0850 333 0388 Ücret öğren

Dr Dt. Gökhan TORUN 2001 yılında Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden
mezun olmuştur. Ortodonti uzmanlık eğitimini Başkent Üniversite Diş Hekimliği
Fakültesi’Ortodonti Ana Bilim Dalında tamamlamıştır. Uzmanlık eğitiminin ardından
T.C. Sağlık Bakanlığı Havacılar Aile Sağlığı Merkezine kurucu hekim olarak atanmış,
sonrasında T.C. Topraklık Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde uzun süreler çalışmıştır.
2014 yılından itibaren kamu görevinden istifa edip profesyonel kariyerine sırasıyla
Özel Oldcitydent Diş hastanesinde, özel Dentapol Tunalı diş polikliniğinde ortodonti
uzmanı olarak devam etmiştir.. Ardından Ankara Çukurambar semtinde kendi özel
muayenesini açmıştır..
Ortodonti Uzmanı Dr.Gökhan Torun şu anda Mahall İş Merkezi’nde bulunan Özel
Pozitif Klinik Diş Polikliniği’nde hastalarını kabul etmeye devam etmektedir.

Diş Hekimi Randevusu

Ortodonti Randevusu

Mustafa Kemal Mahallesi Dumlupınar Caddesi Numara: 274 Daire: 7 İç Kapı Numarası: 46, Çankaya

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Kredi kartı

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Kredi kartı

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Harika kurum şartları

gö...

Gökhan hoca çok özenli ve tecrübeli. Ankara’da ve ulaşılabilir olması çok büyük şans. Hem profesyonel hem de cana yakın olması sayesinde dişçi koltuğunda oturmak benim için artık çok kolay.

g....h

Gökhan hocamla tanıştığım için çok şanslıyım. Çünkü diş hekiminden hayatı boyunca korkan ve kaçan birisi olarak o koltuk fobimi aşmamda ilk muayenesinden itibaren çok yardımcı oldu. İlgili ve takibimde olduğunu hep hissettim. En acılı işlemlerde dahi hiç hırpalanmadım hiç ağrı/acı hissetmedim. İyi ki yolum size çıkmış, hep var olun

• B

İlk muayenede tedavi süreci ayrıntılı şekilde açıklandı. Muayene özenliydi ve tüm sorularım anlaşılır şekilde yanıtlandı. Plak uygulaması planlandığı gibi gerçekleştirildi. Süreç boyunca yeterli bilgilendirme yapıldığı için tedaviye güvenle başladım.

• Özel Pozitifklinik Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği - Gökhan Torun Ortodonti Randevusu  •

Dr. Dt. Gökhan Torun

Nazik yorumunuz için teşekkür ederim . Elimden geldiğince mesleğimi layıkıyla yapmaya çalışıyorum.

• M

m....k

Gokhan hocam yillardir gittigim diş doktorumdur. Dis carpasikligi sorunum icin 20 plaklik bir tedaviye basladik. Tedavi zor degildi her disari ciktigimda plaklari takmadim ama yine de duzeldi (siz oyle yapmayin) . Gokhan hocam zaten kafamdaki tum soru isaretlerini giderdi. Normalde dis kontrollerine gitmeyi pek sevmezdim ama guler yuzu ve sicakkanli tavriyla tum kontroller cok rahat gecti. Sonunda tedavim bitti ve dislerim tam istedigim gibi oldu. Gokhan hocam ortodontide bir dunya markasidir :)

niye kötü örnek oluyorsn burdan 80milyon a sevgili arkadaşıımmm
    Dünya markası yorumunu sevdim ama sağol. :))

• T

te...ı

Yaklaşık 1,5 yıl önce kompleks diş çapraşıklığı ve alt çenemin hafif önde olması nedeniyle 3-4 farklı kliniğe gittim. Görüştüğüm hekimlerin büyük çoğunluğu çift çene cerrahisi önerdi. Cerrahi bir işlem istemediğim için arayıştayken Pozitif Klinik'te Ortodontist Gökhan Torun ile sürecimi değerlendirdik. İlk muayenede bana şeffaf plaklarla cerrahisiz (non-invaziv) bir tedavi planı sundu. Benzer vaka örnekleri üzerinden planlamamızı yapıp 60 plaklık tedaviye başladık.

Düzenli kontrollerdeki klinik takibi ve yönlendirmeleriyle süreç beklentilerime tam uygun ilerledi. İlk aşama bittikten sonra, diş dizilimini daha da iyileştirmek için 26 plaklık ek bir planlama yaptık. Tedavim devam etmesine rağmen ulaştığımız tablodan çok memnunum. Cerrahi müdahale şart denilen zorlu bir vakada sürecin şeffaf plaklarla bu kadar konforlu ve planlı ilerlemesi, hasta olarak benim açımdan oldukça tatmin edici bir tecrübe oldu.

Dr. Dt. Gökhan Torun

Teşekkür ederim güzel görüşleriniz için hocam Sizin plak tedavisine büyük bir uyum göstereceğinizi düşünerek başladım aslında :) Öyle de oldu . Zorlu bir tedavi evet ama sonuçlar her kes için mutluluk verici

ez...r

Invisalign tedavim süresince Gökhan hocam her zaman güler yüzlü, ilgili ve açıklayıcıydı. Sonuçta dişlerim tam istediğim gibi oldu ve tedavi süreci çok konforlu ilerledi. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

Dr. Dt. Gökhan Torun

Teşekkür ederim sizi tanımak benim ve ekip arkadaşlarım için önemli bir kazanım oldu Not: bizden daha güler yüzlüsünüz

• Ö

öa...

Gökhan hocam oğlumun ortodontik tedavisi süresince bizlere çok ilgili ve nazik davranarak mükemmel bir hekim olduğunu göstermiştir. Sayesinde tedaviden çok güzel yanıt aldık.

Dr. Dt. Gökhan Torun

Hastalarımızın memnuniyeti bizim en önemli motivasyon kaynağımız. Teşekkür ederiz..

• F

fe...r

Gökhan hocam işinde çok profesyonel ve etik bir diş hekimi. İlk muayeneden itibaren gösterdiği güleryüzü, alanında bilgisi ve yetkinliğiyle iyi ki buraya gelmişim dedirtti. Dişlerime invisalign tedavisini uygun gördü.Çok kısa bi süre içerisinde plaklarım elime ulaştı ve Gökhan hocam nasıl kullanacağımı detaylarıyla anlattı.Tedavi süresince hiç ağrı,zorluk yaşamadım.20’lik diş çekimim de Pozitif dental klinikte sorunsuzca yapıldı.Tedavim bitmek üzere ve düşündüğümden çok daha güzel oldu dişlerim.Hocamızın ve ekibinin işini severek yaptığı o kadar belli ki sonuçlar da mükemmel oluyor. Ailemi ve tüm yakınlarımı da tereddütsüzce Gökhan hocama yönlendirdim.Gökhan hocamın ve ekibinin ilgisi, güleryüzü, titiz çalışması sayesinde artık gülüşlerimden çok memnunum.

Dr. Dt. Gökhan Torun

Nazik yorumunuz bizi çok mutlu etti doktor hanım. teşekkürler

g.....

Alt ön dişim damagin iç kısmına doğru kaydı ve yukarı doğru çok uzadı. Bu görüntü beni çok rahatsız ediyordu. Gökhan hocam ile tanıştım. Bana plak tedavisi önerdi. Yaklaşık altı aylık bir tedavi sonucu dişim normal görünümüne kavuştu. Şimdi mükemmel görünüyor. Gökhan hocamın yaklaşımı da çok pozitif insanı rahatlatan bir hali var. İyi ki varsıniz Gökhan hocam...

Dr. Dt. Gökhan Torun

Rica ederim hocam bizler de sizi tanımış olmaktan mutluluk duyuyoruz ve ekip olarak işimizi layığıyla yapmaya çalışıyoruz

• N

nu...ş

Gökhan hocamın eski hastasıyım 4 yıl aradan sonra yeniden gittim. Yine aynı şekilde en uygun tedaviyi önerdi güleryüzü ve tedavinize açıklayıcı anlatımıyla bir numara.

Dr. Dt. Gökhan Torun

Teşekkür ederim. 4 yılda birden daha sık gelin lütfen sizi görmek her zaman güzel