C
c.....
Dr sabriye hanıma tedavi ve takiplerim için gidiyorum.
Kendisi son derece iyi bir aile hekimidir.
Kendisine kan değerlendirmelerim tahlillerim ve genel kontrollerim için sonsuz güvenirim.
Saygılar sevgiler• Milli Egemenlik Aile Sağlığı Merkezi • Diğer •
Yıllardır gittiğim ne dahiliye uzmanları ne diğer aile hekimleri dr sabriye hanımın şüphelendiği hastalıktan şüphelenmemişti dr hanımda öyle bir hekim gözü varki yıllardır gözden kaçan bir hastalığım olabileceğini ve bundan şüphelendiğini söyleyip beni yönlendirdi ve meğer çok eski zamandan beri dr sabriye hanımın şüphelendiği hastalıktan muzdaripmişim. Şimdi kontrol altına alındım sikayetlerim azaldı çok rahatım. Üstelik dr sabriye hanıma rutin kan komtrollerim için ve biraz üşütmüş gibi hissetiğim için gitmiştim fakat sabriye hanım beni dinledikten sonra şüphelenip beni direkt teste yönlendirdi. Dr. Sabriye hanım yolun bahtın açık olsun. duyduğum kadarıyla çoğu hastasını direkt olarak doğru yönlendirme ve teşhis ile sağlığına kavuşturmuş.
Kendimle ilgili bu görüşü yazmayı çok istedim. saygılarımla.• Milli Egemenlik Aile Sağlığı Merkezi • Diğer •
Dr. sabriye hanıma asla geçmeyen ağrılarım sebebiyle gitmiştim. Uzun yıllardır sebebini tam çözemedikleri ağrımla ilgili dr Hnm bir hastalıktan şüphelendi. Tedavi sürecimi takip etti ve ağrılarım şuan gittikçe azaldı.
• Milli Egemenlik Aile Sağlığı Merkezi • Diğer •
m....k
Dr hanıma genel muayene için gitmiştim doktor hanımın çözümleri bilgisi ve ilgisi için çok teşekkür ederim Sabriye hanım her bakımdan dalında uzman bir hekim
• Milli Egemenlik Aile Sağlığı Merkezi • Diğer •
Sabriye Atalay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sabriye Atalay, Pratisyen.
Sabriye Atalay adresi nerede?Sabriye Atalay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sabriye Atalay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sabriye Atalay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sabriye Atalay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sabriye Atalay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sabriye Atalay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sabriye Atalay hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Sabriye Atalay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Pratisyen Hekimler
- Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler