Alemdağ Cad. Sezer Sk. No:3-5 Ümraniye - İstanbul, Ümraniye 34773
Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu
Alemdağ Cad. Sezer Sk. No:3-5 Ümraniye - İstanbul, Ümraniye
Özel Çakmak Erdem Hastanesi
b ...ü
Değerli doktorum Saime Reyhanoğlu'na şiddetli omuz ağrısı nedeniyle gittim.Dikkatle şikayetlerimi dinleyip MR ve tahliller sonrası teşhis koyup tedaviye başladı, 30 günlük fizik tedavi ve PRP uygulaması ile ikinci kez beni ağrılardan kurtardı. Son derece ilgili bir hekim. Sizler hep var olun. Başarılar diliyor saygılarımı sunuyorum.
• Özel Çakmak Erdem Hastanesi • •
bi...ü
Son derece anlayışlı,ilgili,kararlı ve mesleki bilgisi çok iyi bir hekim.Şiddetli ağrılardan kurtarıp beni hayata yeniden bağladı diyebilirim.Kendisine teşekkür ediyor,başarılar diliyorum.
Saime Reyhanoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Saime Reyhanoğlu, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon. Size Saime Reyhanoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu.
Saime Reyhanoğlu adresi nerede?Saime Reyhanoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alemdağ Cad. Sezer Sk. No:3-5 Ümraniye - İstanbul Ümraniye
Adresine gitmek zorunda kalmadan Saime Reyhanoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Saime Reyhanoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Saime Reyhanoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Saime Reyhanoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Saime Reyhanoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Saime Reyhanoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Saime Reyhanoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Saime Reyhanoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Saime Reyhanoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Ziraat Sigorta, Zurich Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Ümraniye bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
- Ümraniye bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları