Özel Atanur Göz Hastanesi
Çelebiler, Hamamcı Caddesi No:31, 32040 Isparta Merkez/Isparta, Isparta 32040
Tamer Arıkan Muayenehanesi
Hastane Cad.No:82/A, Isparta
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
me...i
Isparta Özel Atanur Hastanesi’nde Dr. Tamer Arıkan Bey’e SMILE Pro lazer operasyonu oldum ve sonuçtan çok memnun kaldım. Operasyon öncesinde ve sonrasında gösterdiği ilgi, samimiyet ve profesyonel yaklaşımı sayesinde kendimi her zaman güvende hissettim.
• Tamer Arıkan Muayenehanesi • Diğer •
mu...e
Annemin ameliyatı için tesadüf eseri gitmiştim hastalarına karşı tavrı ve yapmış olduğu ameliyat tek kelimeyle mükemmel annem şu anda benden iyi görüyor teşekkürler tamer hocam
Tamer Arıkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tamer Arıkan, Göz Hastalıkları.
Tamer Arıkan adresi nerede?Tamer Arıkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çelebiler, Hamamcı Caddesi No:31, 32040 Isparta Merkez/Isparta Isparta
- Hastane Cad.No:82/A Isparta
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tamer Arıkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tamer Arıkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tamer Arıkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tamer Arıkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tamer Arıkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tamer Arıkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Tamer Arıkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Isparta civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar