Diş Hekimi · Daha fazla

Kocasinan 1 adres

İsmim Rabia Çatalca .1991 Kayseri doğumluyum. İlkokul ve lise öğrenimimi Kayseri’de tamamladıktan sonra 2010 yılında Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği fakültesini kazandım.5 yıllık eğitimin ardından memleketim Kayseri’ye dönüş yaptım ve 2015 Eylül ayında Özel Dentalpark Ağız ve Diş Sağlığı bünyesinde çalışmaya başladım ve burada sağlık hizmeti vermeye devam etmekteyim .

Yetişkin

Diş Hekimi Randevusu

Gevher Nesibe Mahallesi Atatürk Bulvarı Hastane Caddesi No:30 Kocasinan Kayseri, Kocasinan

• Sigortası olan hastalar

Dt. Rabia Çatalca'ya hastanede görev yaptığını bildiğim için ulaştım. Kendisine implant tedavisi için başvurdum. Tedavi sürecim boyunca son derece ilgili ve titiz davrandı, aynı zamanda süreci bana sabırla anlatarak güven verdi. Çevreme de tavsiye ettim, onlar da gidip memnun kaldılar. Hem uzmanlığına hem de hasta yaklaşımına gönül rahatlığıyla güveniyorum.

• B

Dt. Rabia Çatalca'ya diş ağrısı şikayetim üzerine başvurdum. Bütün işlemlerimi Rabia Hanım'a yaptırırım: dolgu, kanal tedavisi, estetik dolgu gibi. Tedavi süreci boyunca çok ilgili, sabırlı ve açıklayıcı davrandı. Hem profesyonelliği hem de güler yüzlü yaklaşımı sayesinde kendimi çok rahat hissettim. Tedavimden oldukça memnun kaldım, çevreme de gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Dt. Rabia Çatalca

Görüş ve yorumlarınız kendimizi geliştirmemiz için önem arz etmekte olup memnuniyetinizi dile getirmeniz de bizi ayrıca mutlu etmektedir.Vakit ayırıp görüş bildirdiğiniz için çok teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.

Rabia Hanım'a implant tedavisi için başvurdum. Daha önceden kızım götürdüm, onun dişlerine dolgu yaptı. Çok memnun kaldık. Eli hafif, güler yüzlü. Bir de yanındaki yardımcısı da çok pratik ve güler yüzlü. Ben dişe giderken çok korkardım, onların sayesinde bunu aştım. Dişlerimden de çok memnunum, herkese tavsiye ederim.

Dt. Rabia Çatalca

Görüş ve yorumunlarınız kendimizi geliştirmemiz için önem arz etmekte olup memnuniyetinizi dile getirmeniz de bizi ayrıca mutlu etmektedir.Vakit ayırıp görüşünüzü bildirdiğiniz için çok teşekkür eder sağlıklı günler dileriz..

• B

Özenli çalışması ve ilgisiyle tercihim her zaman Rabia hanım.

• Dental Park Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Diş Dolgusu  •

Dt. Rabia Çatalca

Teşekkür ederim doktor hanım sizi örnek alıyorum :)

Hastayla iletişim güzel tedavi süreci güler yüzlü ve yardımcı oldu korku ve endişe asla olmadı.

• Dental Park Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Porselen Laminate Veneer  •

Dt. Rabia Çatalca

Tedavi süresince gösterdiğiniz sabır ve anlayış için de ben teşekkür ederim. Memnun kalmanız için tüm gayretimiz :)