0850 333 0388 Ücret öğren

Sağlık alanındaki mesleki yetkinliğimi Elazığ’daki özel muayenehanemde hastalarıma sunmaktayım. Modern tıp uygulamalarının yanı sıra Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp (GETAT) yöntemlerini bünyeme katarak bütüncül bir tedavi yaklaşımı benimsiyorum.

Kliniğimde sunduğum başlıca hizmetler ve uzmanlık alanlarım:

• KLEMP Tekniği ile Sünnet: Dikişsiz ve narkozsuz yöntemle konforlu ve güvenli sünnet operasyonları gerçekleştiriyorum.

• Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp (GETAT): Doğal ve bütüncül şifa yöntemlerini bilimsel temellerle harmanlayarak uyguluyorum.

• Hacamat & Sülük Tedavisi: Detoks ve destekleyici tedavi süreçlerinde kupa (hacamat) ve sülük uygulamaları sunuyorum.

• Akupunktur: Ağrı yönetimi ve vücut dengesinin sağlanması amacıyla kişiye özel akupunktur seansları düzenliyorum.

• PRP Tedavisi: Doku yenileme ve hücresel onarım süreçlerinde hücresel tedavi yöntemlerinden yararlanıyorum.

Tıbbi gelişmeleri yakından takip ederek, hasta memnuniyeti ve hijyen ilkelerinden ödün vermeden güvenilir sağlık hizmeti vermeye devam ediyorum.

Yetişkin
Çocuk

Hakan Sesli
Dr Hakan Sesli

Sünnet Kliniği, Şehit Astsubay, Sürsürü, Mustafa Uygur Blv No:119 /B, 23100, Elazığ 23000

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Nakit
  • Kredi kartı
  • Banka Havalesi

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Dr. Hakan Sesli adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle