Özel Atanur Göz Hastanesi
Hakkımızda
Özel Atanur Göz Hastanesi kadrosunda 1 adet genel cerrahi uzmanı, 4 adet göz hastalıkları uzmanı, bulunmaktadır. Özel Atanur Göz Hastanesi Isparta ilinde Kurtuluş mahallesi 137.cad.no:31 adresinde bulunmaktadır.
Özel Atanur Göz Hastanesi
Çelebiler, Hamamcı Caddesi No:31, 32040 Isparta Merkez/Isparta, Isparta 32040
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
C
c.....
Akıllı lens taktırdım hekimliğinden ve Atanur göz hastanesinden kesinlikle memnun değilim gözüm kötü durumda şuan kesinlikle tavsiye etmiyorum
Özel Atanur Göz Hastanesi, Isparta şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Atanur Göz Hastanesi, Isparta şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Göz Doktoru, Genel Cerrah.
Özel Atanur Göz Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Atanur Göz Hastanesi, toplam 36 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Katarakt Ameliyatı, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Lasik, Fotorefraktif Keratektomi (Prk), Mikrovasküler Oklüzyon, Botulinum Toksini Tip A, Görsel Uyarılmış Potansiyeller(Vep) Testi, Retina Dekolmanı Düzeltimi, Preoperatif Değerlendirme, Blefaroplasti.
Özel Atanur Göz Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Atanur Göz Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Atanur Göz Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Atanur Göz Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Atanur Göz Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Atanur Göz Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Atanur Göz Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Özel Atanur Göz Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Şimdi 1 hasta / danışan, Özel Atanur Göz Hastanesi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta / danışan size teşekkür edecek.
Özel Atanur Göz Hastanesi nerede?Özel Atanur Göz Hastanesi adresi Çelebiler, Hamamcı Caddesi No:31, 32040 Isparta Merkez/Isparta Isparta şeklindedir.
Bazı hastaneler
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar