0850 333 0388 Ücret öğren

Merhaba, kendimi daha yakından tanıtmak isterim. 1978 yılında Diyarbakır’da doğdum. İlkokulu Diyarbakır Vehbi Koç İlköğretim Okulu’nda, orta ve lise 1-2 eğitimimi Diyarbakır Fatih Lisesi’nde, lise 3 eğitimimi ise Adana Baraj Lisesi’nde tamamladım. 1996 yılında Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazandım ve 2002 yılında mezun oldum.

Eğitim

2002-2003 yılları arasında Bitlis İli Hizran İlçesi’nde Sağlık Ocağı Hekimliği

2003-2004 yıllarında askerliğimi Ereğli Karadeniz Komutanlığı’nda yaptım.

2004-2005 yıllarında Bitlis Hizran İlçesi’nde Pratisyen Hekim olarak çalıştım.

2005-2006 yıllarında Diyarbakır Çermik İlçesi Devlet Hastanesi’nde acil hekimliği yaptım.

2006-2008 yıllarında Diyarbakır Kızılay Kan Merkezi’nde doktor olarak çalıştım.

2008-2012 yıllarında İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi/Turgut Özal Tıp Merkezi Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimimi tamamladım.

2012-2014 yıllarında Kilis Devlet Hastanesi’nde KBB Uzmanı olarak görev yaptım.

2014-2017 yıllarında Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde KBB Kliniği’nde görev aldım.

İşyeri Deneyimi

2015 yılında 4 ay süreyle Nyala Sudan Türkiye Eğitim Araştırma Hastanesi’nde KBB Uzmanı olarak Sağlık Bakanlığı tarafından görevlendirildim.

2017-2018 yıllarında Sev American Hastanesi’nde çalışmaya başladım.

2018-2019 yıllarında NCR International Hospital’da KBB Uzmanı olarak görev yaptım.

2019-2020 yıllarında Özel Kemal Bayındır Hastanesi’nde çalıştım. 2020 yılından itibaren Adana Özel Algomed Hastanesi ve Özel Dermancan Tıp Merkezi’nde görev yaptım.

2023-2024 yılları arasında Adana Seyhan Devlet Hastanesi’nde çalıştım.

2024’ten itibaren kendi muayenehanemde hizmet veriyorum.

Üyelikler

• Yüz Plastik Cerrahi Derneği

• Türk Tabipler Birliği

• Türk Kulak Burun Burun ve Baş Boyun Cerrahisi Derneği

• Türk Kulak Burun Burun ve Baş Boyun Cerrahisi Vakfı

• Türk Rinoloji Derneği

• Çocuk Kulak Burun Boğaz Baş Boyun Cerrahisi Derneği

Yayınlar

1- Cetinkaya Z., Toplu Y., Kızılay A., Aydın N.E. Acquired capillary hemangioma with features of tufted angioma in the external auditory canal, J Craniofac Surg 2013 May;24(3):e270-1. 2- Yüksel Toplu, Namık Öztanır, Zekeriya Cetinkaya, Aydın Koç, Ahmet Kızılay, Giant desmoid tumor in the neck, Kulak Burun Bogaz Ihtisas Derg. 2014;24:5299-302. 3- Kalcıoğlu MT, Cetinkaya Z, Hanege FM, Kokten N, Chronic Otitis media surgery in the only hearing ear, B-ENT 2015;11(3):223-74. 4- Yüksel Toplu, Erkan Karataş, Mehmet Turan Çiçek, Zekeriya Cetinkaya, Boyun Orta Hattında Tiroglossal Duktus Kisti Sanılan Ektopik Tiroid Doku Adenomu, J Turgut Ozal Med Cent 2013;20(1):89-91. 5- Bayındır T., Karataş E., Cetinkaya Z., Atypical Meniere Disease: Case report of a patient treated as sudden hearing loss, J Turgut Ozal Med Cent 2012;19(4):268-271. 6- Bayındır, Zekeriya Cetinkaya, Yüksel Toplu, Mustafa Akarçay, Ağız İçine Spontan Açılan Büyük Submandibular Sialolitiazis: Olgu Sunumu, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Dergisi 2012;19(3):188-91.

Kongre Katılımları

• 6. Ulusal Rinoloji Kongresi, Antalya, 2010

• 33. Türk Ulusal Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Kongresi, Antalya, 2011

• 7. Ulusal Rinoloji Kongresi, Antalya, 2011

• 34. Türk Ulusal Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Kongresi, Antalya, 2012

• 38. Türk Ulusal Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Kongresi, Antalya, 2012

• Patient Safety & Quality Congress Middle East 2013, Abu Dhabi

• 9. Ulusal Rinoloji Kongresi, Antalya, 2013

• 16. Uluslararası Rhinocamp Kongresi, Bodrum, 2016

• 38. Türk Ulusal Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Kongresi, Antalya, 2016

• 15. Videokonferanslar, Kulak Burun Boğaz Derneği, Adana, 2017

• 18. International Rhinocamp Meeting, Marmaris, 2017

• 39. Türk Ulusal Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Kongresi, Antalya, 2017

• 3. İlkbahar Toplantısı, Antalya, 2018

• 42. Türk Ulusal Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Kongresi, Kıbrıs, 2021

• 25. International Rhinocamp Meeting, Bodrum, 2022

• 16. Yüz Plastik Cerrahi Derneği Ulusal Kongresi, 2022

• 17. Yüz Plastik Cerrahi Derneği Ulusal Kongresi, 2023

• 8. All in One Rhinoplasty Congress, 2023

• 9. All in One Rhinoplasty Congress, 2024

Kurslar

• TC Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu İşitme Taraması Programları Eğitici Eğitimi, 4 Haziran 2013, Ankara

• Temporal Kemik Disseksiyon Kursu, Kulak Burun Boğaz Derneği, 24 Mart 2017

Sinüs Cerrahisi

Röportaj

Zekeriya Çetinkaya
Zekeriya Çetinkaya Kliniği

Yenibaraj mah. 68009 Sokak Nazar Plaza K:7 No:26 Seyhan/Adana, Seyhan, Adana 01150

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Nakit
  • Kredi kartı
Zekeriya Çetinkaya

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Randevuya katılım
  • M

me...k

Hocamıza yaptırdığım işlemden çok memnun kaldım. İşlemden önce yaptırdığım işlem ile ilgili çok güzel bilgilendirildim.

• Zekeriya Çetinkaya Kliniği Kulak Burun Boğaz Randevusu  •

s....z

Rinoplasti ameliyatı için il dışından gelerek Dr.Zekeriya Çetinkaya ile görüştük. Daha ilk muayeneden itibaren samimi, ilgili ve güven veren yaklaşımı sayesinde süreç bizim için oldukça rahat geçti. Ameliyat öncesinde tüm detayları sabırla anlatması ve aklımızdaki soruları içtenlikle cevaplaması bizi gerçekten çok rahatlattı. Ertesi gün ameliyatımız gerçekleşti. Aynı operasyon içerisinde hem burun estetiği, hem eğrilik, hem burun eti hem de burun deliklerindeki asimetri ile ilgili işlemler yapıldı. Ameliyat sonrası süreç ise beklediğimizden çok daha konforluydu. Bir gece hastanede kaldıktan sonra taburcu olduk ve uzun yolculuğumuza rağmen herhangi bir problem yaşamadık. Ağrı, morluk ve şişlik hiç yoktu. Sürecin başından sonuna kadar kendimizi oldukça güvende ve rahat hissettik. Her aşamada gösterilen ilgi ve özen bizim için süreci daha da kolaylaştırdı. Şu an hem süreçten hem de ortaya çıkan doğal görünümden oldukça memnunuz. Dr.Zekeriya Bey’e emeği ve ilgisi için minnettarız.

• Ö

öz...n

24 Nisan 2026 tarihinde burun estetiği operasyonu geçirdim. Farklı bir ilden operasyon için kliniğe başvurdum ve muayene esnasında konulan tanılarla birlikte süreci başlatmış olduk. Hocamın uzman görüşü ve estetik anlayışının kendine has tarzı ile kafamda hiçbir soru işaret ve korku oluşmadan ameliyata hazır hale geldim. Son derece hafif eli yapılan estetik operasyonumun üzerinden 12 gün geçti ve asla hiçbir morarma, şişme, ağrı vb olumsuz bi durum yaşamadım. 7 gün sonra alınan tampon ve dikişlerden sonra da iş hayatıma geri dönerek süreci tamamladım. Bu geçen sürede göstermiş olduğu emek ilgi ve alaka için Zekeriya Çetinkaya hocama minnetarım. Aklında en ufak bile soru işareti olanlara şiddetle tavsiye ediyorum. Asla pişman olmayacaksınız ve büyük bir memnuniyet ve mutluluk yaşayacağınıza da eminim.

• N

n....k

Hocam muazzam. Sabırla dinliyor anlatıyor aydınlatıyor ne istediğimizi anlayıp ihtiyacımız olana yönlendiriyor ve sonuç mükemmel. Şuana kadar yaptırdığım hiçbir uygulama için pişman olmadım

• Zekeriya Çetinkaya Kliniği Diğer  •

• Y

ye...

Gayet açıklayıcı bir randevu oldu. Çalışan hanımefendi de çok kibardi

• Zekeriya Çetinkaya Kliniği Horlama Cerrahisi  •

se...n

Kesinlikle tavsiye ediyorum çok ilgililer iyi bir ameliyat süreci geçti ameliyat zor olmasına rağmen kırık ve yamuk bir burnum vardı gayet mükemmel istediğim sonuca ulaştım gönül rahatlığıyla tercih ediniz hiçbir korku endişe duymayınız.

e....l

İki hafta önce ameliyatım gerçekleşti. Çevreden korkutucu ameliyat hikayeleri duyduğumdan çekingendim ama hiçte öyle olmadı . Doktorum gayet ilgili işini bilen biri ve tam istediğim şekli verdi burnuma . Hastanede ki ilk ve ikinci günümde ne ağrı ne acı hissetmedim . Ufak tefek burun akıntısı , boğaz ağrısı (ameliyatta takılan hortum sebebiyle) , narkozdan dolayı biraz halsizlik hissettim. Grip gibi bir süreçti. Sonrasın da olan ödemlerimi doktorumun tavsiyesi ile bol su içerek 1.5 gün gibi kısa bir sürede atlattım . Benim için kolay bir süreçti zorlanmadım doktor seçimimin etkisi olduğunu düşünüyorum. Sami ve ilgili doktor bey ve asistanından memnun kaldık.

• B

b…...a

Ameliyattan önce burun kemiğimde daimî bir ağrı vardı,şeklinden de rahatsız oluyordum.Zekeriya Bey’e muayeneye gittiğimde burun kemiğimin kırık,eğri ve burun etlerimin dar olduğunu öğrendim.Ameliyattan sonra ise daha rahat nefes alabiliyorum,ağrılarım yok oldu ve yeni şeklinden de memnun kaldım.

• Zekeriya Çetinkaya Kliniği Rinoplasti  •

• Ö

ön...s

Zekeriya Bey ile rinoplasti ameliyatına karar verdiğimden beri yaptığımız tüm görüşmelerde sorularıma gayet açık ve net cevaplar aldım. 17 Aralık günü rinoplasti ameliyatı oldum yüzümdeki şişlikler yok denecek kadar azdı ve hiç ağrım olmadı. Henüz bir ay bile olmamasına rağmen burnumun görüntüsünden çok memnunum.

• K

ke...

çok güzel ve samimi bi insan.
    henüz erken olsa da burnumu da çok güzel yaptığına eminim.