1977 Kırşehir doğumluyum. 2002 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldum. 2002 - 2007 yılları arasında Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kulak burun boğaz ve baş boyun cerrahisi ihtisası yaptım. 2008 yılı Şubat ayında KBB ve Baş Boyun Cerrahisi uzmanı oldum. Zorunlu hizmetimi Siirt Devlet Hastanesinde ve askerlik hizmetimi Şırnak Asker Hastanesinde tamamladıktan sonra Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesine tayin oldum. Daha sonra bir müddet Kayseri dışında kamu ve özel sektörde görev yaptıktan sonra 2017 yılında Medipal Palace Hastanesinde göreve başladım.
Şu an Dünyam Hastanesi'nde hizmet vermekteyim.
Tıbbi İlgi Alanları:

Burnun fonksiyonel ve estetik ameliyatları (Septoplasti- Rinoplasti )
Kepçe kulak deformite ameliyatları (Otoplasti)
Allerji Testi yapılması
Burun allerjisi tedavisi (Allerjik Rinit)
Sniffin Sticks Onaylanmış 12'li Koku Tarama Kiti ile koku testi
Vertigoya neden olan hastalıklar ve tedavileri
Kulak hastalıkları ve medikal ve cerrahi tedavileri
Genizeti ve bademcik hastalıkları medikal ve cerrahi tedavisi
Kulak zarı ve orta kulak hastalıkları ameliyatları
Ventilasyon tüpü ameliyatı
Baş ve boyundaki tümöral doku eksizyonu
Endoskopik sinüs cerrahisi (kr sinüzit tedavisi)

Kulak Burun Boğaz Randevusu

Makaleler
Röportaj

Hastane Caddesi Kenarcık Sok No:10, Kocasinan 38010

Kabul edilen sigortalar

• Allianz Sigorta
  • Yapı Kredi Sigorta
  • Ak Sigorta
  • Demir Hayat Sigorta A.Ş.
  • AIG Sigorta
+10 daha fazla

Görüşler

em...a

Uzun yıllardır sıkıntısını çektiğim nefes alamama problemim vardı burnum komple kapalıydı hocaya muayene oldum Burun eti ve kemik eğriliği ameliyatımı başarıyla gerçekleştiren doktoruma sonsuz minnettarım. Ameliyat öncesi ve sonrası takibi, samimi yaklaşımı ve mesleki tecrübesiyle gözünüz kapalı gidebileceğiniz bir hekim. Nefes problemim tamamen çözüldü, Gönül rahatlığıyla kesinlikle tavsiye ederim.

• O

ol...y

Ben sadece geçerken bir bakın diye girdim aslında. Hocamı da hiç bilmeden muayene oldum. Hocamın muayenesi ve sonrasında başka boyuta geçtim. Ben aslında nefes almıyor ve horlamaktan uyumuyormuşum. Hemen hızlıca operasyona karar verdik ve gerçekleştirdik. Operasyon sonrası şişlik ve morarma olmayınca etrafımdan kimse inanmadı. Hatta sırf yanımdakiler ikna olsun diye yanlarında telefonun hoparlör açık hocamı aradım siz bana ne yaptınız kimse inanmıyor diye. Çok şükür ki hocamla denk gelmişiz ve gerekeni fazlasıyla yapmış. Gerçekten içten samimi ve sizden biri gibi güvenip kendinizi ellerine bırakabilirsiniz. Artık hocam sayesinde geçerken değil gerçekten gidip muayene oluyorum . Allah razı olsun hocamdan ve ekibinden. Ne desek ne yazsak az olur. İyi ki var ve iyiki denk gelmişiz

• K

ka...

Kamran hocaya kızımın genizeti problemi için gittik ilgisi yaklaşımı o kadar güzeldiki gönül rahatlığı ile emanet ettik. Ameliyat sonrası hiç problem olmadı. Aynı gün sağlık durumu gayet iyiydi.Allah razı olsun. İyiki sizi tanıdık hocam başarılarınız daim olsun.

• Özel Dünyam Hastanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu  •

7 yasındaki oglum 10 gun önce geniz eti ve bademcik ameliyati oldu. Ameliyat başarılı ve guzel geçti. Ameliyat sonrasında da tüm sorularımıza yanıt bulduk.

se...

Bugune kadar gördüğüm en saygili, güleryüzlü, hasta bilinclendirme konusunda gayet basarili, hasta takibi konusunda gozunuz kapali guvenebileceginiz harika bir kbb uzmani... burunumda et alındı kemik eğriliği ameliyatımı oldum gayet memunum kuzenim de oldu oda gayet memun

• I

i̇...ö

Kamran hocamız alaninda cok başarılı bir hekim ağrısız acısız son derece ilgili bir burun estetik ameliyatı oldu cok memnunum sürecimizi cok guzel şekilde tamamladik

Teşekkürler.

• Y

yu...n

Kamran bey gerçekten çok iyi ilgilendi burunumun görünüşünden şikayetçiydim ameliyat oldum hiç bir sorun ile karışılaşmadım ne yüzde şişlik ne morluk gören herkeste şaşırdı bazılarının yüzleri şiş oluyor sende bişey yok diye gönül rahatlığıyla olabilirsiniz mesajlarımlada güzelce ilgilendi saat kaç olursa olsun

• R

r.....

Kamran bey alanında çok iyi bir doktor oğlumun bademcik amaliyatını yaptı çok memnun kaldık.

• M

mu...u

İleti
    25 Mart’ta burun ameliyatı oldum. Ameliyat öncesi ve sonrası süreçte her şey anlaşılır şekilde ilerledi. Şu an iyileşme sürecim güzel gidiyor ve nefes alma konusunda daha rahatım. Genel olarak süreç benim için sorunsuz geçti.

• F

fa...h

Kamran Sarı hocama burun ameliyatı oldum, tek kelimeyle mükemmel bir sonuç aldım. Hem nefes almam düzeldi hem de harika bir görünüme kavuştum. İşinin ehli, güler yüzlü ve çok ilgili bir doktor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

• Özel Dünyam Hastanesi Randevu  •