0850 333 0388 Ücret öğren

İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji (İngilizce) Bölümü'nden 2021 yılında mezun oldum. Lisans eğitimim boyunca farklı hastanelerde ve kliniklerde staj yaparak ruh sağlığı alanında klinik gözlem, değerlendirme süreçleri ve farklı tedavi yaklaşımları hakkında deneyim kazandım.

Ardından Hollanda'da Maastricht Üniversitesi'nde nöropsikoloji alanında yüksek lisans eğitimimi tamamlayarak 2024 yılında uzmanlaştım. Bu eğitim sürecinde beyin ve davranış arasındaki ilişkiyi bilimsel bir bakış açısıyla ele alma fırsatı buldum. Edindiğim teorik bilgi ve uygulama deneyimi, psikolojik güçlükleri yalnızca görünür semptomlar üzerinden değil, biyolojik bileşenlerini de değerlendirerek daha bütüncül bir bakış açısıyla ele almama katkı sağladı.

Terapi çalışmalarımda Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) ve psikodinamik yaklaşımlardan faydalanıyorum. Temel çalışma alanlarım ise duygudurum bozuklukları, kaygı bozuklukları, obsesif-kompulsif bozukluk ve borderline kişilik örgütlenmesi. Bunun yanı sıra, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu ve otizm spektrumunda olan yetişkin bireylerle destekleyici uygulamalar sürdürmekteyim.

Yetişkin

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

e...

Kaygı, stres yönetimi ve hayatımdaki belirsizliklerle başa çıkmakta zorlandığım bir dönemde profesyonel bir destek almak için başvurdum. Melisa Hanım ile seanslarımız son derece verimli, güvenli bir ortamda gerçekleşti. Kendisinin profesyonel yaklaşımı, doğru sorularla farkındalığımı artırması ve süreç boyunca sunduğu rehberlik bana çok iyi geldi. Kendimi gerçekten anlaşılmış ve güvende hissettim. İhtiyaç duyan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• H

h...

Bireysel olarak yaşadığım kaygı, depresyon ve çeşitli zorluklar nedeniyle Melisa Hanım’a başvurdum. Kendisiyle çalışmaya başladıktan sonra hayata ve kendime bakışımda çok güzel değişimler oldu. Samimi yaklaşımı, anlayışı ve profesyonelliği sayesinde kendimi daha güçlü ve huzurlu hissetmeye başladım. Kendini daha iyi tanımak, yaşadığı zorluklarla baş etmek ve hayatında olumlu bir değişim yaratmak isteyen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• M

m...

Melisa Hanım’a tanıdık yönlendirmesiyle ulaştım. Seanslar hayatıma gerçekten çok iyi geldi. Gösterdiği derin ilgi, profesyonellik ve içten yaklaşım sayesinde süreç boyunca kendimi çok daha dayanıklı ve dengede hissettim. Bireysel ihtiyaçlarımı son derece hassasiyetle analiz etti. Depresif semptomlarım belirgin ölçüde azaldı. İhtiyaç duyan herkese öneririm.

s...

Araştırıp gittiğim Melisa Hanım’ın seanslarından çok memnun kaldım. Bana depresyon ve anksiyete diye tanı kondu. Ben tam olarak neyim olduğunu Melisa Hanım’a başvurana kadar anlayamıyordum bile. Yüksek empati gücü, anlayışlı ve içten yaklaşımı kendimi çok rahat hissettirdi. İlk seanslardan itibaren hayatımdaki değişimi net bir şekilde gözlemlemeye başladım. Kesinlikle herkese öneririm.

• N

n...

Melisa Hanım’a bir tanıdığım aracılığıyla ulaştım. Uyku sorunum için başvurdum. Seanslarımız bana çok iyi geldi, kendimdeki olumlu değişimi net bir şekilde fark ettim. Herkese gönül rahatlığıyla öneririm.

• C

c...

Duygusal sorunlarımla baş etmekte zorlandığım bir dönemde profesyonel destek almak istedim. Seanslar boyunca gösterdiği empati, samimiyet ve çözüm odaklı yaklaşımı sayesinde hayatıma çok daha sağlıklı bir pencereden bakmaya başladım. Kendini daha iyi anlamak isteyen herkese öneririm.

• B

b...

Arkadaş vasıtasıyla ulaştım. Kendimi en çaresiz hissettiğim anlarda Melisa Hanım’ın desteğiyle yeniden toparlandım. Sayesinde artık hayatın getirdiği zorluklarla çok daha güçlü bir şekilde baş edebiliyorum. İhtiyaç duyan herkese gönülden öneririm.

e...

Arkadaş referansı ile ulaştım. İlk görüşmeden itibaren kendimi güvende ve gerçekten dinlenmiş hissettim. Yargılamadan yaklaşımı, profesyonelliği ve empatisi sayesinde olaylara farklı bir bakış açısıyla bakmayı öğrendim. Her seanstan daha güçlü ve daha umutlu ayrıldım. Kendini anlamak ve hayatında olumlu değişiklikler yapmak isteyen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.