Stajlarını Etimesgut Şehit Sait Ertürk Devlet Hastanesi, Etlik Zübeyde Hanım Kadın Doğum Hastanesi ve Başkent Üniversitesi Adana Dr.Turgut Noyan Uygulama ve Araştırma Merkezinde (1 yıl gönüllü olmak üzere toplam 3 yıl) yapmış bulunmaktadır.
Başkent Üniversitesi tarafından onaylı Yaşam Koçluğu sertifikası bulunmaktadır. Bölümüyle alakalı çoğu seminer ve eğitimlere katılıp sertifikalar almıştır.
Şu anda Başkent Üniversitesi Adana Dr. Turgut Noyan Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanelerinde hizmet vermektedir.
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Hiperlipidemi
Başkent Üniversitesi Adana Dr. Turgut Noyan Uygulama ve Araştırma Merkezi
Baraj Cad. No:52/17, Adana
Başkent Üniversitesi Seyhan Hastanesi
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
- Banka Havalesi
Dadaloğlu Mah. 2591 Sok. No: 4/A, Yüreğir 01240
Kabul edilen sigortalar
Diğer (İade)
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Detaylı açıklamalar
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Dakiklik
m ...g
Sizin gibi bir hocayla tanıştığım için çok mutluyum ve sizle yola devam etmek istiyorum kilo vermeye devam ediyoruz
• Başkent Üniversitesi Çukurova Poliklinikleri • Diyetisyen Randevusu •
b...
Yağmur Hanım'la zayıflamak için tanıştım ve kendisini çok seviyorum. İyi elektrik aldım ve oldukça da kilo verdim. Ben kendisinden çok memnunum. Herkese tavsiye ediyorum.
g...
Lipödem rahatsızlığım nedeniyle kalp ve damar cerrahım diyetisyene gitmemi önermişti. İyi ki Yağmur İlayda Hanım ile yollarımız kesişmiş. Süreçten çok memnun kaldım; kendisi hem işinde ilgili hem de inanılmaz tatlı ve güler yüzlü bir insan. Kesinlikle tavsiye ederim.
R
r...
İlayda Hanım'la tanışmamız, ergenlikteki kızımın zayıflamak istemesiyle oldu. “İlayda Hanım'ı çok seviyorum.” diyerek gidip geldi. Her sorusuna cevap verdiğini, kendisiyle abla gibi sohbet edip diyet süreciyle ilgili tavsiyelerde bulunduğunu söyledi. Şimdi kızım istediği kiloda ve sağlıklı yaşamı rutin hâline getirdi.
Bu güzel sonuç üzerine ben de “52 yaşındayım, ilerleyen yaşa sağlıklı gireyim.” diyerek İlayda Hanım'a gittim. Doğrusu, kendimden hiç emin değildim. İlayda Hanım bilgili, güler yüzlü, başarılı bir diyetisyen. Konunun psikolojik yönünü de anlatarak destekledi beni. 9 kg verdim ve devam ediyorum. Sıkıntıya gelemeyen yapıma rağmen beni sağlıklı yaşam konusunda hep destekledi. Ona güveniyorum ve diyet dendiğinde her yönden onu tavsiye ediyorum.• • •
s...
Yağmur Hanım ile tanıştığımız için gerçekten çok memnunuz. Güler yüzü, samimiyeti ve her zaman motive eden yaklaşımı sayesinde kilo verme sürecini hiç zorlanmadan ilerlettik. Verdiği listeler uygulanabilir ve sürdürülebilir olduğu için güzel sonuçlar aldım. Kendisini gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
T
t....y
İlgili ve liste hazırlaken ezbere değil hastasına uygun bir liste hazırlıyor.Sayesinde 103 kg 'den 82 kg 'ye düştüm
• Başkent Üniversitesi Adana Dr. Turgut Noyan Uygulama ve Araştırma Merkezi • Diyetisyen Randevusu •
s...
Yağmur İlayda Hanım’a sağlıklı bir şekilde kilo vermek için başvurdum. Bu süreçte kendisini tercih ettiğim için gerçekten çok mutluyum. Sayesinde hem çok güzel kilolar verdim hem de bunu sağlıklı ve sürdürülebilir bir şekilde yapmayı öğrendim. Benim için en güzel tarafı ise her zaman yanımda olması ve beni sürekli motive etmesi oldu. Bazen zorlandığımda veya motivasyonum düştüğünde bile güzel sözleriyle ve desteğiyle tekrar toparlanmamı sağladı. Hiçbir zaman kendimi baskı altında hissetmedim, aksine her görüşmemizde daha da motive olup devam etmek istedim. Aldığım sonuçtan gerçekten çok memnunum. İlgisi, emeği, sabrı ve bana kattığı motivasyon için kendisinden çok memnunum. İyi ki yollarımız kesişmiş. Sağlıklı bir şekilde kilo vermek ve bu süreci severek geçirmek isteyen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
d....ş
Öncelikle hastane ortamında poliklinik hizmeti veriyor olması güven aşılıyor. Diyete başlamak ve sürdürebilir olması konusunda zorlandığımı ifade ettiğim için iştah kapama ile birlikte uyguladığı programın zor olmayışı,güler yüzü ve randevu saatine gösterdiği hassasiyeti en büyük tercih sebebimdir. Kendisini bir arkadaşımın tavsiyesi ile tanıma imkanım oldu. Genç,dinamik zarif bir hanımefendidir.Ekonomik olarak zorlamadan verdiği kişiye özel programı ile
şimdiden bana diyet değil de dogru beslenmeyi öğrettiği için iyi ki var.
• Başkent Üniversitesi Çukurova Poliklinikleri - • •
Uzun süredir veremediğim doğum kilolarımı kolaylıkla vermemi sağladı.
Güleryüzlü, dakik, harika bir diyetisyen şiddetle tavsiye ediyorum• Başkent Üniversitesi Çukurova Poliklinikleri - • •
Y
yo...n
Uzun zamandır veremediğim kilo problemimden dolayı kendisiyle tanıştım tüm görüşmelerimiz çok verimli geçti. Her seferinde güler yüzlü ve sıcak bir şekilde beni karşıladı.
• Başkent Üniversitesi Seyhan Hastanesi • Randevu •
Yağmur İlayda Taş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yağmur İlayda Taş, Diyetisyen. Size Yağmur İlayda Taş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diyetisyen Randevusu.
Yağmur İlayda Taş adresi nerede?Yağmur İlayda Taş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Baraj Cad. No:52/17 Adana
- Dadaloğlu Mah. 2591 Sok. No: 4/A Yüreğir
- Belediye Evleri Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yağmur İlayda Taş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yağmur İlayda Taş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yağmur İlayda Taş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yağmur İlayda Taş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Yağmur İlayda Taş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yağmur İlayda Taş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yağmur İlayda Taş hakkında ne düşünüyor?Toplam 41 hasta / danışan, Yağmur İlayda Taş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yağmur İlayda Taş hangi sigortaları kabul ediyor?Yağmur İlayda Taş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.