Op. Dr.
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Kocasinan 1 adres
Şeker Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı No:77, Kocasinan 38080
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
Y
ye...a
Nuh Mehmet Hocam’la yaklaşık 4 yıl önce kuzenim aracılığıyla tanıştım. O dönemde birlikte gözlerimizi çizdirmeye karar verdik. Hocam, aklımızdaki tüm soru işaretlerini sabırla giderdi ve süreç boyunca kendimizi çok güvende hissetmemizi sağladı. Aradan 4 yıl geçmesine rağmen gözlerim hâlâ ilk günkü kadar net görüyor. Benim tavsiyem üzerine birçok arkadaşım da kendisine geldi ve gözlerini çizdirdi; hepimiz sonuçtan çok memnunuz. Göz çizdirmeyi düşünen veya gözüyle ilgili sıkıntı yaşayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
se...ğ
Nuh Mehmet Aksebzeci hocam artık ailemizin doktoru oldu.5 sene önce bana prk lazer ameliyatı oldum.Çok memnunum.Arkadaşım ve oğlum da yine prk oldu.Şükürler olsun lenslere ve gözlüğe elveda dedik.Kayınbabam katarakt ameliyatı oldu hocamın eline emeğine sağlık
Çok güzel süreçten geçti ve şu an çok memnun.
Muayene sırasında ilgisi,alakası,sabrı,teşhisi takdire şayan.
Ben şahsen özel hastaneye gitmişim gibi hissediyorum kendimi.
Hiç tereddüt etmeden gidebilirsiniz.
İyiki tanımışım sizi hocam
Ayağınıza taş değmesin
Yolunuz her daim güzelliklere çıksın.• Kayseri Şehir Hastanesi • Diğer •
R
r.....
Lazerle derece sıfırlama işlemimi gerçekleştirdi.Alanında çok başarılı, insani değerleri yüksek, anlayışlı ve sabırlı bir doktor.
e....b
23 temmuz 2026 tarihinde Mehmet hocam sayesinde gözlerim daha net görmeye başladı çok ilgiliydi her konuda hocam ameliyat esnasında ve sonraki süreçtede aşırı ilgili ve samimi bir şekilde yaklaşıyor. Süreci sıkı takipçisi kendileri.Prk işlemi yaptı bana sıfır acı ve sıfır hissiyatla çok güzel geçti ameliyatım.
el...a
Doktorumdan çok memnun kaldım .Devlet hastanesi olmasına rağmen özel hastasıymışım gibi ilgilendi.Ayrıntılı bir şekilde her detayı bana açıkladığı için lazer sürecimdeki korkumu yenerek çok rahat ve ağrısız bir şekilde lazer ameliyatımı geçirdim.Hocamın ellerine sağlık
Ü
üm...
Doktorumdam çok memnun kaldım çok özenli ve titiz ameliyat yaptı çok başarılı bir ameliyat yaptı göz derecelerim yüksek olmasına rağmen yakın ve uzağı çok iyi görüyorum gönül rahatlığıyla tavsiye ederim içiniz rahat olsun doktor Nuh Mehmet Aksebzeciyi tercih ederken
g....k
PRK lazer ameliyatı sürecimde detaylı incelemeler ve birebir hasta takibi ile sorunsuz bir operasyon geçirdim. Pentacam sonuçlarını tek tek fotoğraf çektirerek şeffaf bir tedavi sürecinden geçmenizi ve kişisel numarasını hastalarıyla paylaşarak ameliyat sonrası bütün sürecinizi kolaylıkla takip edebilmenizi sağlıyor. Alanında oldukça başarılı ve ilgili bir doktor.
K
ks...a
Sayın Nuh Mehmet Aksebzeci prk lazer göz ameliyatımı yaptı çok memnun kaldım ilgisi alakası gerçekten mükemmeldi herkese tavsiye ederim
T
ta...k
Sayın Nuh Mehmet Aksebzeci Bey babaannemin katarakt operasyonunu gerçekleştirmiştir bu süreçte sağlıklı iletişimi konuya hakimliği ve yardımsever tavırları ile hastane sürecimizi olabildiğince kolay ve memnun geçirmemizi sağlamıştır.
ha...
Sayın Nuh Mehmet Aksebzeci hocama 1 ay önce prk lazer ameliyatı oldum İlk muayene anından itibaren güler yüzü ve samimi yaklaşımıyla beni rahatlattı. Muayene ve ameliyat boyunca ameliyat sonrası çok ilgili davrandı, tüm sorularımı sabırla yanıtladı ve her aşamayı detaylı şekilde açıkladı. Hastasına değer veren, güven veren ve işini gerçekten özenle yapan bir doktor. Böyle hekimlerle karşılaşmak büyük şans gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum.
• Kayseri Şehir Hastanesi • Diğer •
Nuh Mehmet Aksebzeci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nuh Mehmet Aksebzeci, Göz Hastalıkları.
Nuh Mehmet Aksebzeci adresi nerede?Nuh Mehmet Aksebzeci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şeker Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı No:77 Kocasinan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nuh Mehmet Aksebzeci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nuh Mehmet Aksebzeci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nuh Mehmet Aksebzeci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nuh Mehmet Aksebzeci bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nuh Mehmet Aksebzeci ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nuh Mehmet Aksebzeci hakkında ne düşünüyor?Toplam 83 hasta / danışan, Nuh Mehmet Aksebzeci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.