Gottman Çift Terapisi I. ve II. düzey eğitimlerini, Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi, Şema Terapi Eğitimi, Kabul ve Kararlılık Terapisi Eğitimi, Wisc-R Uygulayıcı Eğitimi, Çocuk Resimlerinin Analizi ve Çocuk Resim Testleri Eğitimi, Enneagram Eğitimi, Oyun Terapisi Eğitimi, Çocuk ve Ergenlerde Psikolojik Danışmanlık Eğitimi, Yaratıcı Drama Eğitmenliği Eğitimi, Çocuk Objektif Testleri Uygulayıcı Eğitimi, Üstün Potansiyeli Çocuklar için zeka atölyesi uygulayıcı eğitimi aldım. İlaveten Anne Çocuk Eğitim Vakfı’ndan Anne-Çocuk Eğitici Eğitimi aldım.
Sağlık Bakanlığı’ndan alınan Psikolojinin Tıbbi Uygulamaları Yetki Belgesi’ne de sahibim.
Mesleğimi gerçekten severek yapıyor ve her çalıştığım danışandan yeni şeyler öğrenerek ilerlediğime inanıyorum.
Şu anda da Mersin'de, kurucusu olduğum Mona Psikoloji ve Eğitim'de yüzyüze bireysel ve çift terapi görüşmeleri gerçekleştiriyorum. Çocuklarla oyun terapisi yapıyor ayrıca gelişim, zeka ve dikkat testleri uyguluyorum.
İlaveten, online terapi ile başka şehirde hatta başka ülkede yaşayan danışanlara psikolojik destek sunuyorum.
Hayatta karşılaşılan sorunların daha doyumlu bir hayat için birer aracı olduğuna inanıyorum.Yeter ki problemin düzgün olarak tanımı yapılsın ve bu problemin çözümünde destek alacağınız güçlü yanınızın hangisi olduğu doğru bir şekilde tespit edilsin.
Bu yolculuğa çıkarken destek almanız gerektiğini düşünüyorsanız ben psikolog Şahnur Yaman olarak buradayım. Kararınızı verin. Ertelemekten vazgeçin. Sevgi ve sağlıkla kalın.
- Depresyon
Gottman Çift Terapisi
Hamilelikte Psikolojik Danışmanlık
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Şahnur Yaman Kliniği (Mona Psikoloji ve Eğitim)
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
ha...a
Şahnur Hocam öncelikle çok iyi bir dinleyici,topladığı bilgiler ışığında bize yol gösterici bir yaklaşımla,hata ve olumsuz davranışlarımızı bizim fark etmemizi sağlayarak yardımcı olmaya çalışan işini profesyonel anlamda yapan biri.Biz ergen konusunda yardım alıyoruz,halen de devam ediyoruz bize iyi geldi.Bu süreçte doğru ve sağlıklı iletişim kurma anlamında ailemize olumlu katkılar sunuyor.İyi ki tercih etmişim.İnternetten bulup,iletişime geçtim ve gittik gerçekten insanı rahatlatan ve güven veren bir yanı,enerjisi var.Ofis anlamında ferah ve de sağ olsunlar beklerken de karşılama ve randevu alma konusunda da işine önem veren bir personele sahipler.Bu anlamda da kurumsallaşmış bir zemindeler.
• Şahnur Yaman Kliniği (Mona Psikoloji ve Eğitim) • Çocuk ve Ergen Psikolojisi •
U
us...a
Çok tecrübeli ve deneyimli bir hoca. Kesinlikle ihtiyacı olanlara tavsiye ediyorum
• Şahnur Yaman Kliniği (Mona Psikoloji ve Eğitim) • Aile Terapisi •
m ...m
İyi ki Şahnur hanımla yollarımız kesişmiş. Kendisini doktor takvimi sitesinden bularak Çift Terapisi için başvurduk. Eşimin öfke problemleri vardı ben de bir problem olduğunda iletişimi kesiyordum. Bu durum kavgalarımızı çok büyütüyordu. Yapmamamız gerektiğini biliyorduk ama neyi nasıl yapacağımızı bilmiyorduk. Seanslar bu konuda ve daha birçok konuda ilişkimize çok önemli katkılar sağladı. Süreci bitirdik. Şahnur hanımı ihtiyaç duyan herkese içtenlikle tavsiye ediyorum
• Şahnur Yaman Kliniği (Mona Psikoloji ve Eğitim) • Gottman Çift Terapisi •
a....a
Ağır travmalarım vardı, artık benden bir şey olmaz çabalıyorum sürekli aynı yerdeyim, dediğim noktada şahnur hanım çıktı karşıma, gerek samimiyeti, gerekse içtenliği ile hiç yabancılık hissettirmeden güler yüzlü bir şekilde.. içsel huzuruma, ve manevi anlamda bana çok iyi geldi 3. seanstan sonra gelişmeleri yaşadım ağır travmaları olan birisi için çok kısa bir sürede iyileşme belirtileri yaşandı, iyi ki şahnur hanım ile yoluma devam etmişim..
• Şahnur Yaman Kliniği (Mona Psikoloji ve Eğitim) • Bireysel Terapi •
Sıcak,sevecen,samimi,doğal,sanki arkadaşınla sohbet eder gibi..onu sevmeyen,yanina gelipte memnun kalmayan var mıdır gerçekten? Sahnur hanima basladiktan birkac gorusme sonrasinda farkindaligimiz arttı ve birbirmizi daha iyi anlamaya başladık.devam ettikce daha iyi geleceginden eminim.Sorunların çözülse bile sadece sohbet için yine gidilir.iste öyle biri.iyiki tanıdım.kalp kalp kalp
• Şahnur Yaman Kliniği (Mona Psikoloji ve Eğitim) • Aile Terapisi •
L
l.....
sinav surecimi yonetmem benim icin cok onemli ve suan kontrolu tekrar elime almis gibi hissediyorum bu beni cok mutlu ediyor
• Şahnur Yaman Kliniği (Mona Psikoloji ve Eğitim) • Psikoloji Randevusu •
di....
6-7 aydır okb süreci içerisindeyim ve şahnur hocamın emin bir şekilde benim yanımda durması,sabrı,şefkat dolu yaklaşımı ve daha bir çok sayacağım özelliği sayesinde belki de şu an bu noktadayım,her düştüğümde benim daha güçlü kalkmamı sağladı ne yaşadıysam gerçekten şahnur hocamın yaklaşımları sayesinde kocaman bir dağdan ufak bir taş kaldı sanki ve okb süreci benim için çok daha yönetilmesi kolay hale geldi hala seanslarımız devam ediyor sadece çok zorlandığım zamanlar seansa giriyorum ama okb ile yolumuzun ayrılacağına inancım aşırı yüksek ve bu şahnur hocam sayesinde oldu iyi ki var kendisi gerçekten çok iyi bir psikolog umarım benim sürecimde olan insanlarında yolu şahnur hocamla kesişir
• Online Danışmanlık • •
ay...
Daha önce neden gelmedim sorusunu sık sık kendime soruyorumçift terapisine katıldık ve ilişkimizde nerelerde hata yaptığımızı bize tatlı tatlı gösterdi.ilişkimize olan inancımızı tazeledi.İlişkimiz tamamen düzeldiği zaman özleyeceğiz kendisiniiyi ki yollarımız kesişti ve hayatımıza dokundu.
• Şahnur Yaman Kliniği (Mona Psikoloji ve Eğitim) • Çift Terapisi •
m....s
Kendimi bulma yolculuğunda beni ışığıyla aydınlatan güzel rehberim iyi ki Şahnur hanımı tanımışım:)
• Şahnur Yaman Kliniği (Mona Psikoloji ve Eğitim) • Randevu •
b....k
Şahnur hocamla seanslarıma başladığımdan bu yana kendisine karşı hiç yabancılık hissetmedim. Anksiyete ve yas sürecimle ile ilgili kendisinden destek almıştım iyi ki de almışım. Sıcak samimi ve işini oldukça profesyonel yapan bir psikolog.
• Şahnur Yaman Kliniği (Mona Psikoloji ve Eğitim) • Psikoloji Randevusu •
Şahnur Yaman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şahnur Yaman, Psikoloji. Size Şahnur Yaman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Çift Terapisi, Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme.
Şahnur Yaman adresi nerede?Şahnur Yaman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güvenevler Mah. 1943 Sok. Alpagut Apt. Kat:1 daire:1 Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şahnur Yaman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Şahnur Yaman uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Şahnur Yaman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şahnur Yaman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Şahnur Yaman hangi dilleri konuşuyor?Şahnur Yaman ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Şahnur Yaman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şahnur Yaman tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Şahnur Yaman hakkında ne düşünüyor?Toplam 97 hasta / danışan, Şahnur Yaman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şahnur Yaman hangi sigortaları kabul ediyor?Şahnur Yaman tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.