0850 333 0388 Ücret öğren

1995 yılında Mersin’de doğdum. İlköğretim ve lise eğitimimi Mersin’de tamamladıktan sonra, 2017 yılında Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü’nden mezun oldum. Lisans eğitimim ve mesleki kariyerim boyunca pelvik taban sağlığı alanında birçok ulusal ve uluslararası eğitim programına katıldım. 2017’den bu yana farklı kliniklerde çocuk ve yetişkinlerde pelvik taban sağlığı üzerine deneyim kazandım.

Çocuklarda idrar ve dışkı kaçırma problemleri, nörojen mesane, anal atrezi, kabızlık, tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonları; yetişkinlerde ise idrar-dışkı kaçırma, stres tipi idrar kaçırma, kabızlık, cinsel işlev bozuklukları, interstisyel sistit, nörojen mesane gibi pek çok alanda klinik tecrübelerim oldu. Pelvik taban sağlığı ile ilgili çeşitli kurslarda eğitim verdim ve bu alandaki bilimsel çalışmalarımı sürdürmekteyim.

Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü yüksek lisans programını 2023 yılında tamamladım. Nörojen mesaneli bireylerde pelvik taban rehabilitasyonunun TAK kullanımı, işeme-dışkılama fonksiyonları, kabızlık ve idrar kaçırma üzerine etkilerini inceleyen tez çalışmamı yürüttüm. Şu anda Biruni Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümünde doktora sürecime devam etmekteyim.

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Tuğçe Atalay
Fizyoterapist Tuğçe Atalay

Göztepe Mah. Bağdat Cad. No: 193 D:13 Aziz Kaya İş Merkezi, Kadıköy, İstanbul 34730

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Nakit
  • Banka Havalesi
Tuğçe Atalay

Ödeme yöntemleri

• Banka Havalesi

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Dakiklik
  • I

i̇...y

Merhaba fzt tugce Hanıma bagirsak düzensizliğim kabızlık ve pelvik taban kas rahatsızlıklar sebebiyle geldım kendisi ilgili hastasını sabırla dinleyen tarafı bana güven verdi kişiye özel verdigi egzersizler ve kendi kliniginde uyguladığı tedavileri ile 7 ci seansımı almaktayım uyguladığı tedavi ile sorunlarımın çoğu bitti ilk geldiğim güne göre bugün çok daha iyiyim.

• Ş

ş.....

Pelvik taban kaslarımda yaşadığım rahatsızlık sebebiyle Tuğçe hocama başvurdum. Uyguladığı pelvik taban rehabilitasyonu ve bana özel planladığı egzersiz programı sayesinde seanslar sonunda şikayetlerimde çok ciddi bir iyileşme gördüm. Tedavi sürecindeki profesyonelliği ve süreci detaylıca anlatması bana çok güven verdi. Günlük yaşam kalitemi yeniden artırdı Tuğçe Hocam bir kas mimarisi resmen

me...

İdrar kaçırma şikayetiyle yollarımızın kesiştiği Tuğçe hocamın seansları sonrasında, beklediğimden çok daha iyi bir iyileşme süreci yaşadım. Tedavi süresince gösterdiği ilgi, sabır ve uzmanlığı bana çok güven verdi. sağlığına kavuşmak isteyen herkese kesinlikle öneririm

be...l

Tuğçe hocama bir arkadaşımın önerisiyle Mayıs 2026dan itibaren gitmeye başladım. Kasım 2023’ten beri kas rahatsızlığım sebebiyle gitmediğim doktor kalmamıştı. Tuğçe hocam muayene seansında sorunumun pelvik taban kaslarım ile ilgili olduğunu ve seanslarında hangi teknikleri kullanacağını anlattığında “beni kesin iyileştirecek” dedim ve kesinlikle ama kesinlikle ilk seansta vücudumun verdiği tepkiler ne olursa olsun seanslarıma devam etmem gerektiğini hissettirdi ve 5 6 seanstan sonra vücudum aşırı rahatlamaya ve vücudumun her yerinde olan o kas ağrıları hafiflemeye başladı. Daha önce kaslarımın huzursuzluğundan sürekli ağlardım ve vücudum asla rahatlamazdı, uzanamaz oturamazdım hep bir hareket halinde olmam gerekirdi, geceleri uykumdan kas yanmasından dolayı kalkıyordum ama tüm bu şikayetlerim şu an geçti ve hayatımın kalitesi çok daha fazla arttı. seansların etkisini görmek için de hem vücudumuza hem de sürece izin vermemiz gerekiyor.

• B

Bütüncül yaklaşımı var ve genel sağlığınıza da iyi geliyor süreç. Gerçekten iyileştiğinizi hissedebiliyorsunuz tatlı enerjisi de bu iyileşme sürecinde çok etkili oluyor diye düşünüyorum...

be...n

Sakin, yaklaşımı yapıcı,anlatımı net açık ve anlaşılır

be...ğ

Kızımın 10 senedir çektiği kabızlığı vardı. İleri derece kabızlık sebebiyle kaçırma sorunu da vardı. Birkaç seansta güler yüzü ve pozitif yaklaşımıyla sonuca ulaştık. İşinde başarılı ve alanında uzman. Her seansta bizi çok bilgilendirdi. İlgisini eksik etmedi. Her sorumuza net yanıtlar aldık. Sürecimizi çok başarılı şekilde yönetti.

• H

hu...

Tuğçe Hanıma bir tanıdığımın tavsiyesi üzerine idrar kaçırma şikayetiyle gittim. Bilinen idrar kaçırma tiplerinden farklı bi durumum vardı ve tanısı konulamıyordu. Pelvik taban fizyoterapisine başladık. İlerleyen zamanlarda Tuğçe Hanım beni uzman bi ürojinekoloji doktoruna da yönlendirdi. Teşhis konuldu ve şu an tedavime hem Tuğçe hanımla hemde doktorumla devam ediyorum. Tuğçe Hanım gerçekten işinin ehli ve alanında uzman bir fizyoterapist. Tedaviye bütüncül yaklaşıyor. Sizi çok iyi anlıyor, sorularınızı içtenlikle cevaplıyor ve desteğini her zaman hissettiriyor. Mesane yada pelvik tabanla ilgili şikayetiniz varsa hiç düşünmeden kendisine danışabilirsiniz.

• C

ca...l

Oğlum sipina bifida hastası. İdrar kaçırma kabızlık problemlerimiz vardı. Tavsiye üzerine tuğçe hanımla tanıştık. Mesleğinde çok başarılı bir fizyoterapist. Aynı zamanda çocuklarla iletişimi çok iyi biz çok memnunuz.

• K

k.....

23 yaşında Spina bifida hastasıyım.Tuğçe Hanım'a mesane ve pelvik taban sorunlarım için gittim ve kendisinden çok memnun kaldım.Kendisi gerek bilgisiyle gerekse güler yüzlü oluşuyla tam bir uzman.Tedavi süresi boyunca uygulandığı egzersizler sayesinde pelvik taban kaslarımın güçlendiği gibi idrar yolu enfeksiyonum da bitti.Ayrıca bütün sorularınızı rahatlıkla sorup cevap alabileceğiniz ilgili bir fizyoterapist.İyi ki kendisiyle karşılaşmışız.