Özel Dünyam Hastanesi
- Diğer (İade)
- Ergo Sigorta
- Eureko Sigorta
- Groupama Sigorta
- Groupama Sigorta A.Ş. (TSS)
- Güneş Sigorta
- Inter Partner Assistance
- Mapfre Sigorta
- Mapfre Sigorta A.Ş. (TSS)
- Medilab Assist
- Ray Sigorta
- SGK
- Yapı Kredi Sigorta
- Zurich Sigorta Tüm sigortaları göster
s....a
Astigmat var bende .Gözlüğümü kullanamıyorudum Kenan beye gittim ilgilisi beni çok memnun etti ve ne demek istediğimi hemen anladı.Üstelik ben de miyop olmamasına rağmen öyle gözlük verilmiş. Haytımda ilk kez doğru numaralı gözlük aldım. Çok bilgili işinde uzman. çevreme de hep onu söyleyeceğim
f.....
Eşimin birkaç kez muayene olduğu Doktor Züleyha Hanım son kontrolde ikili, üçlü testleri yaptırıp yaptırmayacağımızı sordu. Bu testleri istemediğimizi söyleyince, reddettiğimize dair bir evrak doldurmamız gerektiğini belirtti. Asistanı ajandadaki boş bir sayfayı açıp eşimden buraya imza istedi. Boş kağıda imza atılmasını garip bulduğumu söyleyince “İmzayı atın, yazıyı sonra ekleriz” dediler ve önceki sayfalarda başka hastaların imzalarını gösterdiler. İmza atmayı reddedince bu kez başka bir hastanın formundaki ifadeyi aynen yazıp öyle imza atmamızı istediler. Israrları üzerine yazıp imzaladık. Kapıdan çıkarken doktor, öncelikle mesleğimin ne olduğunu ve neden kendisine güvenmediğimizi sorarak güven ilişkisi yoksa devam etmemenin daha doğru olacağını söyledi. Tüm bu süreçte acaba kendisinden boş kağıda imza istenilse bunu kabul edip etmeyeceğini, 2025 yılında basılı bir formun neden hazır bulunmadığını ve imza konusunun kendi mesleğimle ne ilişkisi olduğunu sizin yorumunuza bırakıyorum.
ra...a
Aynur hocamı geç tanıdım ama ona rağmen gebeliğim boyunca mükemmel ilgilendi, normal doğumda tüm süreçte sancılarımda bir abla anne gibi yanımdaydı MÜKEMMEL ÖTESİ bir hocadır kendisi doğum sürecinizi AYNUR HOCAMla devam etmenizi tavsiye ederim
de...n
Kendisi ile düşük riski olduğunda tanıştık şuan gebeyim ilk başlarda size sert bir hekim gibi gelebiliri ama detaylı açıklamaları takibi ile çok bir hekim ve özellikle günümüzde ticarete dönüştürmeyen gerçek bir hekim.
em....
Kamran beye yaklaşık 10 gün önce burun eti ve burun kemiği düzeltme ameliyatı oldum.Süreçten gayet memnun kaldığım gibi gerekli ilgi alakası beyefendiliği ve operasyon hakkındaki tatmin edici açıklamalarınan dolayı kendisi ve ekibine minnettarım iyi çalışmalar diliyorum
Teşekkürler
os...
Kamran sarı hocam ile tesadüfen karşılaştık sıcak kanlı ilgili ve mesleğinde iyi bir hekim olmasından memnun kaldım sinüzit ve burun içindeki kemik kırığı et büyümesinden tedavi oldum ağrısı oldukça az ve konforlu bir süreçti kendisine ve hastane personeline
Teşekkür ederim
c.....
Dr. Esabil Yüksel’e hem rinoplasti hem de gıdı liposuction işlemlerim için başvurdum ve sürecin başından sonuna kadar benimle çok ilgilendi. İlk muayeneden itibaren son derece açıklayıcı, sabırlı ve güven veren bir yaklaşımı vardı. Tüm sorularımı ayrıntılı bir şekilde yanıtladı ve operasyon sürecini adım adım anlattı.
Ameliyatım çok rahat geçti, iyileşme sürecim de beklediğimden daha konforlu oldu. Burun görünümüm çok doğal, her gören olumlu yorumda bulunuyor ve doktorumu soruyor; gıdı liposuction sonuçları ise yüz hatlarımı belirginleştirdi ve özgüvenimi ciddi anlamda artırdı. Ekip de en az kendisi kadar ilgili ve güler yüzlüydü.
Hem estetik açıdan hem de hekim yaklaşımı açısından gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
me...
Oglumun Geniz eti bağdemcik ameliyatını çok başarılı bir şekilde yaptı çok ilgili ve güler yüzlü birisi Kamran bey şiddetle tavsiye ederim...
Teşekkürler
mu...a
Annemin ayağı için kontrole gittim anneme ayağında çürüme var dedi ayağını burktuğu için damarında sorun var dedi acil ameliyata girmesi gerektiği söylendi farklı 2 hastaneye gitiğimizdede ameliyata gerek olmadığı tedavi olacağı söylendi.
c....m
Annem diyabet hastasıydı doktor beyin tedavisiyle sadece diyetle takip ediliyor rutin kontrollerimizi özenle ve titizlikle yapan doktorumuza minnettarız
Özel Dünyam Hastanesi, Kocasinan şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Dünyam Hastanesi, Kocasinan şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Fizik Tedavi Uzmanı, Genel Cerrah, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Kardiyolog, Acil Tıp Doktoru, Göz Doktoru, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Nörolog, Radyolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Ürolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Psikiyatrist, Pratisyen Hekim, Ağız Ve Diş Sağlığı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Gastroenterolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı, Halk Sağlığı Hekimi, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Dermatolog, Çocuk Cerrahı, Biyokimya Uzmanı, Mikrobiyolog, Onkolog.
Özel Dünyam Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Dünyam Hastanesi, toplam 819 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Standardize Mini Mental Test, Prolonged Exposure Terapisi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Porteus Labirentleri Testi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Duygu Odaklı Terapi (EFT), Oyun Terapisi, Cattell 2a Zeka Testi, Transaksiyonel Analiz.
Özel Dünyam Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Dünyam Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Dünyam Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Dünyam Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Dünyam Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Dünyam Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Dünyam Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 635 hasta/danışan, Özel Dünyam Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Dünyam Hastanesi hangi sigortaları kabul ediyor?Özel Dünyam Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Eureko Sigorta, Zurich Sigorta, Ergo Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Özel Dünyam Hastanesi nerede?Özel Dünyam Hastanesi adresi Hastane Caddesi Kenarcık Sok No:10 Kocasinan şeklindedir.