0850 333 0388 Ücret öğren

Kl. Psk. Mukaddes Zeynep Uçar,  Beykoz Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun oldum. Akabinde yine aynı üniversitede yüksek lisansımı tamamladım. Sosyal hizmetler ile psikoloji alanlarında çeşitli eğitim programlarına katıldım.

Benim için her şey insan sevgisiyle başlar. Terapi sürecinde danışanlarıma öncelikle kendilerini tanımanın değerini kavratmayı, farkındalıklarını artırarak yaşamlarını daha anlamlı bir şekilde yorumlayabilmelerine destek olmayı temel ilke edindim.

Travma Psikiyatristi Doç. Dr. Taner Öznur’dan BDT, EMDR, İleri Düzey EMDR, Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT) ile Çift ACT eğitimlerini tamamladım.

Prof. Dr. Psikiyatrist İbrahim Bilgen’den İleri Düzey Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT) eğitimi aldım.

Marmara Üniversitesi bünyesinde verilen Aile Danışmanlığı eğitimini başarıyla bitirdim.

Psikiyatrist Cem Keçe’den Cinsel Terapi ve Evlilik Terapisi eğitimlerini tamamladım. Ayrıca Prof. Dr. Mansur Beyazyürek’in mesleki deneyimlerinden faydalanmayı sürdürmekteyim.

Yetişkin (İlgili adreslerde)
En az 10 yaşındaki çocuklar (İlgili adreslerde)

Online danışmanlık

Fener mah.Tekelioğlu cad. Astur Ceylan Sitesi B Blok No:78/A D: 2 Muratpaşa Antalya, Antalya

Mukaddes Zeynep Uçar
Kl. Psk. Mukaddes Zeynep Uçar

Fener mah.Tekelioğlu cad. Astur Ceylan Sitesi B Blok No:78/A D: 2 Muratpaşa Antalya, Muratpaşa, Antalya 07160

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Nakit
  • Banka Havalesi
Mukaddes Zeynep Uçar

Ödeme yöntemleri

• Banka Havalesi

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Detaylı açıklamalar
  • Randevuya katılım

s....k

Terapi alacaksanız en doğru yer eşimin anksiyete sorunu, benim de sosyal fobim hem hayatlarımızı hem de evliliğimizi sıkıntıya sokuyordu. Doğru tedavi için Antalya psikolog mukaddes Zeynep hanımı tavsiye ederim.

• Kl. Psk. Mukaddes Zeynep Uçar Online Terapi  •

Eşimin öfke kontrol sorunu nedeni ile yardım aldık Antalya’da psikolog mukaddes Zeynep hanımdan çok memnun kaldık.

• Kl. Psk. Mukaddes Zeynep Uçar Aile Danışmanlığı  •

• H

h....b

Çift olarak aşamadığımız sorunlarımız vardı Antalya’da psikolog Zeynep hanım ile çalışmaya başladık, eşimle kendi yaptığımız hataları gördük ve değiştirmemize yardımcı oldu.kendisine minnettarız.

s....ç

Uzun zamandır durduk yere ağlama nöbetleri geçiriyordum. Psikiyatrist terapi almamı önerdi Antalya’da psikolog Zeynep hanımla yollarımız birleşti.depresyonumu yendim.

• N

n....f

Bir çok psikolog denedim ama tedavi ve yaklaşımı bu kadar etkili olacağını bilseydim daha önce başlardım Zeynep hanıma. Kronik depresyonumu yönetmemde büyük katkısı oldu Antalya psikolog tavsiye ederim.

s....g

Antalya Muratpaşa psikolog mukaddes hanımdan çift terapisi alıyoruz. Evliliğimiz değişti birbirimize karşı farkında olmadan yaptıklarımızla bizi derin ve ince üslubu ile tanıştırdı.

• Kl. Psk. Mukaddes Zeynep Uçar Aile Terapisi  •

• K

k....c

Antalya Muratpaşa da psikolog Zeynep hanımdan ergen terapisi için destek aldık. Oğlumun öfke kontrol sorunu vardı ve kaygılarından ders çalışamıyordu.psikologumuzun içten yaklaşımı sürecimizi kolaylaştırdı.

• F

f....k

Takıntılarım yüzünden hayatım çok zorlaşmıştı,kendim çözebileceğimi düşünerek hep terapiyi erteledim. Yolumuz psikolog Zeynep hanımla kesişti Okb tedavisi için tavsiye ederim.iyi bir yol arkadaşı.

• B

be...

Psikiyatrist tedavim devam ederken doktorum terapi almam gerektiğini söyledi, Antalya Muratpaşa da psikolog mukaddes hanımla yollarımız kesişti.panik atak ve kaygı bozukluğumu tedavi etti.hayatım resmen kuş gibi hafifledi.

• Kl. Psk. Mukaddes Zeynep Uçar Fobilerden Kurtulmak  •

• I

i.....

Uzun süren araştırmalarım sonucu Antalya Muratpaşa da çift olarak psikolog Zeynep hanımdan hizmet aldık. Hem çift hem de bireysel süreçlerimiz için doğru yönlendirmeleri ve kazandırdığı farkındalıklar için memnun kaldık

• Online Danışmanlık Diğer  •