İsmim Rabia Çatalca .1991 Kayseri doğumluyum. İlkokul ve lise öğrenimimi Kayseri’de tamamladıktan sonra 2010 yılında Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği fakültesini kazandım.5 yıllık eğitimin ardından memleketim Kayseri’ye dönüş yaptım ve 2015 Eylül ayında Özel Dentalpark Ağız ve Diş Sağlığı bünyesinde çalışmaya başladım ve burada sağlık hizmeti vermeye devam etmekteyim .
- Diş Çürükleri
- Diş Eti Kanaması
- Diş Ağrısı
- Diş Eksikliği
- Bonding
Diş Hekimi Randevusu
Gevher Nesibe Mahallesi Atatürk Bulvarı Hastane Caddesi No:30 Kocasinan Kayseri, Kocasinan
Acil Diş Çekimi
Ağız Bakımı Eğitimi
Dental Park Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bilgisayar Destekli Diş Tasarımı
Gülüş Tasarımı
Hareketli Protez
Hassas Bağlantılı Protezler
Dental Park Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
- Sigortası olan hastalar
a...
Dt. Rabia Çatalca'ya hastanede görev yaptığını bildiğim için ulaştım. Kendisine implant tedavisi için başvurdum. Tedavi sürecim boyunca son derece ilgili ve titiz davrandı, aynı zamanda süreci bana sabırla anlatarak güven verdi. Çevreme de tavsiye ettim, onlar da gidip memnun kaldılar. Hem uzmanlığına hem de hasta yaklaşımına gönül rahatlığıyla güveniyorum.
b...
Dt. Rabia Çatalca'ya diş ağrısı şikayetim üzerine başvurdum. Bütün işlemlerimi Rabia Hanım'a yaptırırım: dolgu, kanal tedavisi, estetik dolgu gibi. Tedavi süreci boyunca çok ilgili, sabırlı ve açıklayıcı davrandı. Hem profesyonelliği hem de güler yüzlü yaklaşımı sayesinde kendimi çok rahat hissettim. Tedavimden oldukça memnun kaldım, çevreme de gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Dt. Rabia Çatalca
Görüş ve yorumlarınız kendimizi geliştirmemiz için önem arz etmekte olup memnuniyetinizi dile getirmeniz de bizi ayrıca mutlu etmektedir.Vakit ayırıp görüş bildirdiğiniz için çok teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.
s...
Rabia Hanım'a implant tedavisi için başvurdum. Daha önceden kızım götürdüm, onun dişlerine dolgu yaptı. Çok memnun kaldık. Eli hafif, güler yüzlü. Bir de yanındaki yardımcısı da çok pratik ve güler yüzlü. Ben dişe giderken çok korkardım, onların sayesinde bunu aştım. Dişlerimden de çok memnunum, herkese tavsiye ederim.
Dt. Rabia Çatalca
Görüş ve yorumunlarınız kendimizi geliştirmemiz için önem arz etmekte olup memnuniyetinizi dile getirmeniz de bizi ayrıca mutlu etmektedir.Vakit ayırıp görüşünüzü bildirdiğiniz için çok teşekkür eder sağlıklı günler dileriz..
b....m
Özenli çalışması ve ilgisiyle tercihim her zaman Rabia hanım.
• Dental Park Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi • Diş Dolgusu •
Dt. Rabia Çatalca
Teşekkür ederim doktor hanım sizi örnek alıyorum :)
mu...l
Hastayla iletişim güzel tedavi süreci güler yüzlü ve yardımcı oldu korku ve endişe asla olmadı.
• Dental Park Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi • Porselen Laminate Veneer •
Dt. Rabia Çatalca
Tedavi süresince gösterdiğiniz sabır ve anlayış için de ben teşekkür ederim. Memnun kalmanız için tüm gayretimiz :)
Rabia Çatalca isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rabia Çatalca, Diş Hekimi. Size Rabia Çatalca tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Dental Anestezi, Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Kök Kanal Tedavisi, Köprü, Tam Diş Protezi.
Rabia Çatalca adresi nerede?Rabia Çatalca şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gevher Nesibe Mahallesi Atatürk Bulvarı Hastane Caddesi No:30 Kocasinan Kayseri Kocasinan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rabia Çatalca isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rabia Çatalca online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Rabia Çatalca isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rabia Çatalca, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Rabia Çatalca isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rabia Çatalca tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Rabia Çatalca hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Rabia Çatalca hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Rabia Çatalca hangi sigortaları kabul ediyor?Rabia Çatalca tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.