Ben Diyetisyen Reyyan Demirbaş. Bölümü çok severek okudum, işimi çok severek yapıyorum. İnsanların hayatına dokunan, onların sağlıklarında daha iyiye gitmelerine vesile olan bir mesleğim olduğu için çok mutluyum. Profilimi inceleyen kıymetli insan, danışanım olmak istersen buradan benimle iletişime geçebilirsin.

• Sigortası olan hastalar

Haritayı büyüt
Dyt. Reyyan Demirbaş

Aktaş Mah. İzzet Baysal Cad. Abak İş Merkezi No:118 İç Kapı No: 24 Merkez 4.kat, Bolu

• Sigortası olan hastalar

Haritayı büyüt

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Konum: Dyt. Reyyan Demirbaş Diyetisyen Randevusu

Reyyan hanımla tanıştığım için kendimi çok memnun hissediyorum. Yaptığımız görüşmeler hem beden sağlığıma hem de zihin sağlığıma çok iyi geldi. Beslenme hakkında düşüncelerim değişti, daha farkındalıkla hareket etmeye başladım. Reyyan hanım güler yüzlü, iletişimi çok kuvvetli bir diyetisyen. Hayatınıza güzel bir dokunuş yapacağına, güzel izler bırakacağına eminim.

K
Konum: Dyt. Reyyan Demirbaş Diyetisyen Randevusu

Çok güzel bir görüşmeydi. Programımızı birlikte benim istekleriminde dikkate alınarak yapılması daha iyidi. Zayıflama sürecinde en zor olan süreklilik. Bu yüzden bilinçli beslenme mantığını anlayarak ilerleyebileceğimiz bir süreç olacağına inaniyorum.

Kilo fazlalığımdan dolayı tavsiye üzerine Reyyan Hanım'a ulaştım. 2 ay devam ettim. 6 kilo verdim. Çok ilgili bir uzman. Karşılıklı uzun uzun konuşarak isteklerim doğrultusunda uygulaması kolay listeler oluşturdu. Ben sadece ailevi sebeplerden ötürü tam uygulayamadım. Gün içinde ihtiyaç duyduğumda hızlıca ulaştı. Çok güler yüzlü ve danışana yardımcı olan bir uzman.

Kilo verme sebebiyle tavsiye üzerine Reyyan Hanım'a ulaştım. 1 ay devam ettim ve ortalama 3 kilo verdim. Kişisel sebeplerden dolayı ara verdim ama yine Reyyan Hanım'la devam etmek istiyorum. Çok memnun kaldım. Diyet listelerini kişiselleştirerek hazırladığı için keyifle uyguladım. Reyyan Hanım çok nazik ve araştırmacı bir uzman. Konuya diğer diyetisyenlerden farklı bir bakış açısıyla yaklaşıyor.

Arkadaş referanslıyla kilo vermek için başvurdum. 12 kilo verdim, taşındığım için devam edemiyorum. Reyyan Hanım çok ilgili ve anlayışlı bir uzman. Diyet listesini sürekli değiştiriyor. Danışanına göre özel bir liste yapıyor. Sevip sevmediğim gıdaları göz önünde bulunduruyor ve ona göre destek oluyor. Alternatifler ve tarifler sunuyor. Taşınmasaydım kendisiyle devam ederdim, ben çok memnun kaldım.

İstediğim kiloya onun sayesinde indim. Güler yüzlü, tatlı ve hoş bir uzman. Allah yolu açık etsin. Diyet listeleri çok güzeldi. Hiçbir şeyden kısıtlamadı. Çok memnunum kendisinden.

Z
Konum: Dyt. Reyyan Demirbaş Diyetisyen Randevusu

Reyyan Hanım’a sağlıklı beslenmek, beslenme rutinlerimin bir uzman kontrolünden geçmesi, eksiklerimi tamamlamak/en azından öğrenmek, alabilirsem kilo almak ve kronik hastalığıma dönük ipuçlarını yakalamak amaçlarıyla başvurdum. Çok tatlı ve verimli geçen 2 aylık bir süreci tamamladık. İşinde başarılı, özverili, iletişim becerileri kuvvetli ve empatik birisi, süreç boyunca gönlüm rahattı. Bunalmadım, ayaklarım geri geri gitmedi ve zorunda hissetmedim. Hedeflerime büyük ölçüde ulaştım, ulaşamadığım kısımlar da tamamen benimle ilgili. Kendi vücut yapımla ilgili detaylı bilgiye sahip oldum, düşünenlere gönülden tavsiye ederim :)

Kilo vermek ve polistik over için başvurdum. Eski danışanıyım. Ara verdim, şimdi tekrar başladım. 2 seanstır gidiyorum. Rahatsızlığımı da göz önünde bulundurarak bana göre diyet listesi hazırlıyor. Her şeyi yasaklayan bir diyetisyen değil. Daha önce gittiğim uzmanlarla diyet yaparken zorlandım ama kendisiyle zorlanmadan diyet yapıyorum. Reyyan Hanım'ın alanında çok hakim olduğunu düşünüyorum. Diyetisyene gidiyormuşum gibi değil de yaşam koçuna gidiyormuşum gibi hissediyorum. Motive oluyorum. Genel olarak memnunum kendisinden.

Tavsiye üzerine sağlıklı yaşam için başvurdum. 4-5 ay gittim. Kilo aldım. Kendi yaşam tarzıma göre liste hazırlıyordu. İsteklerimi göz önünde bulundurdu. Alanında iyi. Danışanlarına karşı güzel davranıyor. Ezbere liste yapmıyor ve süreci güzel takip ediyor. Ben memnun kaldım.

Kilo vermek için tavsiye üzerine gittim. Yaşam tarzıma göre diyet listesini hazırlıyor. Danışanı ile sohbet edip ölçümlerini yapıyor. Kilo vermek odaklı değil, psikolojik olarak önce danışanını hazırlıyor. Diğer uzmanlar gibi değil. İletişim açısından da çok iyi bir uzman. 10 seans gittim ve hedefime ulaştım. Koruma dönemindeyim, ben kendisinden memnun kaldım.