Dr. Dt. Mikail Yasin, Alpi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi alanında görev yapmaktadır. Mesleki çalışmalarında implant uygulamaları ve estetik diş hekimliği konularına ağırlık vermektedir.
İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun olan Dr. Dt. Mikail Yasin, meslek hayatı boyunca çeşitli klinik uygulamalar ve eğitimlerle bilgi ve deneyimini sürdürmektedir. Ulusal ve uluslararası bilimsel toplantı ve eğitimlere katılım sağlamaktadır.
Tedavi süreçlerinde güncel yaklaşımları takip ederek hastalarının ihtiyaçlarına yönelik planlama yapmayı benimsemektedir. Almanca ve İngilizce bilmektedir.
Fevzi Çakmak, Akdeniz Cd. No: 46, Pendik
Alpi Diş Kaynarca
Fevzi Çakmak, Akdeniz Cd. No: 46, Pendik 34899
Ödeme yöntemleri
- Nakit
- Kredi kartı
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dt. Mikail Yasin adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Mikail Yasin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mikail Yasin, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi. Size Mikail Yasin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Mikail Yasin adresi nerede?Mikail Yasin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak, Akdeniz Cd. No: 46 Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mikail Yasin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mikail Yasin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mikail Yasin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mikail Yasin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mikail Yasin hangi dilleri konuşuyor?Mikail Yasin ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mikail Yasin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mikail Yasin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
- Pendik bölgesinde SGK kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
- Pendik bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
- Pendik bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
- Pendik bölgesinde Demir Hayat Sigorta A.Ş. kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
- Pendik bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları