Hasan Kalyoncu Üniversitesi Psikoloji Bölümü ve İstanbul Kent Üniversitesi Klinik Psikoloji Bitirdim. Şişli Terapi Enstitüsü | İstanbul Psikolog merkezinde psikoloji alanında hizmet verdikten sonra Gaziantep Özel Düztepe Yaşam Hastanesinde danışan kabul ediyorum.
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Kredi kartı
Görüşler
R
r ...
Selin hanıma tedavi sürecine girdiğimde kendimde farketmediğim şeyleri, takıntılarımı, major depresyonumu, en önemli problemlerimle alakalı kendimi tanımama ve bunları aşmama vesile oldu. Uzun bir süreçten çıkıyor olsamda bana kattığı şeyler hayatımın sonuna kadar etki edeceğini biliyorum.
• başka bir yer • Diğer •
s....ö
Bazı konularda neden böyle oluyor falan derken asıl gerçeği bana fark ettirdiği için çok minnettarım.Bana hiçbir şey demeden terapisiyle çok şey demiş aslında. Bana kendimi fark ettirdi hayatımı fark ettirdi. Neden sonuç ilişkisi kurdurttu. Bunlar benim hayatımı devam ettirmem için çok büyük şeylerdi. İyi ki denk gelmişim size Selin Hanım gerçekten hayatıma çok güzel dokunuşlar yaptınız ve daha da yapacağınıza eminim.
• Şişli Terapi Enstitüsü | İstanbul Psikolog • Bütüncül Psikoterapi •
Selin Çitçi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selin Çitçi, Psikoloji. Size Selin Çitçi tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Selin Çitçi adresi nerede?Selin Çitçi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Düztepe Mah. Özdemirbey Cad.No:2 Sadıklar Sok. Şahinbey
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selin Çitçi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selin Çitçi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Selin Çitçi isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selin Çitçi, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Selin Çitçi hangi dilleri konuşuyor?Selin Çitçi ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Selin Çitçi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selin Çitçi tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Selin Çitçi hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Selin Çitçi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.