Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi

Sevgi Mah. Nevvar Salih İşgören Caddesi. No 16, Gaziemir 35410

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

• Ç

ça...n

30 yaşında ve yıllardır spor yapan, bir süredir dizlerinde problem yaşayan sporcu bir insana, “Dizlerin 70 yaşında bir insanın dizi gibi, ağırlık kaldırma, bırak fitnessı 20 yaşındaki gençler yapsın, hiçbir faydası yok” dedi. Son derece ilgisiz biri. Tavsiye etmiyorum.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

• M

mr...k

3 ay önce motor kazası geçirdim kaval kemiğim yani tibia kırıldı ve ameliyat olmam gerekiyordu plak ve vidalar takıldı ameliyatımı Kıvanç Budak yaptı gerçekten çok başarılı geçti korkularım vardı ama kıvanç bey güler yüzü ve profesyonelliği ile korkumu da yok etti şuan iyileşmem gayet iyi ilerliyor üzerine basmaya başladım kendisine kariyerinde başarılar

• Z

z.....

Dr. Kıvanç Bey sayesinde kırık ayağım 2 ay içerisinde iyileşti . Kendisinin ilgili ve profesyonel tavrı sayesinde süreci daha rahat ve bilgili geçirdim .

hi...

Gecen sene trafik kazasında bacağında fibula kırığı vardı platin takıldı 10 gün önce doktora gittiğimde platinin kırıldığı söylediler doktor Kıvanç Bey 'le randevu aldık tekrar ameliyat yaptı platini cıkarıp çivileme işlemi yaptı cok güzel geçti cok stres yapmıştım fakat o kadar güler yüzlü ve anlayışlı açıklamalar yaptı ediyorum iyi ki varsınız

hü...

İki buçuk ay önce görünmez bir kaza geçirerek düştüm ve ayak bileğim üç yerden kırıldı. Sorduk soruşturduk ve Kıvanç hocanın çok iyi olduğunu duyup onda ameliyat olmaya karar verdim. Her muayenede tek tek her durumu açıklayıp stresimi azalttı ve başarılı bir ameliyata imza attı. Ameliyat sırasında ve sonrasında çok konforlu bir sürecim oldu. 2 ay geçmesine rağmen acele etmeden iyileşme sürecime odaklandı ve sık kontrollere çağırdı. Tam iyileşmem için zamana ihtiyacım var ama bu süreçte işini böyle layığıyla yapıp bize destek olan doktorumuz Kıvanç Budak’a çok minnettarız İyiki yollarımız kesişti

• Ş

şü...ş

Kendisi çok sevecen bir adam. Hastalarına çok güler yüzlü , pozitif yaklaşıyor ve aynı zamanda motorsiklet kazamda kırdığım femur kemiğinin ameliyatını yapan doktor. İşini severek yaptığı çok belli . Enerjisi kadar doktorluğuda çok iyi , şu an ayaktaysam sayesinde. İşi gücü rast gelsin...

ha...a

Ben bu hastanede çalışan bir personelim Doktor Bey gerçekten özverili elinden geldiğince çalışanlara da Yardımcı olmayı seven biri geçen aylarda bir kaza geçirdim direkt Kıvanç hocamı aradım bütün tedavilerimi düzenledi ve gereken özeni fazlasıyla gösterdi kesinlikle hasta konusunda da hassasiyetini biliyorum hiç çekinmeden doktorumuzu Tercih edebilirsiniz

• Z

z.....

yaklaşık bir yıl önce kendisine tedavi olduk. annem yürümekte hatta ayağa kalkmakta zorlanıyordu. doktorlara gitmekten usanmıştı ve artık iyileşeceğine dair umudu kalmamıştı. internetten yorumları okuyup randevu aldık. ilk görüşmeden taburcu olana kadar doktor bey ilgisini hiç eksik etmedi. hatta ameliyattan sonrak mesaisi olmamasına rağmen hastasının durumunu merak edip hastaneye geldi. fizik tedavisi aşamasına gelindiğinde espirili ve motive edici davranışları ile annemi psikolojik olarak da tedavi etti. annem kendisine hep duacıdır.

• V

vo....

Sayın Op.Dr. Kıvanç BUDAK hocamıza 27.12.2024 tarihinde muayeneye gittim. Sağ ayak bilek kemiğimde kırık oldu ve tedavi süreci için vermiş olduğu bilgiler olsun, ilgi alakası ve deneyimleri ile gayet başarılı olduğunu gösterdi. Alanında kesinlikle uzman, başarısı kanıtlanmış olacak ki randevu bulmak gayet zor

em...t

Annemin tetik parmak ameliyatı yapan sayın hocamıza göstermiş olduğu ilgi alakasiyla tedavi sürecince vermiş olduğu moral verici konuşmaları ile destek olması çok hoşumuza gitmiştir.

Profili düzenle veya yönet