Selçuklu Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi eğitimini 2013 yılında tamamladı.
İstanbul Bilim Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölümü lisans eğitimini 2017 yılında tamamladı.
- Şişmanlık (Obezite)
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Kilo Problemi
- Hiperlipidemi
- Aşırı Kilo Alımı
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
fi...ş
Başlayıp yarım kalan onlarca diyetten sonra verdiği özenli listeler vesilesiyle yarım bırakmadan istikrarlı bir şekilde istediğim kiloya adım adım beraber ilerliyoruz. Sadece diyet listesi yazmıyor her türlü manevi/psikolojik desteğini de eksik etmiyor kendileri :) Ben herşey için çok teşekkür ederim gözüm kapalı tavsiye ederim..
• Online Danışmanlık • Normal Randevu •
R
r.....
Diyete bakış açımı değiştirdiniz artık daha geniş düşünüyorum. Salt bir kilo vermek için değil beslenmemi düzene sokmak için çabalayacağım. Çabanız için teşekkürler
• Online Danışmanlık • Normal Randevu •
Rümeysa Uyanık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rümeysa Uyanık, Diyetisyen. Size Rümeysa Uyanık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu.
Rümeysa Uyanık adresi nerede?Rümeysa Uyanık adresini belirtmedi. Rümeysa Uyanık yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Rümeysa Uyanık adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rümeysa Uyanık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rümeysa Uyanık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Rümeysa Uyanık isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rümeysa Uyanık, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Rümeysa Uyanık hangi dilleri konuşuyor?Rümeysa Uyanık ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Rümeysa Uyanık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rümeysa Uyanık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Rümeysa Uyanık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Rümeysa Uyanık hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Rümeysa Uyanık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.