Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Hakkımda
Bulgaristan’ın Kırcaali ilinde 1987’de doğmuş, bir süre Almanya’da yaşamış ve 1996 yılında Türkiye’ye göç etmiştir. Lise öğrenimini 2002-2006 yılları...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi (Lisans)
- İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti ABD (Uzmanlık)
Bilinen Diller
İngilizce, BulgarcaHizmetler
Kontrol Randevusu
FSM Bulvarı, Cumhuriyet Mahallesi Yağmur Sokak Elmas Evler Sitesi D Blok No:26 Kat:2 D:4, Bursa
Ortodonti Randevusu
Ortodonti Uzmanı Ramadan Coşkun
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Hareketli Ortodontik Tedavi
Invisalign Tedavisi
Kemik Grefti
Ortodonti Uzmanı Ramadan Coşkun
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Lazerli Diş Bakımı
Lingual Ortodonti
Lokal Anestezi
Myofonksiyonel Tedavi
Ortodontik Tedavi
Ortodonti Uzmanı Ramadan Coşkun
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Panoramik Röntgen
Sabit Ortodontik Tedavi
Seyyar Apere
Çene Darlıkları Tedavisi
Çene Implantasyonu
Ölçü Randevusu
Ortodonti Uzmanı Ramadan Coşkun
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
52 hasta yorumu
Dakiklik
Alaka
Mekan
s....k
Tam 31 ay süren ortodonti tedavimden ve Ramadan hocamdan son derece memnun kaldım. Kendisi son derece sabırlı ve anlayışlı, hastalarıyla empati kurabilen çok değerli bir hekim. Hastalarına ve işine oldukça özen gösteren böyle bir hekimi herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum..
e....k
2.5 aydır tel tedavisi görüyorum, bu sürecte hocama denk geldiğim için cok şanslıyım.Kendisinin diş hekimi meslektaşı olmama rağmen tedavi sürecimi detaylı bir şekilde anlatıp üstün bilgi birikimiyle beni aydınlattı. En ufak problemde çekinmeden güler yüzlü asistanlarına ve kendisine ulaşabilmem tedavi konforumun üst düzey olmasını sağladı. Tedavi sürecimden cok memnunum, ihtiyacı olan herkese işini severek yapan hocamı kesinlikle tavsiye ediyorum.
ö....
Ramadan Bey oğlumun ortodonti tedavisini uyguladı. 1 yıl gibi kısa sürede geride olan çenesini düzeltti. Aynı zamanda dişlerindeki yamukluk da düzeldi. Uygulanan tedavinden memnun kaldık. Kendisine çok teşekkür ederim.
h....
Ramadan Bey'den çok memnunuz. Kendisi çok ilgili bir doktor. Oğlumun çene tedavisini yaptı. Sonrasında tel tedavisine geçtik. Tedavimize 6 ay daha devam edeceğiz. Uygulanan tedaviden çok memnunuz. Ramadan Bey nasıl gidecek, düzelmesi gibi her konuda bilgilendirdi. Birkaç yerde röntgenleri çekildi. Ayda 1 kere kontrollerimiz oluyordu, şu anda 1 buçuk ayda 1 kere kontrollerimize devam ediyoruz. Almış olduğumuz tedaviden bayağı güzel sonuçlar aldık.
s....
Ramadan Bey'den çok memnunuz. Kendisi güleryüzlü, tatlı dilli bir doktor. Sıkılgan bir oğlum var ama Ramadan Bey'in yanına severek gidiyor. İlk başladığımızda çenesinde ağrı vardı. Plak tedavisiyle şu anda ağrısı geçti. Tel tedavisine başladık ve tedavimiz devam ediyor. Kendisi her gittiğimizde bizleri bilgilendiriyor. Telefon açtığımız zaman 7/24 dönüş sağlıyor.
p.....
Kızımın ortodonti tedavisini yapan Ramadan bey detaylı açıklamaları ve sakinliğiyle hiç strese sokmuyor. Tedavi sürecinde kızımın bacağı kırıldı ve Ramadan bey bu sürecimizde bize çok yardımcı oldu. Tedaviyi bize uygun olacak şekilde ayarladı ve yürüttü. Hala yürütüyor. Klinikteki sağlık çalışanları ve Ramadan bey güleryüzlü ve sıcakkanlılar ve bu özellikleri kızımın kendisini diş hekimi koltuğunda rahat hissetmesini sağlıyor. Tavsiye üzerine gitmiştik gerçekten de söyledikleri gibi işini severek yapan ve başarılı bir hekim. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Başarılarınızın devamını dilerim.
c.....
. Açıklayıcı ve aydınlatıcı konuşmalarıyla, tedavi uyumunu yükseltiyor, aynı zamanda süreç isteyen ortodonti tedavisiyle alakalı çok sabırlı ve insanın aklında uyanabilecek tüm soruları güler yüzle cevaplayan, hastada güven uyandıran uzman bir hekim.
u....a
Kendisi oldukça cana yakın, ve işinin hakkını veren biri. Illa diş teli takılması gerekir diye diretmedi, iyi bir gözlem yaptı ve ona göre tedaviyi söyledi. Herkese tavsiye edeceğim bir doktor. Teşekkür ediyoruz.
Uzm. Dt. Ramadan Coşkun
Kliniğimizden memnun ayrılmanız her zaman en öncelikli hedefimiz. Değerli görüşünüz için çok teşekkür ederim.
re...ç
yamuk olan üst dişlerim kısa sürede mükemmel bir şekilde düzelmeye başladı bu kadar olacağını tahmin bile etmiyorduk. çok güler yüzlü samimi iyi ki tanımışım çok memnunum herkese tavsiye ederim.
Ramadan bey, çok bilgili ve nazik bir hekim, başarısız ortodonti tedavilerim sonucu kendisine gittim ve daha ilk muayenede başarılı bir sonuç elde edeceğimizi anladım. Çok zaman ayırarak açıklayıcı bir muayene yapıyor ve kafanızdaki sorular netleşiyor. Ayrıca 3 boyutlu tarayıcı ile dişlerimin son halini daha başlamadan görebilmek çok güzel. Tedavi gidişatımdan çok memnunum, kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum.
Hakkımda
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi (Lisans)
Deneyimler
- Özel Dentatürk Diş Hastanesi
- A+ Diş Kliniği
- Özel Yıldırım Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Bilinen Diller
İngilizce, BulgarcaDiğer içerikler
İlgili aramalar
Bursa Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
Bursa Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Bursa Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler
Bursa Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Bursa Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bursa Hareketli Ortodontik Tedavi
Bursa Çene Darlıkları Tedavisi