Fzt.
Topuk Dikeni Tedavisi
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
Çene Terapisi
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
- Nakit
- Banka Havalesi
Ödeme yöntemleri
- Banka Havalesi
Kabul edilen sigortalar
Diğer (İade)
Görüşler
s...
Lipödem ve karın germe ameliyatı sonrası doktorum manuel lenf drenaj masajı yaptırmamı istedi. Bu süreçte, bu konuda sertifikası olmayan fizyoterapistler “Yaparız.” deyip geçiştirdi. Ama gerçekten bu ve bunun gibi birçok sertifikası olan ve işini çok iyi yapan, “İyi ki tanımışım.” diyeceğim biri Mine Hanım.
Profesyonelliğinin yanında çok tatlı dilli, çok merhametli. Kesinlikle tavsiye ederim.• • •
Ö
ö...
Mine Hanım'la bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştım. Uzun yıllardır bel fıtığı rahatsızlığı çekiyordum. Sonunda ameliyat olmak zorunda kaldım. Ameliyatım başarılı geçti; ancak ameliyat öncesinde yaşadığım sıkıntılar nedeniyle sol ayağımda güçsüzlük meydana gelmişti. Doktorum ameliyattan bir hafta sonra fizik tedaviye başlamamı önerdi.
Mine Hanım'la birlikte 2 ay boyunca haftada 3 gün birebir çalıştık. Daha ilk günden güler yüzü, içtenliği ve yaptığı işe olan sevgisi o kadar yoğundu ki bunu hep hissettirdi.
Özenle, birebir, cesaretlendirerek, aydınlatarak beni hep rahatlattı. Çok yol kat ettik. Hâlâ öğrettiği egzersizleri yapmaya devam ediyorum, çok daha iyiyim.
Mesleğine olan sevgi ve saygısı, sürekli kendini geliştirme çabası ve özellikle güler yüzü için çok teşekkür ediyorum.
Ben çok memnun kaldım. İyi ki tanımışım. Fizyoterapist arayışı içindeyseniz, Mine Hanım'a kendinizi güvenle teslim edebilirsiniz.• • •
ay...i
Merhaba,ben Fzt. Mine Dal ile çalışmaya başlamadan önce bir bel fıtığı ameliyatı geçirmiştim ama ağrılarım artarak devam ediyordu bu süreçte Mine hocamla tanıştık ilk görüşmemizde sadece cerrahiden dolayı değil skolyozdan dolayı ağrılarımın olduğunu söyledi ve ben skolyozum olduğunu bu şekilde öğrendim(tetkiki yaptırınca koyduğu tanının doğruluğunu doktorda onayladı)onun rehberliğinde başlayıp devam eden tedavimde bel ağrılarım geçti , skolyoza bağlı postürümde gözle görülür düzelme oldu. İşini hakkıyla yapan danışanlarıyla yakından ilgilenen Fzt. Mine Dal hocamla iyi ki tanıştık.
• Özel Sağlık Hizmet Birimi • Ameliyatsız Skolyoz Tedavisi •
K
k...
Skolyoz şikâyetim nedeniyle Mine Hanım’a başvurdum ve iyi ki yollarımız kesişmiş. Daha ilk görüşmeden itibaren ilgisi, güler yüzü ve profesyonelliğiyle kendimi çok rahat ve güvende hissettim. Süreç boyunca her şeyi detaylı bir şekilde anlattı, beni dikkatle dinledi ve tedavimi tamamen benim ihtiyaçlarıma göre ilerletti.
Seanslarımızdan gerçekten çok memnun kaldım. İşini severek yaptığı ve danışanlarına büyük bir özenle yaklaştığını söylemek isterim. Her seans sonrasında kendimi daha iyi hissediyorum. Skolyoz konusunda kendisini gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. İyi ki Mine Hanım’ı tercih etmişim. Süreç boyunca her zaman çok ilgili ve yardımcı oldular. İnsanın böyle güler yüzlü, anlayışlı ve işini severek yapan insanların olduğu bir yerde kendini çok daha iyi hissetmesi gerçekten çok güzel. İyi ki sizi tanımışım.• • •
Y
y...
Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bel fıtığı şikayetim ve bel bölgesinde ödem nedeniyle başvurdum. Mine Hanım her şeyden önce insanı rahatlatan ve güven veren bir yaklaşım sergiledi. Güvenmek ve inanmak zaten iyileşmenin ilk adımı oluyor. Yaptığı işlemin nedenini, sonucunu anlatarak korkularınızı da yenmenizi sağlıyor. Her zaman çok yumuşak olan üslubu insanı psikolojik olarak da rahatlatıyor. Tedavim sonucunda ağır bel ağrılarımdan kurtuldum ve hareket esnekliğimi yeniden kazandım. En önemlisi, her hareketimde hissettiğim korkularımı yenmiş oldum. Mesleğini çok seven ve yaptığı işi çok iyi bilen bir fizyoterapist. Çevremdeki tüm arkadaşlarıma tavsiye ediyorum.
a...
Ben Fzt. Mine Dal ile çalışmaya başlamadan önce bir bel fıtığı ameliyatı geçirmiştim ama ağrılarım artarak devam ediyordu. Bu süreçte Mine hocamla tanıştık. İlk görüşmemizde sadece cerrahiden dolayı değil, skolyozdan dolayı da ağrılarımın olduğunu söyledi ve ben skolyozum olduğunu bu şekilde öğrendim. Tetkiki yaptırınca koyduğu tanının doğruluğunu doktor da onayladı. Onun rehberliğinde başlayıp devam eden tedavimde bel ağrılarım geçti, skolyoza bağlı postürümde gözle görülür düzelme oldu. İşini hakkıyla yapan, danışanlarıyla yakından ilgilenen Fzt. Mine Dal hocamı gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
s...
Bir sağlık çalışanının tavsiyesi üzerine Mine Hanım ile tanıştım. Skolyoz tanısı sonrasında yaklaşık 2 yıldır düzenli olarak kendisiyle çalışıyorum. Mine Hanım işinde gerçekten çok profesyonel; değerlendirmeleri doğrultusunda bana en uygun tedavi yöntemini uygulayarak süreç boyunca çok güzel yol kat etmemi sağladı. Seanslarımız sayesinde ağrılarımda ve postürümde belirgin şekilde iyileşme oldu.
Benim için en güzel taraflarından biri ise yalnızca bir danışan gibi değil, adeta bir abla gibi yaklaşması.
Çevremde postürümdeki değişimi fark eden birçok insan oldu. Bu nedenle çevremden öneri isteyenlere de kendilerini gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Mine Hanım'dan ve bu süreçten gerçekten çok memnunum. İyi ki yollarımız kesişmiş.• • •
Z
z.....
Mine hocam yapmış olduğunuz 3 boyutlu skolyoz ve plates dersleriniz sayesinde daha da iyiyim
• Özel Sağlık Hizmet Birimi • Skolyoz Tedavisi •
a....)
Kızımda skolyoz çıktı. Bacak kısalığı da vardı. Hastanede doktor fizyoterapiste gönderdi, o da kağıt verip yolladı. Arkadaş vesilesi ile Mine Hanım'a gittim. İyi ki gitmişim diyorum. Konumu evimize de uzak ama çok memnunum. Sıcak kanlı, güler yüzlü, ilgili bir uzman. Her yönden bana yardımcı oldu. Kızım hareket yapmayı sevmiyordu, şu an yapmayı seviyor. Kızımla konuştu, alıştırdı ve sevdirdi. Seanslara severek katılıyor. Evde de hareket yapıyoruz. Ahlaki ve psikolojik yönden bizi rahatlattı. Birkaç kişiye de önerdim. Süreç devam ediyor. İyi ki böyle uzmanlar var. Böyle uzmanların tanınıp bilinmesi gerekiyor. Mine Hanım bizim elimizden tuttu, Allah ne muradı varsa versin.
f....ö
Bel fıtığı için başvurdum. Seanslarım gayet iyi geçti. Kendisi çok ilgili bir uzman. Sorunuma çözüm buldu. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Emarsız işlem yapmıyor, emarımı da inceledi. Çok memnun kaldım.
Seda Mine Dal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seda Mine Dal, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Seda Mine Dal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizik Tedavi, Pelvik Muayene, Kuru İğneleme, Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, Kırık Rehabilitasyonu, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi, Nörolojik Rehabilitasyon, Randevu.
Seda Mine Dal adresi nerede?Seda Mine Dal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güzelyalı Mah. 81143 Sk. Esra Apt. No: 2 İç Kapı No: 2 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seda Mine Dal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Seda Mine Dal uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Seda Mine Dal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Seda Mine Dal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Seda Mine Dal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seda Mine Dal tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Seda Mine Dal hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Seda Mine Dal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Seda Mine Dal hangi sigortaları kabul ediyor?Seda Mine Dal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.