Güzelyalı Mahallesi 81119. Sokak No:2, Çukurova 01170
gö...u
15 gün önce rinoplasti ameliyatı oldum. Süreç o kadar rahat geçti ki iyi ki Raşit bey ile ameliyat planımı gerçekleştirdim. Ameliyat öncesi açıklamaları ameliyat sonrası süreç çok iyiydi. Ağrım hiç olmadı. Morarma yok denecek kadar azdı. Ameliyat sonrasında hemen kendime geldim. Reçetede yazan ağrı kesici kullanmadım. Tereddüt etmeden herkese tavsiye ederim. Daha önce burun ameliyatı başka hekimlerde olan arkadaşlarım da bu sürecin bu kadar kolay geçmesine ağrısız geçmesine ve morarma olayına çok şaşırdı. Burun ameliyatında en çok korkulan tampon alınırken hiç hissetmedim bile. Siz ve ekip arkadaşlarınızın Elinize emeğinize sağlık hocam. Gönül rahatlığıyla Raşit bey'i herkese tavsiye ederim.
• başka bir yer • Diğer •
Raşit Muharremoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Raşit Muharremoğlu, Kulak Burun Boğaz.
Raşit Muharremoğlu adresi nerede?Raşit Muharremoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güzelyalı Mahallesi 81119. Sokak No:2 Çukurova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Raşit Muharremoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Raşit Muharremoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Raşit Muharremoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Raşit Muharremoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Raşit Muharremoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Raşit Muharremoğlu hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Raşit Muharremoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
- Çukurova bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Çukurova bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları