Özel Tınaztepe Hastanesi

Ahmet Piriştina Bulvarı No:51 Tınaztepe, Buca 35390

• Ş

Burun estetiği olmayı düşünüyorsanız direkt Raşan hanımı tercih edin burnumu tam anlamıyla istediğim gibi yaptı ve çevremdeki herkes çok beğendi piyasadaki pahalı doktorlardan çok çok daha iyi burunlar yapıyor ve çok daha uyguna bir daha olsa yine Raşan hanımı tercih ederim

• T

Kendisinde burun ameliyatı oldum, ameliyat öncesinde her konuda tek tek bilgilendirmesi, benim gibi fobisi olan birini bilgisi kendine güveni ve tecrübesi ile rahatlaması tarif edilemez. Ameliyat sonrası o kadar rahat geçti ki doktorumun emeğine sağlık diyorum. Harika bir şekilde nefes alabiliyorum dünya varmış gerçekten

• Özel Tınaztepe Hastanesi Diğer  •

Raşan hanım bana yaklaşık bir hafta önce rinoplasti ameliyatı yaptı. Her iletişim kurmak istediğimde hiç sıkıntı yaşamadım . Ameliyatım çok başarılı geçti gerçekten bucatıp hastanesi çalışanları, hemşireleri çok çok ilgililerdi. Rahşan hanımı tanıdığım için ve bu süreci onunla geçirdiğim için gerçekten çok memnunum. Hiç tereddüt etmeden kendinizi Raşan hanıma emanet edebilirsiniz alanında çok başarılı güleryüzlü bir doktor

• Özel Tınaztepe Hastanesi Diğer  •

Kasım gibi amaliyat oldum rasan hanim cok ilgili ve hastasına cok saygılı bir hanfendi guzel bir amaliyat geçirdim burnumu istediğim şekilde yaptı hatta daha iyisi diyebilirim bu arada cok güler yüzlü birisi tavsiye ederim kesinlikle

• Özel Tınaztepe Hastanesi Diğer  •

Raşan hanıma revize ameliyatı oldum , güzel ve rahat bir süreçti , ilgiliydi ve en önemlisi gerçekten çok doğal ve çok güzel bir burun estetiği yaptı çok memnum kaldım ellerine sağlık. Güzel ve doğal burun isteyen herkese tavsiye ederim

• Y

30 ocak perşembe günü burun ameliyatı oldum ve süreç çok iyi ilerledi. Raşan hanım çok ilgiliydi ve tam istediğim gibi bi sonuç aldım. Estetik sonrası bana direkt doktorum soruldu çok memnunum.

• Özel Tınaztepe Hastanesi Diğer  •

Bir hekim olarak, burun operasyonum için kendisini tercih etmek verdiğim en doğru karardı. Süreç çok rahat ilerledi. Her soruma her zaman cevap verdi ve en kısa sürede geri döndü. Yaklaşık 50 gün oldu ve çok memnunum. Herkese öneriyorum.

• Z

Burnumda travmatik bir sorun vardı kırık ve eğriydi raşan hanım çok güzel ilgilendi ve süreç hakkında detaylı bir bilgi verdi bana da güven vermişti ameliyatım çok güzel bir şekilde geçti çok memnunum iyi ki tercih etmişim. Hastalarına olan yakınlığı da çok iyi ve güler yüzlü :))

• Özel Tınaztepe Hastanesi Diğer  •

Raşan Hanıma burun eti sebebiyle nefes alamama şikayeti ile gittim ve burnumdaki kemerden de rahatsızdım. Ameliyat kararı aldık. Başta endişelerim olsa da Raşan Hanım benim endişelerimi gidermek için detaylıca anlattı ve ilgilendi. Başarılı bir ameliyat geçirdik. İyileşme sürecim de kısa sürdü. Şuanda rahatça nefes alabiliyorum ve burnumun şeklinden de çok memnunum.

• Özel Tınaztepe Hastanesi Diğer  •

20 Ocak günü burun ameliyatı oldum. Ameliyat öncesi ve ameliyat sonrası bütün sorularıma çok içtenlikle cevap verdi rahşan hanım. Çok rahat iletişim kurabilirsiniz kendisi çok güler yüzle tatlı bir uzman. Ayrıca burun estetiğin de uzman çok önemli şuan 5 gününde yım ilk gün hariç hiç ağrı hissetmedim.kesinlikle herkese öneriyorum.