Yetişkin

VM Medical Park Pendik Hastanesi

VM Medical Park Pendik Hastanesi

Fevzi Çakmak Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi No:9, Pendik 34899

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Nakit
  • Kredi kartı
  • Banka Havalesi

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • H

Kasım 2025’te, kolonda yeniden nüks eden kanserim nedeniyle yolumuz Prof. Dr. Ömer Engin ile kesişti. Güven veren yaklaşımı ve tecrübesi sayesinde hiç tereddüt etmeden ameliyat olmaya karar verdim.

9 Aralık’ta gerçekleşen başarılı operasyonla kalın bağırsağım alındı ve geçici ileostomi açıldı. Yaklaşık 3,5 aylık süreçte su kaybı ve diğer riskler, hocamın yakın takibi sayesinde sorunsuz yönetildi. 23 Mart’ta ileostomi kapama ameliyatım da başarıyla gerçekleştirildi ve sindirim sistemim yeniden düzenlendi.

Tüm tedavi sürecinde gösterdiği titizlik, insani yaklaşımı, hasta haklarına verdiği önem ve mesleki başarısı nedeniyle Prof. Dr. Ömer Engin’e minnettarım. İyi ki yolumuz kesişmiş hocam.

er...i

Ömer Hocaya 2 Nisan 2026 tarihinde kıl dönmesi ameliyatı oldum. Ameliyat öncesi yaklaşımı ve sonrasındaki ilgisi hiç eksik olmadı, ameliyatta veya sonrasında çok şükür hiç ağrım sızım da olmadı. Kendisine emeklerine sağlık.

• Ö

öz...k

Ömer hocayı medical park hastanesinde ziyaret ettim , şikayetim ile ilgili herseyi net bir şekilde açıkladı , sorularima cevapladi kendisi oldukça naif ve kibar bir insan , yaklaşımı ve verdigi guven icin memnun ayrildim ,genel cerrahi ile ilgili ihtiyaci olanlar gonul rahatligiyla gidebilirler kendisine

• G

go...z

31.03.2026 tarihinde Profesör Dr. Ömer ENGİN hocamızla Medical Park Hastanesi’nde fistül ameliyatı oldum . Öncesi ve sonrasında çok konforluydu hiç ağrı sızı çekmedim kendisi çok iyi bir hekim kesinlikle tavsiye ederim emeğinize sağlık hocam

• Y

y...

Ömer Engin hocaya kardeşim vasıtasıyla ulaştım. Kendisi ilk karşılaştığım andan itibaren ilgi ve alakasıyla çok yardımcı oldu ve kapalı kalın bağırsak ameliyatımı tamamladıktan sonra 1 haftalık tedavi sürecimde de yakın ilgi ve alakasıyla süreci iyi şekilde atlatmama yardımcı oldu. Çevremdeki herkese alanıyla ilgili konularda gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

•  •

• H

h...

Ömer Engin hocamda 2 sene önce kapalı kasık fıtığı ameliyatı olmuştum. Mesleğindeki deneyimi, hastalarına olan ilgi ve alakası sebebi ile bu süreci hiç yaşanmamış gibi basit ve güzel bir şekilde atlatarak 3 gün sonra normal hayatıma döndüm. 10 ay önce de Anal fistül ameliyatını oldum ve tedavi sürecim kendisi ile devam ediyor. Çevremdeki herkese alanı ile ilgili hastalıklar için gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

•  •

• Ş

ş....d

Ömer Hocamıza ilk gittiğim gün kendisinin duruşu ve konuşması bana çok güven verdi.1 ekim günü kitle operasyonuna girdim kendisi çok başarılı ve hastayı rahat ettirmek için elinden geleni yapıyor. Kendisinden çok çok memnun kaldık. İyiki yollarımız kesişmiş diyorum..

• I

i.....

Ömer hoca gerçekten işinde çok profesyonel ve en güzelide yaklaşımı ve detaylı açıklamaları hastaya çok güven veriyor hemoroid ameliyatı oldum ilgisi ve detaylı açıklamaları harikaydı kendisine çok ama çok minnettarım

• N

n....

Ömer hocamızla ilgili fazla yorum olmadığı için yazmak istedim. Safra kesesi ameliyatı olmam gerekiyordu kendisinden tesadüf eseri randevu aldım son derece kibar güleç ve anlayışlı bir hekimdir aklımıza takılan sorduğumuz tüm sorulara verdiği detaylı cevaplar ile kafamızdaki soru işaretlerini sildi. Ayrıca kendisi lakoroskopik ameliyat alanında da uzman bir isimdir. Sonuç olarak ameliyatımı kendisine yaptırdım başarılı güzel geçti sonrasında da ilgi alakası aynı şekilde devam etti bir sorun sıkıntı yaşamadım. Buradan sevgili Ömer hocama ve ekibine medikalpark çalışanları ve hemşireleri hepsine minnetlerimi sunuyorum

• başka bir yer Diğer  •

• K

ka...

Ömer hocanın tarzı, sakinliği ve detaylı açıklamaları oldukça güven verici. Gerekli değil ise ameliyat yapmayacağına bizzat şahit oldum. Ayrıca oldukça titiz çalışması da takdire şayan. Apandisit ameliyatı oldum ve başından sonuna iletişimi çok iyiydi.

• başka bir yer Diğer  •