0850 333 0388 Ücret öğren

Merhaba ben Harun Reşit Paksoy; Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden 2017 yılında mezun oldum.

2018 Nisan -2021 Temmuz arasında Kahramanmaraş Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde çalıştım. Zaman geçtikçe artan hasta ilgisi, tempolu ve yorucu bir sürece getirdi beni. Hastalarıma daha uzun vakit ayırabilmek, kısıtlı tedavi seçeneklerinden kurtulmak, mesleğimi daha keyifli ve kaliteli icra edebilmek için severek çalıştığım hastanemden ayrılmak durumunda kaldım.

2021 eylül-2026 mayıs arasında kendi kurduğum polikliniğim Platinum Dent Clinic'te hasta kabul ettim. 5 yıla yakın sürede kliniğimizin teknik donanımını ve tedavi seçeneklerini üst düzeylere taşıdık.  Kaliteli ve hasta odaklı yaptığımız tedaviler hastalarımızın ilgisini daha da  artırdı. Bu sürecin sonunda kendim ve hastalarımın ihtiyaçlarını gözeterek çalışma yerimde revizyona gitmeye karar verdim.

Teknik donanımı üst seviyede olan, konumu hastalarım için daha da kabul görecek bir muayenehane planladım.  Modern tasarımı ile kendim için daha keyifli çalışabileceğim, hastalarımın da kendilerini iyi hissedecekleri bir klinik ortamı oluşturdum. 2026 mayıs itibariyle Platinum Dent Clinic'teki çalışmamı sonlandırarak, yeni muayenehanemde hasta kabulüne başladım.

Çeşitli eğitim programlarına ve seminerlere katılarak ilgilendiğim alanlardaki gelişmeleri ve yeni teknolojileri yakından takip ediyorum. Kliniğim, başvuran hastalarımızın tüm tedavi gereksinimlerini karşılayacak donanıma sahiptir. İlginiz için teşekkür eder, sağlıklı günler dilerim.

Yetişkin
Çocuk

Şehit Abdullah Çavuş, İsmet Karaokur Blv. Uğur Sitesi No:59/A B Blok, 46050 Onikişubat/Kahramanmaraş, Kahramanmaraş

Diş Hekimi Harun Reşit Paksoy

Harun Reşit Paksoy
Diş Hekimi Harun Reşit Paksoy

Şehit Abdullah Çavuş, İsmet Karaokur Blv. Uğur Sitesi No:59/A B Blok, 46050 Onikişubat/Kahramanmaraş, Onikişubat, Kahramanmaraş 46050

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Kredi kartı
  • Banka Havalesi

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Detaylı açıklamalar
  • Dakiklik
  • N

ni...u

İlgi alakası güler yüzü ve hastaya verdiği güven için korkmadan çekinmeden gittiğim değerli hocam

sü....

Kanal yenileme ve kaplama işlemi için başvurdum ve tedavi sürecimden oldukça memnun kaldım. Hekimin eli gerçekten çok hafif; işlem sırasında kendimi rahat ve güvende hissettim. Ağzın içinde sürekli bir boru bulunmaması ve işlemin mümkün olduğunca konforlu ilerlemesi benim için önemli bir detaydı.

Benim için en değerli noktalardan biri, kendi dişimi korumaya yönelik yaklaşımı oldu. Dişi çekmek yerine kurtarabilmek için tüm seçeneklerin değerlendirilmesi ve tedavinin buna göre planlanması güven vericiydi.

Klinikte çalışan arkadaşlar da güler yüzlü, hızlı, ilgili ve saygılı. İşlemler sırasında oldukça düzenli ve özenli çalışıyorlar. Genel olarak sakin, ilgili ve profesyonel bir ortamla karşılaştım.
    Kanal yenileme ve kaplama gibi işlemler konusunda rahat ve güven veren bir tedavi süreci arayanlara, yaşadığım deneyim doğrultusunda bu kliniği tavsiye ederim.

e ...k

Hayatımda ilk defa gittiğim dişçinin harun bey olması benim şansımaydı, sorularımı çok detaylı açıkladı sakin ve nazik yaklaştı , herşeyden önce gerçekçiydi ve süreçte bir pürüz yaşamadım tekrar bir problem yaşarsam gideceğim ilk adres orası olacaktır

• I

i̇...

Harun bey ile yaklaşık 2 yıl önce tanıştım diş tedavisinden çok korkan biri olarak Harun bey ile süren 1 aylık tedavide korkumu yendim detaylı ve son derece dikkatli çalışan bir doktor bana kaplama , gingivektomi ve kanal tedavisi yaptı hiç bir şekilde ne ağrı ne sızı hissetmedim tedavi sürecimde de sıkıntı yaşamadım hastaları ile çok ilgili ve elinden geldiğince hem en iyi hem en ağrısız şekilde tedavi etmeye çalışıyordu gönül rahatlığıyla Harun beyi doktorunuz olarak seçebilirsiniz

• Diş Hekimi Harun Reşit Paksoy Diğer  •

• B

Temiz ve enerjisi güzel bır klinik
    Harun bey de ilgı ve alakası çok güzeldi.Bilgili ve deneyimli bir doktor tavsiye ederim

ha...

Tam altı yıl önce ilk diş serüvenim başladı ve iyiki Harun bey ile tanışmışım emeğinize sağlık yapılan işlemlerde bugun olmuş hala sorun yaşamıyorum ön üst dişlerime yapılan estetik dolgu muazzam ötesi işlem olduğu belli bile değil sorgusuz sualsiz teslimiyat hissiyatı oluşması mükemmel

• Diş Hekimi Harun Reşit Paksoy Diğer  •

h....d

Harun hoca işinde başarılı ve aynı zamanda güleryüzlü olması bizleri ziyadesiyle memnun etti.

Dt. Harun Reşit Paksoy

Memnuniyetiniz bizi mutlu etti. Sağlıklı günler dileriz.

Harun Reşit beyi tercih ettiğime çok memnun kaldım. Güzel bir tedavi sürecini tamamladım. Her anlamda memnun kaldım.

Dt. Harun Reşit Paksoy

Memnun kalmanıza sevindik. Geçmiş olsun.

• I

i̇...

Ben kanal tedavisi için gittim ilk başta dişçi korkum vardı çevremde duyduklarımdan ötürü ama burada inanılmaz rahat ettim hem çok ilgili hem de her aşamayı güzelce anlattılar gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz.

• Platinum Dent Clinic Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği  •

Dt. Harun Reşit Paksoy

Geçmiş olsun , memnun kalmanız bizi mutlu etti. Sağlıklı günler dileriz .

• H

Son 2 yıldır diş tedavilerim ve kontrollerim için Harun Reşit hocaya gidiyorum. Çok memnunum. Tedavi öncesinde tedavi planı hakkında ayrıntılı bilgi vermesi, yapılacak tedaviyi anladığımız ve karar verme sürecine dahil olduğumuz bir ortam oluşturuyor. Uygulamalar esnasında çok özenli ve sabırlıydı, hasta olarak kendimi rahat ve güvende hissettim, her defasında sonuçtan memnun kaldım.

• Platinum Dent Clinic Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği  •

Dt. Harun Reşit Paksoy

Tedavi planlamasındaki en önemsediğimiz durum hasta odaklı yaklaşım oldu hep. Sizlerin bu şekildeki geri bildirimleri bizi mutlu ediyor. Sağlıklı günler dileriz.