2009 yılında ADANA NUMUNE EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİnde Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi ihtisasına başladım, 2014 yılında ihtisasımı tamamladım. Aynı yıl uzman olarak ERSİN ASLAN EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ KBB KLİNİĞİNE uzman doktor olarak atandım. 2020 yılında Muayenehanemi açarak kulak burun boğaz baş boyun cerrahı olarak hizmet vermeye başladım. Kendi kliniğimde daha çok Rinoplasti ve Yüz gençleştirme ağırlıklı olarak hastalarımı kabul etmekteyim.

Yetişkin
Çocuk

Op.Dr.Sedat Koyunsever Muayenehanesi / Adana

Ziyapaşa Blv.Çınarlı Mh. 61025 Sk. Sunar Nuri Çomu İş Merkezi A.Blok No:28 İç Kapı No:56, Adana 01120

Kulak Burun Boğaz Randevusu

• J

Hello,
    I’m Jhymmy Brodszcky. I’m from the States but currently living in Sweden well, I would genuinely say that everything went so smoothly. The team work was so professional and so efficient. Besides that, they were very friendly and I just felt home from the day one until the end. I just knew that I made the right choice. So I do recommend to anyone who wants to do the same procedure that I did because it was really good..

• Op.Dr.Sedat Koyunsever Muayenehanesi / Adana Rinoplasti  •

• H

Çok güler yüzlü muhteşem bir doktor ve ekibi ile beraberdim korkularıma rağmen beni motive edip çok güzel ilgilendiler.

• Op.Dr.Sedat Koyunsever Muayenehanesi / Adana Burun Estetiği  •

Sedat hocam çok profesyonel ve hasta empatisini iyi yapabilen, hastasının ne istediğini bilen, dinleyen ve detaylı açıklamalar yapan mükemmel bir doktor. Burun ameliyatı olduğum süreçte ağrı, sızı ve morluk yaşamadım. İstediğim gibi şahane bir burun ameliyatı yaptı. Muayene ve kontrollerde çok güzel ilgilendi ve sonraki süreçle ilgili çok detaylı bilgilendirmeler yaptı. Çok sıcak ve içten, işini gerçekten severek yapan, detaycı profesyonel bir doktor. İyi ki Sedat Koyunsever hocamla birlikte yol almışız

• Op.Dr.Sedat Koyunsever Muayenehanesi / Adana Burun Estetiği  •

Uzun zamandır burun ameliyatı olmayı düşünüyordum ama çok tereddüt ediyordum. Sedat bey sayesinde beklediğimden çok daha rahat bir süreç geçirdim. Hem estetik olarak hem de nefes alma açısından harika bir sonuç elde ettim. İlgisi, güler yüzü ve profesyonelliğinden çok memnun kaldım. Gönül rahatlığıyla herkese öneririm

• I

Sedat beye iki ay önce Rinoplasti ameliyatı oldum. İlk görüşmeye gittiğim günden bugüne kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Sedat bey ve ekip arkadaşları da güler yüzle ve samimiyetle karşıladılar her gittiğimizde. Ameliyat öncesi olsun sonrası olsun sorduğum sorulara hep açıklayıcı ve sabırla cevap verdiler o yüzden bir kez daha doğru karar verdiğimi düşünüyorum. Burnumda tam istediğim gibi oldu.

• Op.Dr.Sedat Koyunsever Muayenehanesi / Adana Rinoplasti  •

• B

Burun ameliyatı olmaya karar verdiğimde çok tedirgindim ve korkuyordum fakat Sedat Hoca ile tanıştıktan sonra içim rahatladı. İlk görüşmede bile bütün süreci detaylıca anlattı sorduğum bütün soruları ayrıntılı bir şekilde cevapladı en önemlisi de beni dinledi ne istediğimi anladı. Ameliyat sonrası sürecim ise çok rahat bir şekilde geçti tam Hocamın dediği gibiydi her şey. Şişliklerim ve morluklarım fazla olmadı. Ağrım yok denilebilecek kadar azdı. Çok güzel bir süreç geçirdik ve geçirmeye devam ediyoruz. 2. ayımı tamamladım iyi ki bu süreci Sedat Hocam ve ekibiyle geçirdim.

• Op.Dr.Sedat Koyunsever Muayenehanesi / Adana Burun Estetik Cerrahisi  •

Ameliyat sürecimle ilgili hiç bir sıkıntım olmadı doktorumdan ve asistanlarımdan oldukça memnunum hiç bir şekilde sürecim zor geçmedi iyiki yaptırdım dedim ve asla pişman olmadım doktorumun ve asistanlarının ilgisi çok güzeldi her zaman yazdığımda anında cevap alıyorum ve asla aklımda soru işareti bırakmıyorlar doktorum Sedat koyunseverden çok çok fazla memnunum burnum tam istediğim gibi oldu doktorum bana ön görüşmede ne çizdiyse aynısını yaptı ve beni çok memnun ettiler Sedat hocam ve asistanlarından çok çok memnunum

• Op.Dr.Sedat Koyunsever Muayenehanesi / Adana Burun Estetiği  •

İki ay önce ameliyat oldum ve çok memnun kaldım.Süreçte ağrım olmadı. Burnum simülasyondan çok daha iyi ve içime sinen bir şekilde oldu.Bu süreçte kafama takılan herhangi bir soruyu direk sordum ve cevap alabildim.Kontrol sürecinde kafama takılan soruları ve korkularımı dile getirdim ve Sedat hoca bunları tek tek açıkladı.Gerek ameliyat öncesi gerek ameliyat sonrası süreçte de çok memnun kaldım.

• Op.Dr.Sedat Koyunsever Muayenehanesi / Adana Burun Estetik Cerrahisi  •

• G

Sedat Beye iki ay özge burun estetiği ameliyatı oldum. Görüşmeye gittiğim günden bugüne hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bu süreçte sorduğum bütün soruların cevabını açık bir şekilde aldım. Hocam ve ekibi işlerinde çok başarılılar. Ameliyat öncesi ve sonrasında ilgilerini asla eksik etmediler her daim hastayla iletişim halindeler. Şu an ameliyatının üzerinden iki ay geçti ödemli olmasına rağmen burnumun görüntüsünden çok memnunun. İyi ki yollarımız kesişmiş.

• Op.Dr.Sedat Koyunsever Muayenehanesi / Adana Burun Estetiği  •

Burun ameliyatı olmak uzun süredir istediğim ama bir o kadar da korktuğum bir süreçti.Doktorumla görüşmeye gittiğimde yaklaşımı,enerjisi, detaylı anlatımı ve şeffaf oluşu beni çok rahatlattı iyiki gelip görüşmüşüm dedim ve o görüşmeden sonra tamam ben olmalıyım dedim.Bence herşey çok sistemli çok temiz yürütülüyor ilgi ve alakası her zaman hissettiriyorlar