Merhaba, ben Uzman Psikolojik Danışman Senanur Karakaya.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik lisans eğitimimin ardından aynı alanda yüksek lisans eğitimimi tamamladım. Mesleki deneyimim boyunca çocuk, ergen ve gençlerle; bireysel psikolojik danışma, eğitim danışmanlığı ve kariyer danışmanlığı süreçlerinde çalışma fırsatı buldum.

Danışmanlık sürecinde kişinin kendisini tanımasını, yaşadığı güçlükleri anlamlandırmasını ve kendi kaynaklarını keşfederek yaşamında daha işlevsel adımlar atmasını önemsiyorum. Her bireyin ihtiyaçlarının ve yaşam deneyimlerinin farklı olduğuna inanıyor, bu nedenle danışmanlık sürecini kişinin ihtiyaçlarına göre şekillendiriyorum.

Mesleki çalışmalarımda Bilişsel Davranışçı Terapi yaklaşımı başta olmak üzere; çocuk ve ergenlerle çalışmaya yönelik oyun terapisi, çocuk objektif değerlendirme testleri, projektif testler ve WISC-R gibi çeşitli eğitim ve uygulayıcı eğitimlerinden yararlanıyorum.

Kaygı, stres, özgüven, akademik ve kariyer süreçleri, karar verme, yaşamda karşılaşılan değişim ve uyum güçlükleri gibi konularda danışanlarıma eşlik ediyorum. Amacım, danışmanlık sürecinde yargılamadan, güvenli ve iş birliğine dayalı bir ortam oluşturarak danışanın kendi çözüm yollarını keşfetmesine destek olmak.

Eğer siz de yaşadığınız bir güçlük üzerinde çalışmak, kendinizi daha iyi tanımak veya hayatınızda değiştirmek istediğiniz bir konuya farklı bir pencereden bakmak istiyorsanız, birlikte çalışabiliriz.

Yetişkin
Çocuk

Senanur Karakaya

Konya, Konya 42030

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Uzm. Psk. Dan. Senanur Karakaya adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle