Op. Dr. M. Yasin Güctekin, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İngilizce Tıp mezunu olup Kalp Damar Cerrahisi ihtisasını Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tamamlamıştır. Şu an Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'nde görev yapmaktadır. Özellikle venöz hastalıklar üzerinde çalışmalarını sürdürmekte olup bu yönde yoğun bir mesai harcamaktadır.

Yetişkin
Çocuk

Röportaj

M. Yasin Güctekin

D 100 Güney Yanyol 100, No:47, Kartal, İstanbul 34846

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Dakiklik
  • Ö

ö....d

Güler yüzlü samimi hocamızı gönülden tavsiye ederim

en...r

Tavsiye üzerine seçmiş olduğum Dr. Bey çok ilgili ve alakalı ilk muayeneden son ameliyat sürecine kadar süper bilgilendirme ve pratiklik yapıldı, ameliyat sonrası 2 haftalık kontrol ve daha fazlası Dr. Bey

• F

f....ç

Doktor muayenesinden ameliyat süreci boyunca hem ilgi alakası, hem yardımcı olması yönlendirmesi konusunda harika bir sistem üzerine kurmuş.Etrafimizdaki ihtiyacımız olan herkese yönlendirme yapıyoruz.

• Ö

öz...s

Doktorumuz ilgili alakalı güven veren hastasına sahip çıkan sonuç odaklı

• Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Ameliyatsız Varis Tedavisi  •

• O

oy...

​Ben 66 yaşında bir vatandaş olarak, kamu hastanelerinde pek çok sağlık hizmeti tecrübe ettim. İstanbul Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Polikliniği'nde Sayın Op. Dr. Mücahit Yasin Güçt ile yaşadığım muayene ve tanı süreci son derece profesyoneldi.
    ​Varis rahatsızlığımla ilgili olarak bizzat doppler ultrason incelemesini kendisi yaptı. Damarlarımdaki genişlemeyi ve kaçağı ekran üzerinde ayrıntılı bir şekilde göstererek durumu anlamamı sağladı. Ameliyat öncesi anestezi tahlilleri ve randevu süreçlerini son derece şeffaf ve anlaşılır bir şekilde planladı.
    ​Süreç boyunca hastayı belirsizlikte bırakmayan, empatiye dayalı ve son derece ilgili bir yaklaşım sergiledi. Hastanede adeta özel bir sağlık kurumundaki gibi özenli ve güvende hissettiren, mesleğini sorumlulukla yürüten bir hekimdir.

• K

k.....

Yasin bey varis ameliyatımı 1 ay önce gerçekleştirdi. Acısız ve ağrısız olacak demişti ve dediği gibi de oldu. Kendisi mesleğini severek yapan bir doktor. Böyle hekimlerimizin sayılarının artması dileğiyle

• Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Dikişsiz Varis Tedavisi  •

• F

fu....

Varis ameliyatı sürecimin başından sonuna kadar gösterdiği ilgi, özen ve takip için takdir ediyorum. Süreç hakkında bilgilendirme konularında kimse eline su dökemez. Ameliyatım da gayet başarılı geçti. İyileşme sürecinde dediklerini harfiyen uyguladım ve sorunsuz bir iyileşme süreci geçiriyorum.
    Hastasına ve işine yaklaşımı gerçekten harika. Gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz ender doktorlardan. Tekrardan kendisine ve ekibine saygılarımı sunuyorum.

• O

ok...n

Yakın zamanda venöz yetmezliği ameliyatı oldum. İlk muayeneden operasyon sonrasına kadar her aşamada süreç oldukça profesyonel yönetildi. Hekimin gösterdiği yüksek alaka ve bilgilendirici tutum sayesinde süreci çok konforlu atlattım. Ameliyat sonrasındaki sağlık durumum ve takibim gayet iyi durumda.

e ...

HOCAMIZ TAM ANLAMIYLA İLGİLENDİ OPERASYONUM ÇOK BAŞARILI GEÇTİ SAYESİNDE BÜTÜN AYAĞIMDA OLAN AĞRILARDAN ŞİŞLİKLERDEN OLABİLDİĞİNCE KURTULDUM AĞRILARDAN YÜRÜYEMEZ HALDEYKEN RAHATLIKLA OPERASYONDAN SONRA ÇOK RAHAT YÜRÜMEĞE BAŞLADIMUAŞAM KONFORUMU TEKRARDAN BANA GERİ KAZANDIRDI ALLAH YASİN HOCAMDAN RAZI OLSUN ELLERİNİZE SAĞLIK SAYGIDEĞER HOCAM

• P

pe...y

Yıllardır yaşadığım varis sorunum artık yok ağrılarım yüzünden kabusa dönen hayatım Mücahit hocam sayesinde yok oldu daha amaliyathanede rahatlamaya dönüştü nezaketiniz iyiki tanıdım sizi üstelik devlet hastan si sonsuz minnettarım