Sağlık alanındaki mesleki yetkinliğimi Elazığ’daki özel muayenehanemde hastalarıma sunmaktayım. Modern tıp uygulamalarının yanı sıra Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp (GETAT) yöntemlerini bünyeme katarak bütüncül bir tedavi yaklaşımı benimsiyorum.
Kliniğimde sunduğum başlıca hizmetler ve uzmanlık alanlarım:
KLEMP Tekniği ile Sünnet: Dikişsiz ve narkozsuz yöntemle konforlu ve güvenli sünnet operasyonları gerçekleştiriyorum.
Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp (GETAT): Doğal ve bütüncül şifa yöntemlerini bilimsel temellerle harmanlayarak uyguluyorum.
Hacamat & Sülük Tedavisi: Detoks ve destekleyici tedavi süreçlerinde kupa (hacamat) ve sülük uygulamaları sunuyorum.
Akupunktur: Ağrı yönetimi ve vücut dengesinin sağlanması amacıyla kişiye özel akupunktur seansları düzenliyorum.
PRP Tedavisi: Doku yenileme ve hücresel onarım süreçlerinde hücresel tedavi yöntemlerinden yararlanıyorum.
Tıbbi gelişmeleri yakından takip ederek, hasta memnuniyeti ve hijyen ilkelerinden ödün vermeden güvenilir sağlık hizmeti vermeye devam ediyorum.
Akupunktur Tedavisi
Hacamat (Kupa) Tedavisi
PRP
Sülük Tedavisi
Sünnet
Dr Hakan Sesli
Sünnet Kliniği, Şehit Astsubay, Sürsürü, Mustafa Uygur Blv No:119 /B, 23100, Elazığ 23000
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
- Nakit
- Kredi kartı
- Banka Havalesi
Kabul edilen sigortalar
Diğer (İade)
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dr. Hakan Sesli adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Hakan Sesli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hakan Sesli, Pratisyen. Size Hakan Sesli tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Sünnet, Sülük Tedavisi, Hacamat (Kupa) Tedavisi, PRP, Akupunktur Tedavisi.
Hakan Sesli adresi nerede?Hakan Sesli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sünnet Kliniği, Şehit Astsubay, Sürsürü, Mustafa Uygur Blv No:119 /B, 23100 Elazığ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hakan Sesli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hakan Sesli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hakan Sesli isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hakan Sesli, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Hakan Sesli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hakan Sesli tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hakan Sesli hangi sigortaları kabul ediyor?Hakan Sesli tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.