0850 333 0388 Ücret öğren

Merhaba, ben Psikolog Sıla Kurtuluş. Bireylerin ruhsal iyi oluş hallerini desteklemek ve yaşam kalitelerini artırmak amacıyla bilimsel temelli yaklaşımlarla profesyonel terapi hizmeti sunuyorum. Terapide iyileşmenin; güvene dayalı, etik ilkelerin gözetildiği ve danışanın tam anlamıyla anlaşıldığını hissettiği bir zeminde başladığına inanıyorum.

Medipol Üniversitesi'nde tamamladığım lisans eğitimlerimin üzerine Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT), EMDR, İlişki Terapisi, Şematerapi, Hipnoterapi gibi alanlarda uygulayıcı eğitimlerimi ekleyerek yetkinliklerimi genişlettim.

Çalışmalarımda, uyguladığım ekollerin gücüyle danışanlarımın içsel potansiyellerini açığa çıkarmayı hedeflerken çoğunlukla şu alanlarda destek sunuyorum:

• Anksiyete (Kaygı) Bozuklukları ve Panik Atak

• Depresyon ve Duygudurum Bozuklukları

• Travma ve Geçmiş Yaşam Deneyimleri (EMDR odaklı)

• Takıntılar (OKB)

• Fobiler ve Korkular

• Özgüven Eksikliği ve Değersizlik Hissi

• Stres ve Öfke Yönetimi

Terapideki temel önceliğim; yargılamadan uzak, koşulsuz kabulün sunulduğu empatik bir çerçeve sunmaktır. Amacım; yaşadığınız psikolojik zorluklarla başa çıkma becerilerinizi geliştirmenize, psikolojik dayanıklılığınızı artırmanıza ve duygusal yüklerinizi sağlıklı bir şekilde çözümlemenize profesyonel düzeyde rehberlik etmektir

Sıla Kurtuluş

Ödeme yöntemleri

• Banka Havalesi

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. Sıla Kurtuluş adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle