Merhaba, ben Diyetisyen Sena Tireli Seyis.
Beslenmenin yalnızca kilo vermekten ibaret olmadığına inanıyorum. Benim için sağlıklı beslenme; kişinin yaşam tarzına, ihtiyaçlarına ve hedeflerine uygun, sürdürülebilir bir düzen oluşturabilmek demek.
Danışanlarımın kendilerini kısıtlanmış hissetmeden, günlük hayatlarından ve sevdikleri yiyeceklerden tamamen vazgeçmeden hedeflerine ulaşmalarını önemsiyorum. Bu nedenle her danışanıma özel, uygulanabilir ve sürdürülebilir beslenme programları hazırlıyorum.
Kilo verme, sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazanma ve yaşam kalitesini artırma yolculuğunda danışanlarımın yanında olmayı; onları yalnızca tartıdaki değişimle değil, kazandıkları sağlıklı alışkanlıklarla değerlendirmeyi önemsiyorum.
Amacım, kısa süreli diyetlerle değil, hayatınız boyunca sürdürebileceğiniz sağlıklı bir beslenme düzeni oluşturmanıza yardımcı olmak.
Siz de kendiniz için yeni ve sağlıklı bir başlangıç yapmak isterseniz, bu yolculukta size eşlik etmekten mutluluk duyarım.Merhaba, ben Diyetisyen Sena Tireli Seyis.
Kontrol Randevusu
Diyetisyen Sena Tireli Seyis
Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 53. Sokak Aytekin Ofis No:3, Merkezefendi, Denizli 20040
Ödeme yöntemleri
- Nakit
- Kredi kartı
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Detaylı açıklamalar
a....b
Sena Hanımla
bu sürece başladığım için gerçekten çok mutluyum. İlk günden itibaren beni sadece beslenme açısından değil yaşam tarzım açısından da anlayarak yönlendirdiniz. Her zaman ilgili anlayışlı ve motive edici yaklaşımınız sayesinde diyet yapmak benim için zorlayıcı bir süreç olmaktan çıktı. Her görüşmemizden sonra güzel bir motivasyonla ayrıldım. Sizinle yollarımız iyi ki kesimiş. Emeğiniz, ilginiz ve güzel enerjiniz için çok minnettarım• Diyetisyen Sena Tireli Seyis • Kontrol Randevusu •
a...
Sizinle bu sürece başladığım için gerçekten çok mutluyum. İlk günden itibaren beni sadece beslenme açısından değil, yaşam tarzım açısından da anlayarak yönlendirdiniz. Her zaman ilgili, anlayışlı ve motive edici yaklaşımınız sayesinde diyet yapmak benim için zorlayıcı bir süreç olmaktan çıktı. Her görüşmemizden sonra güzel bir motivasyonla ayrıldım. Sizinle yollarımız iyi ki kesişmiş.
Sena hanım güler yüzlü, enerjik tavrıyla danışanlarını etkileyip fazlaca moral veren bir diyetisyen. Danışanını dinleyen, neyi yapabileceğini görüp duruma göre program oluşturup yönlendiren çalışması keyif veren şahane bir diyetisyen....
• Diyetisyen Sena Tireli Seyis • Kontrol Randevusu •
f...
Kilo vermek için başvurduğum Sena Hanım'la ilk görüşmeden itibaren samimiyeti ve güzel enerjisiyle kendimi çok rahat hissettim. Her şeyi anlayışla dinleyip size en iyi şekilde yardımcı oluyor. İlgisi, anlayışı ve yaklaşımı gerçekten çok güzel. Sadece bir diyetisyen değil, bu süreçte sizi motive eden ve destekleyen biri. İyi ki yollarımız kesişmiş.
f...
Sena Hanım’a kilo vermek için profesyonel yardım amacıyla ulaştım. Yaklaşık 4 aydır kendisine danışıyorum ve çok memnunum. Bu süreçte toplamda 32 kilo verdim ve çoğunu yağdan verdim. Hâlâ devam ediyoruz. Kendisi işinde bir profesyonel ve işini çok iyi yapıyor. Ayrıca pozitif enerjisi, güler yüzü, bilgisi ve planlı çalışması övgüyü kesinlikle hak ediyor.
Sağlıklı beslenmek isteyen, kilo vermek veya kilo almak isteyen herkese tavsiye ediyorum.• • •
Ç
ç...
Kilo vermek konusunda uzun zamandır zorlanıyordum ve artık tek başıma yapamadığımı fark edip destek almaya karar verdim. Sena Hanım’a bu nedenle başvurdum. Kendisi çok ilgili, anlayışlı ve motive edici biri. Görüşmelerimizde beni yargılamadan dinlemesi ve bana uygun bir program hazırlaması beni gerçekten rahatlattı. Daha yolun başında olmama rağmen kendimi daha motive hissediyorum. İyi ki kendisiyle çalışmaya başlamışım. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
C
c....y
Çok çok memnunum Allah razı olsun iyiki siz hocam oğlum sizin sayenizde 5buçuk kilo verdi
• Diyetisyen Sena Tireli Seyis • Randevu •
Dyt. Sena Tireli
Çok teşekkür değerli yorumunuz için
a...
Sena Hanım'a sağlıklı kilo vermek için başvurdum. İşinin gerçekten tek kelimeyle uzmanı. Çevremdekilere, yakınlarıma öneriyorum. İyi ki Sena Hanım...
Ö
ö...
Sena Hanım'la yaklaşık 5 yıl önce tanışmıştık. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine kendisine ulaştım. Bir diyet sürecim oldu ve bir ay gibi kısa bir sürede ideal kiloma ulaştım. Kendisi son derece nazik, iş ahlakı yüksek bir profesyonel. 5 yıldır da ara ara kendisinden destek ve danışmanlık hizmeti almaya devam ediyorum.
R
r...
Sena Hanım ile başlamış olduğum diyetin ilk günden bu kadar faydalı olabileceğini, bürodan içeri girdiğim anda o güveni aldığımda anladım diyebilirim. Sadece kilo için orada olmadığımı; bazen, hani insanlar moral olarak da desteklenmek ister ya, o kişiliğe sahip olduğunu ve bunu bize yansıtmasını çok hoşuma gittiğini söyleyebilirim. Yeme ve içme konusunda da tek başına karar veren ya da “Bu listeyi al, uygula, gel.” diyen birisi asla değil. Yani tek taraflı karar vermiyor, bunu açıkça söyleyebilirim size. Yolun daha başındayım ve uzun süre diyetisyenim Sena Hanım ile devam etmeyi Allah’ımdan nasip etmesini diliyorum. Bir de çok şanslıyım, size de gönülden tavsiye ederim. Siz de şanslı olabilirsiniz, çıkın gelin. Biz arkadaş ortamı olarak diyet doktorumuz Sena Hanım’a gidiyoruz. Biz nasıl yalnız değilsek, size de yalnız değilsiniz diyebilirim... Sevgilerle.
Sena Tireli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sena Tireli, Diyetisyen. Size Sena Tireli tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kontrol Randevusu.
Sena Tireli adresi nerede?Sena Tireli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 53. Sokak Aytekin Ofis No:3 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sena Tireli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sena Tireli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sena Tireli isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sena Tireli, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Sena Tireli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sena Tireli tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sena Tireli hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Sena Tireli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.