Dermatoloji Uzmanı Dr. Gün Gümüşkaynak olarak; akne, roza, sedef hastalığı, egzema, saç ve tırnak hastalıkları başta olmak üzere dermatolojik hastalıkların tanı ve tedavisiyle ilgileniyorum. Medikal dermatolojinin yanı sıra estetik ve kozmetik dermatoloji alanındaki güncel bilimsel gelişmeleri de yakından takip ediyorum. Uluslararası mesleki gelişim kapsamında Amerika Birleşik Devletleri’nde USMLE Step 1, Step 2 CK ve Step 3 sınavlarını tamamladım; ayrıca İngiltere merkezli uluslararası sertifikalı mesleki eğitimler aldım. Hasta değerlendirmelerinde bilimsel, güncel ve kişiye özel yaklaşımı ön planda tutuyorum.
Kınalı Sokak, Yalova
Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Kınalı Sokak, Yalova 77200
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Dr. Gün Gümüşkaynak adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Gün Gümüşkaynak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gün Gümüşkaynak, Dermatoloji. Size Gün Gümüşkaynak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Gün Gümüşkaynak adresi nerede?Gün Gümüşkaynak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kınalı Sokak Yalova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gün Gümüşkaynak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gün Gümüşkaynak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gün Gümüşkaynak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gün Gümüşkaynak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gün Gümüşkaynak ile iletişime geçmenizi öneririz.