Dyt. Rabia Derya Bağcı

Diyetisyen · Daha fazla

Denizli 1 adres

Okan Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’ nden mezun olmuş olup kendi kliniğimde danışanlarıma hizmet vermekteyim.
Amacım diyet kelimesine bakış açınızı değiştirebilmek ‘’yediklerinizi kısıtlamak’’ yerine sürdürülebilir ‘’yaşam tarzı değişikliği’’ haline getirebilmek.Bu yüzden, standart diyetlerin aksine, sağlık durumunuza ve yaşam şeklinize göre size uygun, dengeli ve keyifli bir beslenme programı oluşturuyorum.

Yetişkin (İlgili adreslerde)
Çocuk (İlgili adreslerde)

Online danışmanlık

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

kınıklı mahallesi mevlana caddesi efe apartmanı no:1, Denizli 20160

• Sigortası olan hastalar

• Y

Ben kilo vermek için başvurdum. Kısa sürede 7 kilo verdim. Aç kalmadan pozitif bir şekilde bana yardımcı oldu. Kendisinden gerçekten her anlamda memnun kaldım. Diyet zorlu bir süreçti; bu süreci kendisiyle kolay bir şekilde atlatmayı başardık. Güler yüzlü, ilgili ve alakalı bir uzman.

•  •

3 aydır kilo vermek için gidiyorum. Şu anda ideal kiloma ulaştım; koruma dönemine geçtim. Yaşam tarzıma ve damak tadıma göre diyet programı hazırlıyor. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Rabia Hanım'ın bilgili olduğu konuşmalarından belli; bana bunu yansıtıyor. Kendisini samimi buluyorum ve memnunum.

• H

Rabia hanım sayesinde istediğim kiloya ulaştım, motivasyonu ve uzman bilgileri ile harika sonuçlar elde ettik ,cok güzel bi süreç geçirdik ve ben çok memnun kaldım.

• DİYETİSYEN RABİA DERYA BAĞCI KLİNİĞİ Diyetisyen Randevusu  •

• I

İnternetten araştırırken Rabia Hanım karşıma çıktı; kilo vermek için başvurdum. 7 aydır gidiyorum, 14 kilo verdim. Kısa bir ara verdim, tekrar kendisine başlayacağım. Bana özel diyet programı hazırladı. İlgili ve alakalı bir uzmandan memnun kaldım; kendisinden, iyi ki tanışmışız.

•  •

Kilo vermek ve sağlıklı yaşam için başvurdum. Sürecim güzel geçiyor, herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. İnsülin direncim var; bu süreci ilerletmem çok zordu, sayesinde ataklarım olmuyor. Normalde baş ağrılarım, aşırı yeme isteğim vardı; şu anda onlar baskılandı. İlgili ve alakalı bir uzman. Memnunum kendisinden.

• H

Kilo vermek ve sağlıklı yaşamayı öğrenmek için başvurdum. Sürecim ve seanslarım gayet güzel ve verimli geçti. Ara sıra gitmeye devam ediyorum. İdeal kiloma geldim. Bana özel beslenme programı hazırlıyor. Rabia Hanım benim için çok iyi bir uzman. Benim isteklerimi göz önünde bulunduruyor. Her danışanına aynı listeyi vermiyor. Memnunum kendisinden.

•  •

Yıllardır başaramadığım kilo problemimi 2,5 ayda çözdü. Tavsiyeleriyle başarılı bir sonuç elde ettim. İlk defa diyetisyene gittim, çok mutlu oldum. Yeme düzenim değişti; neyin ne olduğunu ve yiyip yemediğim gıdaları öğrendim. Hayatımı komple değiştirdim. Sürecim devam ediyor ve çok güzel ilerliyoruz.

• M

Uzun süredir düşeremediğim iç yağ oranımı rabia hanımın tavsiyesi üzerine ketojenik beslenme ile istediğimiz sonucu aldık.harika bir deneyimdi

• DİYETİSYEN RABİA DERYA BAĞCI KLİNİĞİ Ketojenik Diyet  •

Rabia hanımla kilo vermem için bir diyet programına başladık ve 1. haftanın sonunda 4.5 kilo verdim. Beslenme tarzımı ve düzenimi dinledikten sonra ortak karar vererek bir beslenme listesi hazırladı. Diyet yapma ve kilo verme süreci her ne kadar yoğun ve yorucu gözükse bile kendinize uygun bir danışmanla bu yola çıkarsanız süreci 'diyet' adı altında değil, vücudumuzun ihtiyacına göre bir beslenme tarzı olarak sürdürebiliriz. Daha önce farklı kurumlarda diyetisyen deneyimim olmuştu fakat, benden kaynaklı(aksatma, uymama) ve danışmanın ilgisizliği gibi sorunlarla karşılaşmıştım. Rabia hanımın ilgi ve alakası ile bu süreci doğru yönetebileceğimi düşünüyorum. Süreç ilerledikçe gelişmeleri yine yazmaya devam edeceğim.

• DİYETİSYEN RABİA DERYA BAĞCI KLİNİĞİ Zayıflama Diyetleri  •

• P

Fibromiyalji bağırsaktaki sıkıntılar ve egzamayla başa çıkamadığım için Rabia hanıma gitmeye karar verdim otoimmün diyetine başladık çok zorlu bir süreç ve bu süreçte ayrıca andulasyon takviyesiyle beni inanılmaz rahatlattı.Hiç aklımda olmadığı halde kilo verdim bagırsaklarım düzene girdi görüntümde çok farketti Çook mutluyum .kesinlikle tavsiye ediyorum

• DİYETİSYEN RABİA DERYA BAĞCI KLİNİĞİ Hastalıklarda Beslenme  •