İstanbul Bilgi Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden mezun oldum. Mesleki yaklaşımımda, bireylerin ihtiyaçlarını ve yaşam tarzlarını göz önünde bulundurarak sürdürülebilir ve kişiye özel beslenme planları oluşturmayı önemsiyorum.
Kilo verme ve kilo alma süreçlerinin yanı sıra; gebelikte beslenme, emzirme döneminde beslenme, çocuk beslenmesi ve hastalıklarda beslenme alanlarında danışmanlık hizmeti veriyorum. Her bireyin beslenme ihtiyaçlarının farklı olduğuna inanıyor ve danışmanlık sürecini kişinin yaşam tarzı, sağlık durumu ve hedefleri doğrultusunda şekillendiriyorum.
Ayrıca Fonksiyonel Tıp Diyetisyenliği eğitimi alarak, beslenmeye yalnızca kilo yönetimi açısından değil, bireyin genel sağlık ve yaşam kalitesini destekleyen bütüncül bir bakış açısıyla yaklaşmayı hedefliyorum.
Amacım; kısa süreli ve katı diyetler yerine, günlük yaşamınıza uyum sağlayabilecek, sürdürülebilir ve size özel bir beslenme düzeni oluşturmanıza eşlik etmek.
Aynı zamanda dijital içerik üreticisiyim.
Diyetisyen Randevusu
- Kredi kartı
- Banka Havalesi
Ödeme yöntemleri
- Banka Havalesi
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
g....g
Lipödem başlangıcı olabileceği söylendikten sonra kendisinin yönlendirmeleriyle beslenme düzenimi değiştirdim. Kısa sürede ağrılarım geçti, ayak bileğimdeki ödem azaldı. İlgisi, takibi ve doğru yönlendirmeleri sayesinde kendimi çok daha iyi hissediyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Dyt. Zümre Dirhemsiz • Metabolik Hastalıklarda Beslenme •
d....ş
Öncelikle listeye hep sevdiğim şeylerden koymaya öncelik gösteri herhangi bir kısıtlama koymaması beni çok mutlu etti ve kendimi daha rahat hissettim arkadaş tavsiyesi ile geldim ve pişman olmadım bende bir çok arkadaşıma da tavsiyede bulundum
• Dyt. Zümre Dirhemsiz • Diyetisyen Randevusu •
K
k...
Zümre Hanım'ı sosyal medyadaki videolarından gördüm, enerjisi hoşuma gitti. Öncelikle, evlendikten sonra aldığım kiloları vermek için başvurdum. Önce yüz yüze görüştükten sonra bir program uyguladık ve bana çok iyi geldi. Her zaman çevreme tavsiye ediyorum. Hem eğitimli hem sıcak hem de başarılı bir diyetisyendir. Sevgilerle.
ed...
Hayatım boyunca hep diyet süreçlerinden geçtim ama hiçbirinde böyle rahat hissetmedim . Zümre hanım gerçekten alanında çok iyi birisi sürecimi kolaylaştırdığı için kendisini çok beğendim güler yüzüyle empati yetenekleriyle görüşmelerim çok keyifliydi
• Dyt. Zümre Dirhemsiz • Diyetisyen Randevusu •
m...
Sosyal medya aracılığıyla Zümre Hanım’la tanıştım ve kilo alma problemim için kendisinden danışmanlık aldım. Sürecimizi tamamen çevrim içi olarak yürüttük ve başından sonuna kadar çok memnun kaldım. Takip sürecini birlikte çok güzel ve düzenli bir şekilde ilerlettik. En önemlisi, sağlıklı bir şekilde kilo almama yardımcı oldu. Süreç boyunca ilgisi, takibi ve desteği benim için gerçekten çok değerliydi. Kendisini gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.
g...
Kilo verme sürecimde Zümre Dirhemsiz Hanım’dan aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Güler yüzü, ilgisi ve anlayışlı yaklaşımı sayesinde diyet sürecim benim için çok daha kolay ve keyifli hâle geldi. Kendimi hiç kısıtlanmış hissetmeden, bana uygun bir şekilde ilerliyoruz. İyi ki kendisini tercih etmişim, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
I
i...
Öncelikle Zümre Hanım'la çalışmamdaki en büyük etmen, kilo verme isteğimden ziyade fonksiyonel beslenmeyi hayatıma dahil ederek yön vermekti. Önceki yıllarda uzunca bir süre bağırsak sorunları, ödem ve tatlı krizleriyle uğraşan ve buna bağlı cilt sorunu yaşayan biri olarak sağlıklı beslenmek için kendisini tercih ettim. Güçlü iletişimi ve ilgisi, kendinizi güzel hissettiriyor ve bu süreçte motive olmanızda en güzel destekçi oluyor. Tüm bu sorunlara profesyonelce yaklaşarak uygun listeleri oluşturduk ve kısa bir süreçte yağ kaybı yaşadık. Her şekilde bütüncül yaklaşması, eczacı olarak beni çok mutlu etti. Kilo vermek, sağlıklı beslenmek ve nereden başlayacağını bilemeyenlere tavsiye ediyorum.
m...
Zümre Hanım’a beslenme düzenimi değiştirmek ve daha sağlıklı beslenmek için başvurdum. Süreç boyunca çok ilgili ve anlayışlıydı. Programları da günlük hayatıma oldukça uygundu. Kendisiyle çalışmaktan çok memnun kaldım, kesinlikle tavsiye ederim.
C
c...
Diyetisyenim Zümre Hanım’a iş arkadaşımın referansı üzerine ulaştım. Kendisinden uzun zamandır aralıklı olarak hizmet alıyorum. Başvuru sebebim, gebelik sürecimdeki beslenme rutinimi daha sağlıklı hâle getirmek ve bebeğimi en doğru besinlerle desteklemekti. Kendisi, sürecimin başından bu yana daima ilgili, kişisel beslenme tercihlerime saygı duyarak, kısıtlamadan ve her an ulaşılabilir oluşuyla zorlu sürecimi kolaylaştırdı. Çevreme de tavsiye ediyorum elbette.
g...
Diyetisyenimden çok memnun kaldım. Kendileri çok ilgiliydi. Kilo vermemde çok büyük faydası oldu. Tavsiye ederim.
Zümre Dirhemsiz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zümre Dirhemsiz, Diyetisyen. Size Zümre Dirhemsiz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi, Sağlıklı Beslenme.
Zümre Dirhemsiz adresi nerede?Zümre Dirhemsiz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Onur Sokak Ordu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zümre Dirhemsiz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Zümre Dirhemsiz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Zümre Dirhemsiz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zümre Dirhemsiz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Zümre Dirhemsiz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zümre Dirhemsiz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Zümre Dirhemsiz hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Zümre Dirhemsiz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.