Op. Dr.
- Emboli
- Kılcal Damar Çatlaması
- Koroner Arter Hastalığı
Şeker Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı No:77, Kocasinan 38080
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
Z
zi...
Daha önce annemin kalp ameliyatında tanıştığımız hocamızla daha sonra kendim için varis ameliyatı oldum başarılı bir oparesyon geçirdik hocamız profesyonel çalışması ilgi ve bilgisiyle tam anlamıyla güvenebileceğimiz doktor kendisine şükranlarımı sunuyorum gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz
sa...
Hasan hocam tam 10 yıl önce annemin baypass ameliyatını yaptı bu sıradan bir ameliyat değildi çünkü annemin kalbi tam sağdaydı çok az rastlanan bir durum olmasına rağmen gayet başarılı bir operasyon gerçekleştirdi bu bir doktor için alışkın olduğu herşeyi tersten yapması demekti. 10 yıldır annem gayet iyi kesinlikle tavsiye ederim işinde son derece harika bir doktor gerek güler yüzü gerek ilgi alakası ve en önemlisi tecrübesi rabbim acı keder göstermesin böyle doktorlar kolay yetişmiyor iyiki denk gelmişiz
me...
Hoacam hastası ile birebir ilgilenen,tel.ile görüntü ki arayıp takibini yapandır.24 dört saat tel.nu açık olandır.Allahin izniyle elleri şifa bulmanıza vesile olandır.rabbim ömrüne bereket versin
T
t....s
Araştırma sonucu hasan hocaya denk geldik iyikide gelmişiz konuşmasıyla bizi tatmin etti gözümüz kapalı güvenip babamı bypass ameliyatı yaptırdık ve sonuç harika Kayseri'de teksiniz hocam
• Kayseri Şehir Hastanesi • Diğer •
hü...r
Hasan mercan hocama iki bacakdan varis ameliyatı oldum güler yüzü hastaya samimi yaklaşımı takdire şayan çevreme ve buradan hocamızı araştırmaya gelenlere hiç düşünmeden gidin derim
Y
ya...l
12 yıldır iki bacağımı da boylu boyunca sarmış, bacaklarımın çeşitli yerlerinde yumruk büyüklüğünde şişlikler oluşturmuş varislerimden Allah’ın izni ile beni kurtaran kıymetli Hasan hocam, Allah sizden razı olsun. Bir sanatçı hassasiyeti ile gerçekleştirdiğiniz ameliyattan çok şükür şifalanarak ve ağır yüklerimden sıyrılıp yürümenin ne demek oldupunu yeniden hatırlayarak çıktım. Şifalı elleriniz kadar mütevazi kişiliğiniz ve sarsılmaz bir güvenle muhabbet duyduğum ağabeyliğiniz için de Allah gani razı olsun. Rabbim bilminizi de ilmînizi de arttırsın.
de...
Annemin 4 damar bypass ameliyatı, diyabet nedeniyle bizim için çok endişeli bir süreçti. Bu dönemde en büyük şansımız Dr. Hasan Mercan oldu. Ameliyat öncesindeki sabırlı ve güven veren yaklaşımı sayesinde kendimizi emin ellerde hissettik. Ameliyatın başarılı geçmesi ve sonrasındaki yakın ilgisi bize hem sağlık hem moral verdi. Dr. Mercan sadece başarılı bir cerrah değil, aynı zamanda hastasının ve ailesinin duygularını anlayan bir hekim. Kendisine ve ekibine minnettarız. Dualarımız sizinle, iyi ki varsınız
mu...n
babam için baypass amelyatı uygun görüldü ve istendi hasan MERCAN hocamız amelyat öncesi ve sonrası ilgilendi kaygılarım vardı ama kaygılarıma konusmasıyla vr pozitif enerjisiyle hem bizleri hemde babamı rahatllatı çok başarılı bir operasyon geçirdi ve sağlıklı bir şekilde taburcu olduk gözünüz kapalı güvenebilirsiniz
es...
Babamın kalp ameliyatını başarıyla gerçekleştiren, sürecin başından sonuna kadar ilgisini eksik etmeyen çok değerli doktorumuza minnettarız. Hem mesleki bilgisi hem insanlığıyla iyi ki yolumuz kesişmiş. Yakışıklı hocamız…
• Kayseri Şehir Hastanesi • Diğer •
R
r....a
Kalp ve damar cerrahisi olan Hasan hocam branşında tecrübesiyle her konuya hakim,nazik ve hoşgörülü bir insan kendisine varis ameliyatı oldum çok ilgilendi her şeyi açık ve net şekilde anlatıyor
• başka bir yer • Diğer •
Hasan Mercan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hasan Mercan, Kalp Ve Damar Cerrahisi.
Hasan Mercan adresi nerede?Hasan Mercan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şeker Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı No:77 Kocasinan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hasan Mercan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hasan Mercan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hasan Mercan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hasan Mercan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hasan Mercan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hasan Mercan hakkında ne düşünüyor?Toplam 108 hasta / danışan, Hasan Mercan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Kocasinan bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
- Kocasinan bölgesinde SGK kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları