1978 yılında Eskişehir'de doğdum.İlk ,orta ve lise eğitimimi Eskişehir'de tamamladım. Daha sonra Hacettepe Tıp Fakültesi İngilizce Bölümünden 2002 yılında mezun oldum.Kadın doğum ihtisasımı Türkiyenin en köklü hastanelerinden Ankara Dr Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı ve Doğum Hastanesinde 2007 yılında tamamladım.Çeşitli hastanelerde çalıştıktan sonra 2015 yılında Ankara'da doçentlik ünvanını aldım.2017 yılında İstanbul'da Bahçeci Umut Tüp bebek merkezinde çalışmaya başladım.2020 yılında ise Üsküdar Üniversitesi Kadın Doğum Anabilim dalında profesör olarak atandım.2023 yılı temmuz ayından beri tüp bebek konusunda çalışmalarımı İstanbul'da bulunan Brüksel Tüp bebek merkezinde sürdürmekteyim.

Brüksel Tüp Bebek Merkezi

Esentepe Mah, Sağlam Fikir Aralığı Sk. No:4, Esentepe Mah, Sağlam Fikir Aralığı Sk. No:4 Şişli, Şişli, İstanbul 34394

• Sigortası olan hastalar

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Röportaj

Sabri Bey ile tanışmak hayatımız için çok doğru bir karardı. Süreç boyunca hep yanımızda oldu, her zaman pozitif ve güven vericiydi. Şu an hamileyim ve bunu büyük ölçüde onun desteğine borçluyuz. Çok ilgili, güler yüzlü ve her zaman ulaşabileceğiniz bir doktor. İyi ki Sabri Bey’i tanımışız :) tedavinizde vakit kaybetmek istemiyorsanız Sabri beyle mutlaka görüşmenizi tavsiye ediyorum.

• D

Sabri hocamla 4 sene olmuştur heralde tanışalı . Defalarca tüp bebek denedim ben de hekimim süreci biliyorum ama hasta olmak o koltuğa oturmak bambaşka bir hismiş . Kendisini ilk gördüğümde dedim kızım oldu bil bu iş üzülme. Nerden biliyordu ki ne soracağımı , kaygılarımı , umutsuzluklarımı ; hemen sormadan cevapladı güzel hocam. Süreç netti yaşayacaklarımı biliyordum belki yine olmayacaktı ama dedim ki varsın burda olmasın ; burası son durak emindim. Olmayınca benden çok üzüldü olduğunda ise eminim en az benim kadar sevindi . Neden olmadı diye hiç sormadım ona , çünkü bana dediği tek birşey hep umudum oldu ; sen yeter ki pes etme bu yola çıktıysan sonunda mutluluk var emin ol. Şimdi oğlumla bana bu güzel hayatı bahşeden Rabbimin şifalı ellerine çok minnettarım . İyi ki varsınız hocam siz hep buralarda olun ; olun ki biz yeniden hatırlayalım UMUT HEP VAR .

• H

Sabri bey ile tavsiye üzerine tanıştım. Umudumun olmadığı zaman bile hep pozitifti. Sonunda sayesinde kızımı kucağıma aldım. Çok güler yüzlü, ilgili bir doktor. Ne zaman sorunum olsa süreçte hemen ulasabildim. İyiki yolumuz kesişmiş:)

• G

Kadın hastalıkları ve tüp bebek için başvurdum. Tedavimiz başarıyla sonuçlandı. Şu an gebeyim, hocamızla devam ediyoruz. Sabri Bey'in asistanına her şekilde kolaylıkla ulaşabiliyorum. Duymazlarsa hemen geri dönüş yapıyorlar. Gayet memnunum, iletişim konusunda bir sorun yaşamadık. Yoğun olmasına rağmen hastasına yeteri kadar zaman ayırıyor.

• H

Tavsiye üzerine tüp bebek tedavisi için başvurdum. Tedavisinden olumlu sonuçlar aldım şu an gebeyim. Kendisi ile sürecim bitti, farklı doktora geçiş yaptım. Sabri Bey çok ilgili bir hoca. Ne zaman yazsam ve arasam ulaşabildim. Benim tedavim sorunluydu, her zaman sabırlı bir şekilde yaklaştı ve destek oldu. Çok memnunum kendisinden.

•  •

Sebepsiz kısırlık için başvurduk. İlk görüşmede ekibinin ve kendisinin enerjisinden çok memnun kaldık, kendisi ile devam ettik. Sabri Hoca çok temkinli gidiyor, duruma ticari bakmıyor, sonuç odaklı ilerliyor. Birlikte 2 - 3 ay geçirdik, yumurta toplama işlemi oldu. Bize yaklaşımı çok iyiydi, bize zaman ayırdı, her sorumuza cevap alabildik. İlk denememizde ikiz gebelik tuttu. Karı koca olarak kendisini çok seviyoruz. Aramızda ayrı bir bağ oluştu, ne dediyse yaptık. Şu an mutluyuz, herkese şiddetle tavsiye ediyorum, hiç araştırmasınlar bile. Birçok doktora gittik, sonuç alamadık, bizim de içimiz ısınmadı. Sabri Hoca çok farklı, hastasına göre yol çiziyor. Her hastasına farklı tedavi uyguluyor.

•  •

Tüp bebek tavsiyesi için gittik. Kendim araştırarak buldum. Tedavisinden olumlu sonuçlar aldık, hamileyim. Tedavi konusunda çok başarılı bir doktor, cana yakın kendisi. Bize çok yardımcı oldu, ben kendisinden memnunum. Asistanı vasıtasıyla her aradığımda görüşebiliyoruz.

•  •

Biz kendisine genetik tarama yaptırmak için gittik. Kromozonlarımda sorun vardı. Tarama yapıldı, tedaviye başladık. İğne ve ilaç tedavisi uyguladılar. 6-7 adet embriyo gönderdik, 2'si normal geldi. Bizimle çok ilgilendi ve yardımcı oldu. Erzurum'a yanına gittim, çok tedirgindim ama hiç yabancılık çekmedim. Ekibi ve kendisi çok iyiler. Saat kaç olursa olsun mesaj atıp aradım, hemen döndüler ve her soruma cevap alabildim. Şu an gebeyim, Erzurum'da kontrollere gidiyorum ama iletişimimiz kopmadı. Tekrar yanına gideceğiz. Çok memnunum kendisinden.

•  •

Tüp bebek için kendisine başvurduk. DoktorTakvimin'den araştırıp buldum. Teşhisini hemen koydu, tedavisini kısa sürede tamamladı. Şu an gebeyim, kendisinden çok memnunuz. Tedavi sürecim bittiğinde ne zaman arasam hemen telefonu açıp cevap veriyor. Harika bir insan ve doktor. Herkese gönülden tavsiye ediyorum. Gebelik sürecinde de çok ilgilendi ve yönlendirdi.

•  •

Sabri Bey ile yıllar önce aynı kurumda çalıştım. Bir yıl önce kendisi ile tüp bebek tedavisi ile ilgili iletişime geçtim. Kendisi tedavi sürecini en baştan çok açık ve net bir şekilde anlatarak ve yürüterek bizim bu zorlu zamanı hiç strese girmeden atlatmamıza ve mutlu sonuca ulaşmamıza yardımcı oldu. Bu süreç boyunca en ufak detaya bile önem verip ve ilgi göstererek doğru ve bireysel bir tedavi uyguladı. Kendisine her zaman ulaşıp sorularımızı sorabildik. Bu süreçte güven çok önemli ve Sabri Bey bu güveni fazlasıyla sağladı. İyi ki yıllardır sosyal medyadan kendisini takip edip bu tedaviyi onun ile yürütmüşüz