçiyor ama her sorumuza samimiyetle ve açıklayacı cevap alabilmek gerçekten çok önemliydi bizim için ve bugüne kadar her sorumuza anlayışla ve ilgiyle cevap aldık umarım tüm sürecimiz böyle ve sağlıkla geçer ilk muayenemizde Gökçe hocamızın doğuma kadar her şeyi planlaması uzun uzun anlatılması biz tüm planlamadan ve şuana kadar olan muayenelerden çok memnunuz umarım tüm sürecimiz böyle geçer

Çok teşekkür ediyorum

Sevgili doktorum hem çok ilgili hem çok anlayışlı. Bir kadının en çok ihtiyacı olan şey böyle davranılmasıdır diye düşünüyorum. Ben pcos ile 8 yıldır mücadele ediyorum ancak tedaviye başladığım ilk 2 yıl dışında kontrolden çıkmıştı ve gökçe hocam hem insülin direncimi hem de pcosumu öyle detaylı ele aldı ki şu an kontrol altına aldık ve veremediğim fazla kilolarımı sayesinde verdim, düzenli adet görmeye başladım. Hayatıma dokundu diyebilirim evlendim ve kendisinin düzenli hastası olmaya devam edeceğim.

• başka bir yer Diğer  •

m....e

İki defa kendisine muayene oldum. Güleryüzlü samimi bi doktor hanım. Bütün sorularıma tatmin edici cevaplar verdi. Sizlere de tavsiye ederim.

• T

tu...

2. Gebelik sürecimde doktor arayışında olduğum dönemde Gökçe hocam güneş gibi doğdu. Anlaşılır bir dille sürecin nasıl devam edeceğini kibar ve sevecen bir dille anlatması, içimi rahatlatması benim için çok önemliydi iyi ki tanıştık güzel hocam sizinle bu yolda devam etmek çok mutlu edici ve çevremde ki herkese de öneriyorum