Op. Dr.
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Sincan 1 adres
Polatlı 2 Cad.İdil Sok.No:44 Andiçen Mah., Sincan 06900
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
be...n
Canım hocam.. öyle mükemmel bir hekim ki ikinci gebeliğimde onunla tanıştım sadece gebeliğimi değil 2 yaşındaki kızımı bile öyle sahiplendi ki anne şevkatiyle yanımda oldu ilk doğumda yaşadığım kötü deneyimleri unutturdu. İyiki tanıdım
Ş
şu...n
Gebelik takibi ve doğumum da 7/24 her zaman yanımızda olan,her sorumuza net cevap veren , yeri geldiğinde ablalık yapan , sohbetiyle ,muayeneleriyle ,yönlendirmeleriyle ,cerrahisiyle mükemmel bir hekim . Tüm gebelik sürecini, sezeryanımı ve ameliyat sonrasını hiçbir sorun yaşamadan atlatmamı sağladı. Sayesinde suan 2 aylık bir bebeğim var . Elinize ve emeğinize sağlık
İyi ki varsınız eksik olmayın
Sağ ol Ş..'ciğim. Sağlıkla büyüt
ed...
Hamilelik ve doğum sürecimde Özgül Hocam ile ilerleme fırsatım oldu. Bu süreç boyunca kendimi güvende hissetmemi sağlayan, sakin ve ilgili yaklaşımı benim için çok kıymetliydi. Gebelik takibim ve doğum sürecinde kendimi rahat ve güvende hissettiğim bir süreç yaşadım. Kendisiyle iletişimimiz boyunca sorularımı rahatlıkla paylaşabildim ve süreci daha bilinçli şekilde takip edebildim.
T
te...
Özgül Hocamla tavsiye üzerine tanıştım
iyiki tanımışım bir doktordan çok çok fazlası
Sıkıntılı geçen hamilelik sürecimde pozitif enerjisiyle ,güler yüzüyle ,ilgisiyle çok güzel bi süreç tamamladık
Korkularımız vardı tecrübesi cana yakınlığı sayesinde kapıdan hep gülen yüzlerle çıktık
oğlumuzu sağlıkla kucağımıza almamıza vesile oldu iyiki varsınız emekleriniz ödenmez
Doğum yapacaksanız tecrübeli güvenilir güler yüzlü hekim arıyorsanız Özgül hocayı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz
Canı gönülden tavsiye ederim• Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi • Diğer •
me...y
Özgül hocamla 4 sene önce zorlu geçen gebelik ve ameliyat sürecimi güzel anlatımlarıyla yanımızda olup bize verdiği güvenle harika bir şekilde atlatıp bebeğimizi kucağımıza aldık. Şimdi yine zorlu geçen hamileliğimde yanımızda oluşu, güler yüzüyle bize güven verişiyle ,güzel anlatımlarıyla harika bir süreci tamamlayıp bebeğimizi kucağımıza aldık.
Sadece bir doktor değil ailemizden biri oldunuz. Bu iki güzel yolculukta her zaman güven kaynağımız oldunuz iyiki yollarımız kesişti size minnettarız.• Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi • Diğer •
se...ş
Özgül hocamla tavsiye üzerine hamileliğimin 9. Haftasında tanıştım . Çok ilgili, şefkatliydi ve tüm sorularımı sabırla cevapladı . Tavsiyeleri sayesinde çok keyifli ve güzel bir hamilelik geçirdim . Doğum korkularım vardı sakinliği sayesinde de çok pozitif bir sezaryen doğum hikayemiz oldu ve sağlıkla oğlumuza kavuştuk . Herkese tavsiye ediyorum . Canım doktorum iyi ki varsınız
Teşekkür ederim
h....s
Özgül hocamla bir tavsiye üzerine gittim. İyi ki de onu tercih etmişim. İletişimi çok güzel ve rahatlatıcı. Özel hastane doktoru olmak değil insani olarak kendisi çok güzel bir hekim. Meslekteki yeterliliği, tecrübesi çok belli her şeye güzel bir çözümü var. Hamileliğim sürecinde tüm bilgilendirmeleri yeterliydi hatta unuttuğum detayları dahi kendisi hep açıkladı. Gönülden tavsiye ediyorum her sorana da. İnşallah gönlü gibi güzel hayatı olsun kendisinin ve evlatlarının.
di...r
Çalıştığı kurumda doğum paketi almaya karar verdiğimizde ilk gözümüze çarpan zaten Özgül hoca olmuştu özgeçmişi ile. Bütün hamilelik sürecimi onunla tamamladım. İletişim kuvvetli olduğu için kendini güvende hissediyorsun en başta. Ben daha merak ettiklerimi sormadan kendisi bana muayene sırasında tek tek anlatıyordu. 32. Haftada fark edilen erken doğum sürecimde benimle hep birlikte oldu ve başardı bu süreci atlattık. Haftalar sürdü ve 39. Haftamda doğumumu Özgül hanımla gerçekleştirdim. İyi ki Özgül hocayı tercih etmişiz Gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz
Çok teşekkür ederim.
I
il...t
Sürecimi başından beri özgül hoca ile beraberiz korkutmadan detayli açıklamalar yaparak hem oğlumu hem beni güvende tuttu. Gece boyunca uyumadi surekli takip etti acımı acısı gibi gördü bazi şeyler yaziyla ifade edilmiyor ve ben sizin hakkinizi asla ödeyemem. Ne desteğinizi ne anne merhametinizi, nede profosyonelleginizi burada 2 kelime ile anlatmam mümkün değil. En büyük kahramanim sizsiniz. Bundan sonra ailemin bir uyesisiniz oglumun ablasisiniz. başımın tacısıniz. Iyiki varsınız. Iyi ki karşılaştık. Emeklerinizi ödeyemem. Allah ne muradiniz varsa versin.
Ö
öz...
Özgül hocamla 3 sene önce ilk bebeğimi karşıladık. İlgisi desteği açıklamaları ile çok güzel bir hamilelik süreci ve doğum oldu. 2. Gebeliğimde de hiç düşünmeden Özgül hocama gittim. Yine aynı güler yüzlülüğü ve ilgisi ile çok güzel bir süreci birlikte tamamladık. Zorlu ikinci doğumumda sakinliği ve sabrı ile bebeğimi sağlıkla kucağıma verdi. Böyle bir hikayede size eşlik edecek en güzel seçim Doç.Dr. Özgül Özgan Çelikel.
Çok teşekkür ederim
Özgül Özgan Çelikel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgül Özgan Çelikel, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Özgül Özgan Çelikel adresi nerede?Özgül Özgan Çelikel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Polatlı 2 Cad.İdil Sok.No:44 Andiçen Mah. Sincan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgül Özgan Çelikel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özgül Özgan Çelikel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özgül Özgan Çelikel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgül Özgan Çelikel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özgül Özgan Çelikel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özgül Özgan Çelikel hakkında ne düşünüyor?Toplam 26 hasta / danışan, Özgül Özgan Çelikel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.