Dr. Refika Selimoğlu, tıp eğitimini 2006 yılında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde tamamlamış, ardından 2013 yılında Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanlık eğitimini bitirmiştir.
Meslek hayatı boyunca farklı sağlık kurumlarında görev yapmış olup; Beyhekim Devlet Hastanesi, Konya Mevlana Üniversitesi, Konya Özel Anıt Hastanesi ve Konya Özel Farabi Hastanesi’nde çeşitli dönemlerde hizmet vermiştir. Mesleki çalışmalarını güncel bilimsel yaklaşımlar doğrultusunda sürdürmektedir. İngilizce bilmektedir.
Uzmanlık alanı kapsamında kadın sağlığı, gebelik takibi, doğum süreçleri ve jinekolojik değerlendirmeler ile ilgili çalışmalar yürütmektedir. Ayrıca kadın hastalıkları ve doğuma yönelik cerrahi işlemler ile bazı jinekolojik takip ve tedavi uygulamalarında klinik deneyime sahiptir.
Özel Çorlu Vatan Hastanesi'nde görev yapmaktadır.
- İnfertilite (Kısırlık)
Kürtaj
Kısmi Histerektomi(Histerektomi)
Kısırlık
Çorlu Özel Vatan Hastanesi
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Laparoskopik Ektopik Gebelik Ameliyatı
Laparoskopik Çikolata Kisti Cerrahisi
Laserasyon Onarımı
Lazer ile Genital Gençleştirme
Çorlu Özel Vatan Hastanesi
Lazer ile idrar kaçırma tedavisi
Lazerle Vajina Daraltma
Rahim ve Yumurtalık Ameliyatları
Robotik Cerrahi
Servikal Konizasyon
Çorlu Özel Vatan Hastanesi
Servikal Koterizasyon (Rahim Ağzı Yara Yakma)
Servikal Kriyocerrahi
İdrar Kaçırma
İdrar Kaçırma Ameliyatı
İntrauterin İnseminasyon
ma...
Refika hanim Hastanede karşılaşabileceğiniz en iyi doktorlardan biri. Güler yüzlü ve enerji dolu bir insan
Hamileliğimi sureç Refika hanim ile çok güzel geçti onunla doğum zamanda çok rahat geçti, doğum sonrasi da hep takip kaldi çok şanslıydım. Sezaryen ameliyatı korktum ama onun destek ve guven ile çok rahat geçti ve her zaman yardımcı oldu ve profesyoneldi. En önemlisi de sizinle doktorlarınız arasındaki rahatlıktı. Bana her zaman güven verdi, aynı zamanda rahat ve profesyoneldi. Burayı tüm arkadaşlarıma ve tanıdıklarıma tavsiye ediyorum .
She is one of the best doctors you can ever meet in the hospital
i was so lucky to follow up my pregnancy with her and give birth she was in c section surgery and was always helping and proffesional also most important is the comfort between you and your doctor she always gave me trust comfort and proffesional at the same time i recommend here for all my friends people i know we are lucky to have you• Çorlu Özel Vatan Hastanesi • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu •
ne...
İyiki refika hanım diyorum...
Her muayenede o kadar özenli bilgileriyle çok güzel aydinlatiyor aklınızda hiçbir soru kalmıyor sizin stres olduğunuz yerde rahatlatıyor sizi. İlk dogumumda normal olmasına rağmen çok sıkıntılar çekmiş biri olarak ikinci dogumumda refika hanım sayesinde korkularimi travmalarimi yenip o kadar güzel bir normal doğum oldu ki benim bıraktığım yerde soğukkanlı tutumuyla beni hiç birakmadi saglikla kavustuk kızımla. Iyiki yollarımız kesişti doktor refika hanıma hiç tereddüt etmeden gidebilirsiniz.• Çorlu Özel Vatan Hastanesi • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu •
Ş
ş....g
Sizinle tanışmamız, bizim için gerçek bir dönüm noktasıydı. Zorlu ve belirsizliklerle dolu bir süreç yaşarken yollarımızın kesişmesi, adeta bir mucize gibiydi. O anki sakinliğiniz, güven veren yaklaşımınız ve içten, açıklayıcı bilgilendirmeleriniz sayesinde kendimizi hiç olmadığımız kadar huzurlu hissettik. Özellikle eşime gösterdiğiniz sevgi dolu ve anlayışlı tutum, onun bu süreci çok daha rahat ve güven içinde geçirmesini sağladı.
Sizin desteğinizle doğum sürecine hazırlıklarımızı en sağlıklı şekilde yapabildik ve beklediğimizden çok daha güzel bir doğum deneyimi yaşadık. Sizin gibi hekimlerin varlığı, bir aile için çok büyük bir şans.
Eğer bir gün yeniden anne-baba olursak, bu yolculuğa en başından sizinle başlamak isteriz. Kalpten sevgilerimizle…• Çorlu Özel Vatan Hastanesi • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu •
T
tu...
Canım Refika hocam, iyi ki sizi tercih etmişim, hamileliğim sürecinde ilgisini, güler yüzünü hiç eksik etmedi, kafama takılan soruları o kadar kendinden emin bir şekilde cevapladı ki içim hep rahattı.Dogumum cok güzel geçti. Ve artık benim de herkese anlatabileceğim çok güzel bir doğum hikayem var sayesinde.Alanında uzman, hiç tereddüt etmeden tercih edebilirsiniz.
mü...t
Kızımın doğumu için Refika Hocamı seçtik. Alanına hakim olması ,hasta mahremiyetine karşı saygılı tavrı, anneyi rahatlatan çözümleri, bebeğimi ve beni en sağlıklı ve en güvenli olana yönlendirmesi , doğum sürecini rahat bi şekilde yaşamamı sağladı. Eşim ve ben huzurla , mutlulukla Refika Hocam sayesinde kızımıza kavuştuk. Hocam emeğinize ve bilginize sağlık...
at...
Doktorumuz Refika hanıma idrar kesesi ameliyatı için
yapmış olduğu ameliyat çok başarılıydı gönül rahatlığı ile muayene olabilirsiniz son derece güvenilir ve güler yüzlü bı doktordur• Çorlu Özel Vatan Hastanesi • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu •
ay...
Refika hocamizla hamileligimin son dönemlerinde tanıştık keşke başından bu yana tanissaydik çok ilgili guleryuzlu ve işinde uzman birisi çok sevdim kendisini her konuda bilgilendirdi bizi dogumum esnasında olsun kontrollerimde olsun çok memnun kaldım.Herkese tavsiye ediyorum gönül rahatlığıyla.
su...n
Hayatımda tanıdığım en harika doktor, maalesef gebeliğimin 2. Ayında tanıştım keşke ilk başlarda tanışsaydım. Kesinlikle hamileyseniz ilk önce gitmeniz gereken bir doktor. O kadar şanslıyız ki sizin gibi bir hekimimiz var. Gebeliğimin başından sonuna kadar benimle o kadar güzel ilgilendi ki , bir anne samimiyeti bazen arkadaş gibi sohbeti, inanılmaz muazzam bir bilgisi, 9 ay boyunca o kadar sakindi ki, ben de bir o kadar paniktim ki, ama beni hep sakinleştirdi. Doğumdan çok korkardım doğum sonrası süreçte 3. Gün hoplaya zıplaya kontrole gittim ve ona kocaman sarıldım bunları direkt ona da yazmak isterdim
ey...c
Bir kadının en büyük travmalarıdır, korkusudur doğum ve kadın doğum doktorları ama Refika hocam sayesinde benim doğum konusunda asla korkum yok hatta tek korkum Refika hoca izinli olursa ne yaparım 2.doğumumda. O kadar nazik o kadar ilgili ki doğumum sırasında bile attığı her adımda beni bilgilendirip sakinlestirdi. Kolları koparcasına gayret gösterdi ben pes edecekken o pes etmedi onun gayreti sayesinde 15 dk da bebeğime sorunsuzca kavuştum. Hakkını asla ödenmeyecek çok kıymetli bir doktor hatta doktordan çok daha öte.
em...
İlk doğumum çok zor olduğu için çok korkuyordum en çokta dikişten korkuyordum ve Refika hoca bana dikişsiz ve beş dakika gibi kısa bir süre de doğum yaptırdı pozitifliği beni yönlendirmesi o kadar mükemmeldi ki bütün korkumu aldı.10 çocuk daha dogurmam yine refika hocayla dogururdum.iyi ki tanıdım iyi ki dogumumu onunla yaptım
• Farabi Hastanesi • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu •
Refika Selimoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Refika Selimoğlu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Refika Selimoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Skar Gebelik Takibi.
Refika Selimoğlu adresi nerede?Refika Selimoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Esentepe Mahallesi Deva Sokak No: 11/A Çorlu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Refika Selimoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Refika Selimoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Refika Selimoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Refika Selimoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Refika Selimoğlu hangi dilleri konuşuyor?Refika Selimoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Refika Selimoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Refika Selimoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Refika Selimoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 58 hasta / danışan, Refika Selimoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Refika Selimoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Refika Selimoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, Zurich Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta, Ankara Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Çorlu bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Çorlu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Çorlu bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Çorlu bölgesinde QNB Finansbank Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Çorlu bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları