Özel Dünyam Hastanesi
- Allianz Sigorta
- Anadolu Sigorta
- Ankara Sigorta
- Axa Sigorta
- Demir Hayat Sigorta A.Ş.
- Diğer (İade)
- Türkiye Sigorta
- Yapı Kredi Sigorta
- Zurich Sigorta Tüm sigortaları göster
hi...ı
Hamileligimi ilk ogrendigimden beri Züleyha hocam takip etti ve cuma günü yani iki gün önce doğum yaptım hamilelikte ki ilgisi alakası herşeyi detaylı bir şekilde takip etmesi ve doğumu bana hiç hissettirmeden başlatması hiç sancım olmadan ilerleyip iki saat içinde doğum yaptırdı doğum hanedeki ilgisi olsun doğum başlamadan ki sürede ebelerle her detayı konuşup beni panikletmeden ilerletmesi beni çok mutlu etti bebeğim küçük olmasına rağmen gayet sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi diğer doğumumdan kalan butun kötü hatıraları aklımdan sildi attı adeta sanki iki saatlik bir rüya yaşattı Züleyha hocam iyi ki varsınız dokuz aylık süreci en iyi şekilde atlattım hocamın sayesinde doğumdan çıktığım saat ayağa kalkıp hiç doğum yapmamış gibi hastanede çocuğumla ilgilendim.inci hüma nin Züleyha teyzesi iyi varsın
ze...
Kayseri de bı çok kadın doğum doktoruna gittim ama bu kadar ilgili bilgili bı Dr rastlamadım riskli gebeyim kendisi süreci çok güzel yönetiyor aynı zamanda benim içimi de rahatlatıyor detaylı bir muayene yapıyor ve herşeyi en ince ayrıntısına kadar açıklıyor çok naif güler yüzlü alanında çok başarılı herkese tavsiye ediyorum kendisini çok sevdik
be...r
Güncel tarihli doktor yorumları çok etkili oluyor bu yüzden yazma gereği duyuyorum sevgili doktorum Züleyha Güzel hanımefendi ve doğum servisinin tüm hemşirelerinin her birinin ilgileri alakaları çok iyi , Züleyha hanımın hamileliğimin başından sonuna olan tüm süreçte tüm sorularıma yanıtları hem tatmin edici hem bazı zamanlarda ben sormayı unutsam bile ayrıntılı bilgileri ile aydınlatması çok yeterli, doğum esnasında sürekli gelip kontrol etmesi nasıl olduğumu sorması ağrıları ile uğraşan insan psikolojisi üzerinde çok olumlu etki bırakıyor, tüm enerjimin bitmesi artık yapamayacağımı düşünmeme rağmen tüm süreci güzel yönetmesi ve sürekli motive ederek süreci sağlıkla tamamlamamızı sağladı.Doktorumu,hastaneyi, doğum servisini, doğum sonrası servisini çok araştırdım ve iyi ki tercih etmişim.
ol...y
Ben sadece geçerken bir bakın diye girdim aslında. Hocamı da hiç bilmeden muayene oldum. Hocamın muayenesi ve sonrasında başka boyuta geçtim. Ben aslında nefes almıyor ve horlamaktan uyumuyormuşum. Hemen hızlıca operasyona karar verdik ve gerçekleştirdik. Operasyon sonrası şişlik ve morarma olmayınca etrafımdan kimse inanmadı. Hatta sırf yanımdakiler ikna olsun diye yanlarında telefonun hoparlör açık hocamı aradım siz bana ne yaptınız kimse inanmıyor diye. Çok şükür ki hocamla denk gelmişiz ve gerekeni fazlasıyla yapmış. Gerçekten içten samimi ve sizden biri gibi güvenip kendinizi ellerine bırakabilirsiniz. Artık hocam sayesinde geçerken değil gerçekten gidip muayene oluyorum . Allah razı olsun hocamdan ve ekibinden. Ne desek ne yazsak az olur. İyi ki var ve iyiki denk gelmişiz
Doç. Dr. Kamran Sarı
Teşekkürler
ro...n
Gebeliğimin ilk haftalarından beri takibimi yapmış ve doğumumu da beraber yönettiğimiz hekim olmuştur kendisi. Süreç boyunca hem aydınlatıcı bilgilendirmeleri hem dünyalar tatlısı yaklaşımı ile bendeki stresi tamamen ortadan kaldırmıştı. Özellikle doğum anımı yönetişi, orada bana verdiği desteği asla unutmayacağım. Bende bir hekimden çok daha fazla yeri var. Hep dualarımda olacak kadar değerli. Klinik olarak da donanımı kusursuz. Bunun haricinde mevcut asistanı her görüşmenin çok tatlı geçmesine destek olmuştu. Münevver hanım için de harika şeyler hissediyorum. Hastane ekibi, ekiple kendisinin ilişkisi, bize yaklaşımları müthiş ilgili ve aydınlatıcıysı. Yine doğurur muyum bilmiyorum, nasip. Olur da doğurursam bütün süreç için tek adresim kendisi.
ka...u
Çocuğumuzun doğum sürecinde bilgilendirme ve desteklerinden ötürü kendisi ve ekibinden çok memnun kaldık.
ka...
Kamran hocaya kızımın genizeti problemi için gittik ilgisi yaklaşımı o kadar güzeldiki gönül rahatlığı ile emanet ettik. Ameliyat sonrası hiç problem olmadı. Aynı gün sağlık durumu gayet iyiydi.Allah razı olsun. İyiki sizi tanıdık hocam başarılarınız daim olsun.
İnanılmaz ilgili, kibar ve işinin ehli olduğunu düşünüyorum… Yaşına rağmen oldukça bilgili ve mesleğe hakim bir doktor… Ayrıca “menopoz “ süreci için gözü kapalı gelin derim
bü....
Züleyha hocamla gebeligimin 18. Haftasindan beri beraberdik. Kendisine, bilgisine, tecrubesine ve maneviyatina cok guvendigim icin dogumumda yardimci olsun istedim. Gittigim gunden beri ilgi ve alakasi cok iyiydi. Butun detaylari dikkatlice inceleyip sorardi. Hastasina deger veren guvenilir hekimlerden biri. Allah razi olsun dogumumda da cok yardimci oldu. Kendisi ve ekibi alaninda baya profesyoneller. Ilk dogumumdan kalan travmalarimi yenmemde yardimci oldular. Beni guzel yonlendirdiler ve 2. Dogumumda cok sukur eski deneyimlerimi yasamadan kurtuldum. Dogumhanedeki maneviyat dolu dakikalari asla unutamayacagim. Ben kendisinden cok raziyim. Allah da kendisi ve ekibinden razi olsun. Yaptiklari is cok degerli ve kiymetli. Iki cihanda da emeklerinin karsiligini versin Rabbim. Hic dusunmeden tercih edebileceginiz gonlu guzel bir hekim.
e....l
Merhabalar züleyha hocanın sürekli takip hastasıydık. Bütün süreç boyunca gerçekten çok yardımcı oldu. Muayne sonrasında detaylı açıklamaları çok iyiydi. En önemlisi süreçteki soğukkanlılığı çok mükemmeldi. Hastaneye yatışımız yapıldığı andan itibaren var olan kaygılarımızı hep dinledi bilgi verdi normal doğum sürecine gitmesi açısından çok destekledi. Sabrımızın tükendiği anda hemen gelip bize destek olması bizi normal doğum sürecine yönlendirdi . Ekibi çok başarılıydı süreçte bizim rahat olmamız için ellerinden geleni yaptılar. Baba olarak ekip ve züleyha hocamın sayesinde süreci başarılı atlattığımızı düşünüyorum. Beni bir baba olarak doğum sürecine dahil etmesi gerçekten çok önemliydi. Benim sürece dahil olmam için züleyha hanım çok destekledi ve cesaretlendirdi. Genel olarak sürece bakıldığında güvenli ve huzurlu bir doğum sürecini züleyha hoca ve ekibi sayesinde başarılı ve mutlu geçirdiğimizi düşünüyorum.
Özel Dünyam Hastanesi, Kocasinan şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Dünyam Hastanesi, Kocasinan şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Fizik Tedavi Uzmanı, Genel Cerrah, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Kardiyolog, Acil Tıp Doktoru, Göz Doktoru, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Nörolog, Radyolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Ürolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Psikiyatrist, Pratisyen Hekim, Ağız Ve Diş Sağlığı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Gastroenterolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı, Halk Sağlığı Hekimi, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Dermatolog, Çocuk Cerrahı, Biyokimya Uzmanı, Mikrobiyolog, Onkolog.
Özel Dünyam Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Dünyam Hastanesi, toplam 902 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Standardize Mini Mental Test, Prolonged Exposure Terapisi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Porteus Labirentleri Testi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Duygu Odaklı Terapi (EFT), Oyun Terapisi, Cattell 2a Zeka Testi, Transaksiyonel Analiz.
Özel Dünyam Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Dünyam Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Dünyam Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Dünyam Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Dünyam Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Dünyam Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Dünyam Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 681 hasta/danışan, Özel Dünyam Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Dünyam Hastanesi hangi sigortaları kabul ediyor?Özel Dünyam Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta A.Ş., AIG Sigorta, Eureko Sigorta, Zurich Sigorta, Ergo Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Özel Dünyam Hastanesi nerede?Özel Dünyam Hastanesi adresi Hastane Caddesi Kenarcık Sok No:10 Kocasinan şeklindedir.