- Sünnet
Safra Kesesi ve Safra Yolları Cerrahisi
Sünnet
Yağ Bezesi (Lipom) Çıkarılması
d....ş
34 aylık oğlumuz'un sünneti için Ezine ' den geldik doktor beyin yaklaşımı her ayrıntıyı tane tane güleryüzü ile anlatması çocuğa karşı sabırlı davranışı ile çok memnun kaldık
mü...
İlgili, çocuklara güven veren kişiliği ile bizlere çok yardımcı oldu
i̇....
İki çocuğumuzu sünnet ettirdik. Dr. Bey gayet açıklayıcıydı. Ayrıntılı bir şekilde sünnet uygulamalarını anlatıp tercihimize göre uygulama yaptı. Anlayışlı, sabırlı ayrıca mahir ve ehil bir cerrah olduğu izlenimi bizde oluştu.
sa...r
Oğlumun sünneti için kendisiyle ilk iletisime gectigimiz andan itibaren gerek kendisi gerek hemşire hanım bize karşı çok ilgili çok nazik çok kibar oldular operasyon da çok çabuk ve çok güzel geçti sonrasi icinde anlatımları akılda kalıcıydı çok memnun kaldik
P
p ....
Bebeğim 5 aylık sünnetimizi doktorumuz Sabahattin bey gerçekleştirdi gayet memnun kaldık lokal anestezi geçince biraz zor bir süreç yaşıyoruz ama bir kaç güne onun ağrısının ve acısının geçeceğini düşünerek sünnetimizin güzel geçtiğini düşünüyorum tavsiye ederim .
mu...
3 aylık oğluşumuzu sünnet ettirdik doktor beyin ilgisine bilgilendirmesine hayran kaldık normalde istanbulda yaptırcaktık imkanlar el vermedi iyi ki burda yaptırmışız dedik herkese rahatlıkla tavsiye edebiliriz
• Op. Dr. Sabahettin Solak • Sünnet •
Allah razı olsun kol dönmesi vardı hocam lazer tedavi yaptı herşey çok güzel oldu tüm endişelerim son buldu samimi ve güler yüzlü
• Op. Dr. Sabahettin Solak • Normal Randevu •
Z
z....t
Kendimizi çok rahat hissettiğimiz bir operasyon oldu en önemlisi çocuğumuz hiç tedirgin olmadı biz çok memnun kaldık iyi ki sünnetimizi size yaptırmışız
e....e
Sünnet öncesi , sonrası bilgilendirme , güleryüz çok memnun kaldık
h*...*
Doktor beyin her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatması yakınen ilgilenmesi çok memnun etti. Çabucak oğlumun sünnetini klipsli yöntem ile halletti çok memnunux oğlumda memnun sanırım henüz bir sıkıntı yaşamadık
• Op. Dr. Sabahettin Solak • Sünnet •
Sabahettin Solak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sabahettin Solak, Genel Cerrahi. Size Sabahettin Solak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Genel Cerrahi Randevusu, Endoskopi, Normal Randevu, Sünnet, Safra Kesesi ve Safra Yolları Cerrahisi, Bel Fıtığı ve Ozon, Kronik Yorgunluk ve Ozon, Detox ve Ozon, PRP, Hacamat (Kupa) Tedavisi.
Sabahettin Solak adresi nerede?Sabahettin Solak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sakarya Mahallesi Bayram Sokak Demirel Apt. No:10 D:2 Biga Çanakkale
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sabahettin Solak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sabahettin Solak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sabahettin Solak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sabahettin Solak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Sabahettin Solak hangi dilleri konuşuyor?Sabahettin Solak ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sabahettin Solak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sabahettin Solak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sabahettin Solak hakkında ne düşünüyor?Toplam 53 hasta / danışan, Sabahettin Solak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Çanakkale bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
- Çanakkale bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
- Çanakkale bölgesinde QNB Finansbank Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar