0850 333 0388 Ücret öğren

1990 yılında Bursa Osmangazi’de doğan Uzman Diş Hekimi Semih Akgül, ilkokul ve ortaokulu Özel İnal Ertekin ve Emine Örnek Koleji’nde, liseyi Bursa Anadolu Lisesi’nde tamamlamıştır. 2009’da burslu olarak Başkent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ne girmiş, 2014’te mezun olmuştur. Kısa bir süre özel klinikte çalıştıktan sonra, 2015 DUS sınavında Türkiye 332.’si olarak İnönü Üniversitesi’nde periodontoloji alanında uzmanlık eğitimine başlamış, 2019’da uzmanlığını almıştır. Uzmanlık sürecinde lazer ve ozon tedavilerinin yara iyileşmesine etkilerini araştıran tezini başarıyla sunmuştur. Yurt içi ve yurt dışı birçok bilimsel etkinliğe katılmış, akademik çalışmalara imza atmıştır. İyi derecede İngilizce bilen Semih Akgül, 2021 yılında babası Dt. Ünsal Akgül ile birlikte DentAkgül Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’ni kurmuş ve mesleğini burada sürdürmektedir.

Yetişkin

Subgingival Küretaj

Semih Akgül

23 Nisan Mah. 258.Sk. City 224 Rezidans, B Blok No:1 B/C, Nilüfer, Bursa 16230

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Nakit
  • Kredi kartı
  • Banka Havalesi

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Dakiklik
  • Ö

ö.....

Semih Bey hastalarıyla ilgisi, güler yüzü ve özenli çalışmasıyla güven kazanan bir hekim. İşini gerçekten severek yaptığı belli. Kesinlikle tavsiye ederim.

Uzm. Dt. Semih Akgül

Güzel düşünceleriniz ve değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Hastalarımızın memnuniyeti ve güveni bizim için en büyük motivasyon. Sağlıklı ve güzel günler dileriz...

e....y

Çok Memnun Kaldım

Dentakgül’de gerçekten çok güzel bir deneyim yaşadım. Başta biraz tedirgindim ama hem diş hekimi hem de çalışanlar çok ilgili, güler yüzlü ve anlayışlıydı. Yapılan işlemi detaylı şekilde anlattılar ve kendimi güvende hissetmemi sağladılar. Kliniğin temizliği ve ilgileri de ayrıca çok hoşuma gitti. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir yer.

Uzm. Dt. Semih Akgül

Güzel ve içten yorumunuz için çok teşekkür ederiz. İlk başta yaşadığınız tedirginliğin yerini güven ve memnuniyete bırakmış olması bizleri gerçekten çok mutlu etti. Tedavi süreciniz boyunca kendinizi rahat ve güvende hissetmeniz bizim için çok değerli. Güler yüzlü ekibimizle sizlere en iyi deneyimi sunabilmek için her zaman buradayız. Sağlıklı ve güzel gülüşler dileriz..

e....r

20’lik diş çekimi için gittim ve açıkçası biraz endişeliydim. Doktorumun ilgisi, açıklamaları ve işlemi özenli bir şekilde yapması sayesinde hiç korktuğum gibi olmadı. İşlem oldukça rahat geçti. Tüm süreçte kendimi güvende hissettim. İlgi ve güler yüzleri için kesinlikle tavsiye ediyorum.

• Dent Akgül Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği 20'lik Diş Çekimi  •

Uzm. Dt. Semih Akgül

Güzel yorumunuz ve değerli geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz. 20’lik diş çekimi öncesindeki endişelerinizin yerini güven ve rahatlığa bırakmış olması bizleri çok mutlu etti. Doktorumuzun açıklamaları ve özenli yaklaşımı sayesinde süreci rahat geçirmeniz bizim için çok kıymetli. Güzel sözleriniz ve tavsiyeniz için tüm ekibimiz adına teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz..

er....

“Detartraj işlemi için kliniği tercih ettim ve sonuçtan çok memnun kaldım. İşlem oldukça özenli ve rahat geçti. Dişlerim çok daha temiz ve ferah bir görünüme kavuştu. Güler yüzleri ekibine ve ilgileri icin herkeze tavsiye ediyorum. ”

Uzm. Dt. Semih Akgül

Güzel yorumunuz ve değerli geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz. Detartraj işleminizin rahat geçmesinden ve sonuçtan memnun kalmanızdan dolayı çok mutluyuz. Ekibimizin güler yüzü ve özenli yaklaşımının sizde güzel bir iz bırakması bizim için çok kıymetli. Güveniniz ve tavsiyeniz için teşekkür eder, sağlıklı ve ışıl ışıl gülüşlerle sizi yeniden görmekten mutluluk duyarız..

ay...e

Doktor bey çok ilgili ve işinin ehli.Harika bir tedavi planladi ve uyguladi.Implant tedavimi bitirdim çok memnunum

• Dent Akgül Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Cerrahi İmplant  •

Uzm. Dt. Semih Akgül

Değerli yorumunuz ve güzel geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz. İmplant tedavi sürecinizden memnun kalmanız ve doktorumuzun ilgisi ile tedavi planlamasını takdir etmeniz bizleri çok mutlu etti. Sağlıklı ve mutlu gülüşlerle sizi her zaman kliniğimizde ağırlamaktan memnuniyet duyarız..

• N

ni...r

Semih Bey oldukça detaylı ve özenli bir tedavi (diş taşı temizleme) uyguladı. Şimdiye kadar yaptırdığım en iyi uygulamaydı. Düşünmeden tercih edebilirsiniz.

Uzm. Dt. Semih Akgül

Değerli yorumunuz ve güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz. Semih Bey adına bu nazik geri bildiriminiz bizi çok mutlu etti. Tedavi sürecinizden memnun kalmanız bizim için en büyük motivasyon. Sağlıklı gülüşlerle sizi her zaman kliniğimizde görmekten memnuniyet duyarız..

Doktor Semih beye genel muayene ve diş taşı temizliği için gittim.İşlem yapılırken elinin hafifliğinden yanı ziyade insancıl yaklaşımından da çok memnun kaldım kendisinden mutlaka tavsiye ederim

Uzm. Dt. Semih Akgül

Değerli yorumunuz ve güzel sözleriniz için çok teşekkür ederiz. Dr. Semih Bey'in hem tedavi sürecindeki özenini hem de insancıl yaklaşımını takdir etmeniz bizi çok mutlu etti. Memnuniyetiniz bizim için en büyük motivasyon kaynağı. Sağlıklı gülüşlerle sizi her zaman kliniğimizde ağırlamaktan mutluluk duyarız.

• P

p....̇

diş taşı temizliği ve küretaj işlemi yaptırdım dijital anestezi sayesinde işlem sırasında hiç bir ağırı hissetmedim . tedavi boyunca gösterilen özen ve profosyonellik icin minnettarım.

Uzm. Dt. Semih Akgül

Değerli yorumunuz ve kıymetli geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz. Diş taşı temizliği ve küretaj işlemi sürecinizin dijital anestezi sayesinde iyi geçmesi, tedavi boyunca gösterilen özen ve profesyonel yaklaşımımızdan memnun kalmanız bizleri çok mutlu etti. Hastalarımızın rahat ve güvenli bir tedavi deneyimi yaşaması en büyük önceliğimizdir. Güzel sözleriniz için teşekkür eder, sağlıklı gülüşlerle sizi yeniden ağırlamayı dileriz.

ilerleyen surecte neler olucagini cok detayli anlattilar. herkes cok guler yuzluydu.

Uzm. Dt. Semih Akgül

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Süreç boyunca sizi en doğru şekilde bilgilendirebilmiş olmamız ve güler yüzlü ekibimizle memnuniyetinizi kazanmış olmamız bizi çok mutlu etti. Sizleri her zaman aynı özenle ağırlamaktan memnuniyet duyarız..

• C

c....k

Semih bey de diş eti tedavisi gördüm ve çok memnun kaldım aynı zamanda eşim de diş temizleme ve beyazlatma yaptırdı son derece memnun kaldık herkese teredüt etmeden tavsiye ediyorum.

• Dent Akgül Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Periodontoloji  •

Uzm. Dt. Semih Akgül

Değerli yorumunuz ve güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz. Hem diş eti tedavinizden hem de eşinizin diş temizliği ve beyazlatma işlemlerinden memnun kalmış olmanız bizi çok mutlu etti. Güveniniz ve tavsiyeniz bizim için çok kıymetli. Sağlıklı ve mutlu gülüşlerle sizi ve eşinizi kliniğimizde ağırlamaya devam etmeyi dileriz.